FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Bully and Dosi
5 liram bile yok cüzdanımda baktım şimdi her şeyi kartla yaptığım için :A
Lastik patladı, veya yolda kaldın taksiye binmen gerekti.

Arkadaşlarınla yemek yiyorsun post cihazı bozuk çıktı

Taşra’da kart çekmeyen bir yerde kaldın

Bu durumlarda napacan? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Lastik patladı, veya yolda kaldın taksiye binmen gerekti.

Arkadaşlarınla yemek yiyorsun post cihazı bozuk çıktı

Taşra’da kart çekmeyen bir yerde kaldı

Bu durumlarda napacan? :A
Yok ya o kadar da değil şu anda yok da dışarı çıkınca ATM'den çekiyorum 200-300 ne olur ne olmaz diye :A Taksilerde de kart geçiyor hem :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Bende bende. 😎
Benim için korkağın vücut bulmuş halidir Messi. İspanya haricî bir ligde oynayamayan Barcelona takımını sömüren biridir. 😅
Birçok kişiye göre en zor lig Premier Lig. Adam PL'de oynamadan top 6 takımlara karşı istatistiklerde Ronaldo'nun önünde mesela :A
Barcelona harici başarısız tezini de 2021-2022'de tamamen çürüttü özellikle Dünya Kupasını alarak :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Cepte kendini kurtaracak kadar nakit para olmalı onu savunuyorum ben :A

Teknolojiye her zaman güven olmaz :A
Orası öyle tabii de çok sıkıntılı bir şey gelmedi başıma bu zamana kadar bende yoksa yanımdakinde olur en kötü olmadı kimlik bırakırız bir kere halı sahada bırakmışlığımız var :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Arkadaşlar sorular çok güzeldi daha çok soru cevaplamak isterdim fakat acil işim çıktı o sebepten bu seferlik bu kez olsun diyelim soru soran konuya katılan herkese teşekkürler. Nerdeyse 40 sayfalık bir konu oldu pazartesi yetişmeye çalışırım salı bitiyor zaten galiba konu. O zaman devam ederiz hadi görüşürük.

• İlginç
Reactions: Dosi
Geçmişi bu kadar kirli bir adamla olmazmış zaten...
İyi bari vazgeçmene sevindim
------

Arkadaşlar sorular çok güzeldi daha çok soru cevaplamak isterdim fakat acil işim çıktı o sebepten bu seferlik bu kez olsun diyelim soru soran konuya katılan herkese teşekkürler. Nerdeyse 40 sayfalık bir konu oldu pazartesi yetişmeye çalışırım salı bitiyor zaten galiba konu. O zaman devam ederiz hadi görüşürük.
Ne oldu?
Umarım ciddi bir şeyler yoktur.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and serhatt
İyi bari vazgeçmene sevindim
------

Ne oldu?
Umarım ciddi bir şeyler yoktur.
Yok bea ne kötü şeyi bir plan da vardı da arkadaşla yanlış alarm bugün değil 3-4 gün sonrasınaymış geldim sorulara kaldığınız yerden devam edebilirsiniz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi