FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Bu arada sizin iftara ne kadar kaldı?
Ben bir eve değilim şu an ama gider gitmez iftar hazırlığı yaparım. Bizim 2 saat kaldı
Benim asıl soru bombardımanım sonraya :A
30 dakka falan kaldı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yaz aylarında sizden 3 saat sonra yediğimiz oluyurdu. Şimdi 1 buçuk saat demekki. Yalnız bizde ilk gün ve son gün olarak iftar 1 saat geç oldu :A
Kışın elbet sizden önce yiyeceğimiz zamanlar yakın :Z
Kışın oruç mu tutulur ya bu arada 4-5 gibi yemek yiyeceğiz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İlk dönemimden kalan nadir kişilerdensin o dönem de severdim bu dönem de severim seni :A Farklı bir tarzın var ama ufak bir depresyon durumun da var gibi bilemedim...

Özellikle gacı konusunda kafanı seviyorum senden yaratıcı sorular bekliyorum bu tarz konularda bu sorgu odasında :A
Gacı nedir ya. Hepsi prenseslerimiz :D

Depresyon işi nerden çıktı. Depresif durumu ayda 2 3 gün oluyor regl gibi düşün :D

Ne tarz kadınlardan hoşlanırsin hayalindeki güzel kadın tarifi nedir?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Gacı nedir ya. Hepsi prenseslerimiz :D

Depresyon işi nerden çıktı. Depresif durumu ayda 2 3 gün oluyor regl gibi düşün :D

Ne tarz kadınlardan hoşlanırsin hayalindeki güzel kadın tarifi nedir?
Ne bileyim hep bi depresif hava veriyorsun :A

Hayalimdeki kadın 170-175 boylarında ne zayıf ne kilolu ortalama kiloda. Etine dolgun, yeşil gözlü saç fark etmez siyah da olur kızıl da sarı da :A Daha da detaya giremiyorum forumda :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Durmasını bilmiyor zaar o yüzden kaybediyor herhalde :A

Ebru Gündeş de o yüzden reddetmiştir belki onu, Serdar baya aşıktı ona :A
Kumarda zaten en önemli yer durmasını bilmek :A Adam çökmüştü ya tiktokta yayın yapıyordu en son tiktokçu çocukla şarkı falan çıkardı :A
------

Niye elinemi yapışacak ? :A
Konu sahibesi bizden fazla sormalı
Sahibesi mi :A
Sahibi diyecektin galiba sahibenin anlamı çok kötü çünkü ulan güleceğim yoktu sjklgjghdfhdh