Şu anda kalbim tamamen boş ama özledim aşık olmayıAcayip şeyler ama bir türlü olduramıyoruz yaw.
Her davranışıma özeniyor ya yok böyle bir şey canını yerim senin.
------
Şu anda aşık olduğun biri var mı ?![]()
Şu anda kalbim tamamen boş ama özledim aşık olmayıAcayip şeyler ama bir türlü olduramıyoruz yaw.
Her davranışıma özeniyor ya yok böyle bir şey canını yerim senin.
------
Şu anda aşık olduğun biri var mı ?![]()
2 sene falan oldu da geçici bir şeydi çok uzun sürmediEn son ne zaman aşık oldun ?
2 sene falan oldu da geçici bir şeydi çok uzun sürmedi![]()
Oldu 2-3 kez ben eğer sevmiyorsam uzaklaşırım bir de kaçarım sıvışırımHiç reddettin mi?![]()
Reddetmenin sebebi nedir?Oldu 2-3 kez ben eğer sevmiyorsam uzaklaşırım bir de kaçarım sıvışırım![]()
HoşlanmıyordumReddetmenin sebebi nedir?![]()
Baktım yemek varmış tamamBoşver teksen ekmek arası bir şeyler hazırla geç![]()
He iyi o zaman burdasınBaktım yemek varmış tamam
Ayrıca buzlukta tavuk şiş var acil durumlar için![]()
Aha işte geldi itiraf2 sene falan oldu da geçici bir şeydi çok uzun sürmedi![]()
elimden geldiği kadarHe iyi o zaman burdasın![]()
O olduğunu nerden çıkardın kiAha işte geldi itiraf
O bahsettiğim mevzu ve nihayet doğruyu yazdın
elimden geldiği kadar![]()
Kim lan o ?O olduğunu nerden çıkardın kiO kişi benim dünya ahiret bacımdır sevdiğim bir arkadaştır o kadar
![]()
Boşver tanımazsın bir arkadaş vardı forum dışı Mosi ona aşık olduğumu düşünüyordu ama aşık değildimKim lan o ?Bak mevzu benim taşınma konusuna döndü haaa
Hadi hadi uydurma. Ben alacağımı aldımO olduğunu nerden çıkardın kiO kişi benim dünya ahiret bacımdır sevdiğim bir arkadaştır o kadar
![]()
Sen gördün mü kızı ?Boşver tanımazsın bir arkadaş vardı forum dışı Mosi ona aşık olduğumu düşünüyordu ama aşık değildim![]()
Bak şöyle. Ben zeki adamım olmayacak işe hiç girmem hoşlantı olabilir demiştim sana ama aşk değildi bu zaten olmayacağını anladığım an arkadaş kalırım
Gördüm tabiiSen gördün mü kızı ?![]()
Tamam inandım diyelim. Peki o kıza ne oldu? Çok uzun sürmeyen yaniBak şöyle. Ben zeki adamım olmayacak işe hiç girmem hoşlantı olabilir demiştim sana ama aşk değildi bu zaten olmayacağını anladığım an arkadaş kalırım
------
Gördüm tabii![]()
Yandı bitti kül oldu.Tamam inandım diyelim. Peki o kıza ne oldu? Çok uzun sürmeyen yani![]()