Benim şarj 12 kalmış.
Haydi ben kaçar. Görüşürüz
42 dakika kaldı. iftar moduna gireyim
42 dakika kaldı. iftar moduna gireyim
Ya da tam tersiAynen aynen bi kılıçları çeksinler
Tenten, xdragxx’e mesafeli duruyordu sanki, burası iyi bir yakınlaşma fırsatı işte![]()
Allah kabul etsin. Afiyet olsun.Benim şarj 12 kalmış.
42 dakika kaldı. iftar moduna gireyim![]()
Ronaldo'yu Messi'den iyi olarak görüyorsun anladığım kadarıyla o zaman kafadan 5-0 önde başlarım tartışmalardaO zaman olur. En az 10 senen olmalı tartışabilmen için. Messicisin. Oradan bir eksi yedin bile. 👍😎
Lastik patladı, veya yolda kaldın taksiye binmen gerekti.5 liram bile yok cüzdanımda baktım şimdi her şeyi kartla yaptığım için![]()
Yok ya o kadar da değil şu anda yok da dışarı çıkınca ATM'den çekiyorum 200-300 ne olur ne olmaz diyeLastik patladı, veya yolda kaldın taksiye binmen gerekti.
Arkadaşlarınla yemek yiyorsun post cihazı bozuk çıktı
Taşra’da kart çekmeyen bir yerde kaldı
Bu durumlarda napacan?![]()
Sorulara bak manyak mısın ya ?Lastik patladı, veya yolda kaldın taksiye binmen gerekti.
Arkadaşlarınla yemek yiyorsun post cihazı bozuk çıktı
Taşra’da kart çekmeyen bir yerde kaldı
Bu durumlarda napacan?![]()
Ben bilmiyorum durumları, tam tersi demek ha?Ya da tam tersi
------
Allah kabul etsin. Afiyet olsun.![]()
Bende bende. 😎Yalnız futbol konusunda hiç mütevazı olamam @TenTen![]()
Yok ya o kadar da değil şu anda yok da dışarı çıkınca ATM'den çekiyorum 200-300 ne olur ne olmaz diyeTaksilerde de kart geçiyor hem
![]()
Cepte kendini kurtaracak kadar nakit para olmalı onu savunuyorum benSorulara bak manyak mısın ya ?![]()
Birçok kişiye göre en zor lig Premier Lig. Adam PL'de oynamadan top 6 takımlara karşı istatistiklerde Ronaldo'nun önünde meselaBende bende. 😎
Benim için korkağın vücut bulmuş halidir Messi. İspanya haricî bir ligde oynayamayan Barcelona takımını sömüren biridir. 😅
O kelimeyi seni rencide etmek için demedim.Cepte kendini kurtaracak kadar nakit para olmalı onu savunuyorum ben
Teknolojiye her zaman güven olmaz![]()
Yanlış anladın amacım o olmadığı için yalnızım...Ha senin amacın……
O zaman anlıyorum düşünceni ama başkasının kabul etmeyeceği bir durum bu. Sen hedefi başka yerlere kaydır
------
Onun tercimesi “her şeyim”@12.Adam
Orası öyle tabii de çok sıkıntılı bir şey gelmedi başıma bu zamana kadar bende yoksa yanımdakinde olur en kötü olmadı kimlik bırakırız bir kere halı sahada bırakmışlığımız varCepte kendini kurtaracak kadar nakit para olmalı onu savunuyorum ben
Teknolojiye her zaman güven olmaz![]()
Geçmişi bu kadar kirli bir adamla olmazmış zaten...
İyi bari vazgeçmene sevindimGeçmişi bu kadar kirli bir adamla olmazmış zaten...
Ne oldu?Arkadaşlar sorular çok güzeldi daha çok soru cevaplamak isterdim fakat acil işim çıktı o sebepten bu seferlik bu kez olsun diyelim soru soran konuya katılan herkese teşekkürler. Nerdeyse 40 sayfalık bir konu oldu pazartesi yetişmeye çalışırım salı bitiyor zaten galiba konu. O zaman devam ederiz hadi görüşürük.
Ben değil o vazgeçti gördüğün gibi...İyi bari vazgeçmene sevindim
------
Ne oldu?
Umarım ciddi bir şeyler yoktur.
Yok bea ne kötü şeyi bir plan da vardı da arkadaşla yanlış alarm bugün değil 3-4 gün sonrasınaymış geldim sorulara kaldığınız yerden devam edebilirsinizİyi bari vazgeçmene sevindim
------
Ne oldu?
Umarım ciddi bir şeyler yoktur.
Vazgeçmesi için bir şeylerin yaşanması gerekirdiBen değil o vazgeçti gördüğün gibi...
Arefe günü plan mı yapılır zatenYok bea ne kötü şeyi bir plan da vardı da arkadaşla yanlış alarm bugün değil 3-4 gün sonrasınaymış geldim sorulara kaldığınız yerden devam edebilirsiniz![]()
Boşver diziyiVazgeçmesi için bir şeylerin yaşanması gerekirdi
Arefe günü plan mı yapılır zaten
Dizi var sanıyordum meğer tekrar varmış![]()