FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Ga mı? Gibi mi?
Aradaki fark ne? :A
@TenTen
Bu soruyu kabul etmiyorum :A
Geniş Aile gelmiş, gelmiş ve gelecek en iyi komedi dizisidir Türkiye'de bana göre. Gibi'yi de severim ama rakip bile olamazlar ilk 49 bölümün seviyesinin yanına bile yaklaşan bir yapım yok.
Geniş Aile'de bir de şu olay var çok karakter var ama boş karakter yok. Kadın karakterlerin güldürdüğü çok nadir bir dizidir Geniş Aile. Domuşuk Sevim, Nazan, Hafize Nine çok sağlam karakterlerdi mesela.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu soruyu kabul etmiyorum :A
Geniş Aile gelmiş, gelmiş ve gelecek en iyi komedi dizisidir Türkiye'de bana göre. Gibi'yi de severim ama rakip bile olamazlar ilk 49 bölümün seviyesinin yanına bile yaklaşan bir yapım yok.
Geniş Aile'de bir de şu olay var çok karakter var ama boş karakter yok. Kadın karakterlerin güldürdüğü çok nadir bir dizidir Geniş Aile. Domuşuk Sevim, Nazan, Hafize Nine çok sağlam karakterlerdi mesela.

2022 Dünya Kupası tabii ki.
Arjantin'in her maçı film gibiydi özellikle final. Dünyanın en basit dünya kupası finali olacakken kalp krizi geçirecektik az kalsın.
Messi mi ? Cr 7 mi? Çözülmeye başladık :A Gerçi yantını biliyorum ama tüm forum öğrensin fkfkdkdmd

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
How I Met Your Mother mi Friends mi The Office mi?

Ross, ‘We were on a break’ derken haklı mıydı?
Seinfeld :A
The Office'a 5-6 bölüm şans verdim de akmadı pek benlik değildi devamını getirmedim. HIMYM mı Friends mi bütün olarak Friends ama komedi açısından bence Barney Stinson farkıyla HIMYM.

Haklıydı gibi de onların aşkı bana pek geçmemişti ya ortada öyle büyük bir aşk hikayesi yoktu ama büyük bir aşk hikayesi varmış gibi zorlamışlardı bence izleyiciyi.

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Seinfeld :A
The Office'a 5-6 bölüm şans verdim de akmadı pek benlik değildi devamını getirmedim. HIMYM mı Friends mi bütün olarak Friends ama komedi açısından bence Barney Stinson farkıyla HIMYM.

Haklıydı gibi de onların aşkı bana pek geçmemişti ya ortada öyle büyük bir aşk hikayesi yoktu ama büyük bir aşk hikayesi varmış gibi zorlamışlardı bence izleyiciyi.
Sıradaki :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Forum İstatistikleri

Konular
173,689
Üyeler
8,497
Son Üye
Pisces