İtiraf sonrası herkeste beyin eror verdi sanırım. 😄😄 Bu arada itiraf ne bakamadım. Yukarılara gitmem gerek anlamam için.Hakikaten ne yazmaya çalışmış![]()
İtiraf sonrası herkeste beyin eror verdi sanırım. 😄😄 Bu arada itiraf ne bakamadım. Yukarılara gitmem gerek anlamam için.Hakikaten ne yazmaya çalışmış![]()
Bu soru mu lanMessi mi ? Cr 7 mi? Çözülmeye başladıkGerçi yantını biliyorum ama tüm forum öğrensin fkfkdkdmd
İtiraf derken?İtiraf sonrası herkeste beyin eror verdi sanırım. 😄😄 Bu arada itiraf ne bakamadım. Yukarılara gitmem gerek anlamam için.
Ayak hareketini konsolda hâlâ yapamıyorsun değil mi?Bu soru mu lan
Messi tabii ki tartışmaya kapalı bir konu bu.
Kim spor gurmesi ben mi o mu? 🤔İtiraf derken?
Bu arasa sende gel sorular ile. Karşımda spor gurmesi var![]()
O neydi laAyak hareketini konsolda hâlâ yapamıyorsun değil mi?![]()
Ne bilim sen dedin Messi konusuna yazdın.O neydi la![]()
Ben neyim tornavida mı ?
Bir halt anlamadımNe bilim sen dedin Messi konusuna yazdın.Git bir bak belki cevap aklına gelir.
En çok Seinfeld sevdiğini bildiğim için onu sormadımSeinfeld
The Office'a 5-6 bölüm şans verdim de akmadı pek benlik değildi devamını getirmedim. HIMYM mı Friends mi bütün olarak Friends ama komedi açısından bence Barney Stinson farkıyla HIMYM.
Haklıydı gibi de onların aşkı bana pek geçmemişti ya ortada öyle büyük bir aşk hikayesi yoktu ama büyük bir aşk hikayesi varmış gibi zorlamışlardı bence izleyiciyi.
30 sene
Konuya girip baksana hey Allah ım ya bana sorma faydasızBir halt anlamadım![]()
5 liram bile yok cüzdanımda baktım şimdi her şeyi kartla yaptığım içinEn çok Seinfeld sevdiğini bildiğim için onu sormadım
Cüzdanında nakit para taşır mısın?
Niye nakit taşımıyorsun? Zor mu geliyor ? Bak bu kendiliğnden geldi valla.5 liram bile yok cüzdanımda baktım şimdi her şeyi kartla yaptığım için![]()
Aynen aynen bi kılıçları çeksinler
O zaman olur. En az 10 senen olmalı tartışabilmen için. Messicisin. Oradan bir eksi yedin bile. 👍😎30 sene![]()