30 dakka falan kaldıBu arada sizin iftara ne kadar kaldı?
Ben bir eve değilim şu an ama gider gitmez iftar hazırlığı yaparım. Bizim 2 saat kaldı
Benim asıl soru bombardımanım sonraya![]()
30 dakka falan kaldıBu arada sizin iftara ne kadar kaldı?
Ben bir eve değilim şu an ama gider gitmez iftar hazırlığı yaparım. Bizim 2 saat kaldı
Ben cevaplara sonra sakin bir zamanımda odaklanacağım. Şimdilik yüzeysel buradayımDetaya girersem forum kurallarına aykırı değil mi çok detaya girmedim de anlaşılır cevapladım bence
Adana ya Urfa kebap tamamen uydurmadır.
Tehlikeyi atlattık sorun yok
Yaz aylarında sizden 3 saat sonra yediğimiz oluyurdu. Şimdi 1 buçuk saat demekki. Yalnız bizde ilk gün ve son gün olarak iftar 1 saat geç oldu30 dakka falan kaldı![]()
Kışın oruç mu tutulur ya bu arada 4-5 gibi yemek yiyeceğizYaz aylarında sizden 3 saat sonra yediğimiz oluyurdu. Şimdi 1 buçuk saat demekki. Yalnız bizde ilk gün ve son gün olarak iftar 1 saat geç oldu
Kışın elbet sizden önce yiyeceğimiz zamanlar yakın![]()
Yarım saate yakınBu arada sizin iftara ne kadar kaldı?
Onlar kaliteden anlamadıkları için evet, öyle görünüyor olabilirim...Yelken açan kim? O kısmı tam anlamadım
Hemcinslerin tarafından öyle görünüyorsun demekki
------
Bunu yeni gördüm. İntikamımı alacağım. Bekle sen![]()
Soru sormaz oAha en sonunda @12.Adam teşrif etti![]()
Gacı nedir ya. Hepsi prenseslerimizİlk dönemimden kalan nadir kişilerdensin o dönem de severdim bu dönem de severim seniFarklı bir tarzın var ama ufak bir depresyon durumun da var gibi bilemedim...
Özellikle gacı konusunda kafanı seviyorum senden yaratıcı sorular bekliyorum bu tarz konularda bu sorgu odasında![]()
Biz sanki 3 buçuk ama sizinle saat farkı 2 olunca benzer zamanlar olur gibiKışın oruç mu tutulur ya bu arada 4-5 gibi yemek yiyeceğiz![]()
Ne bileyim hep bi depresif hava veriyorsunGacı nedir ya. Hepsi prenseslerimiz
Depresyon işi nerden çıktı. Depresif durumu ayda 2 3 gün oluyor regl gibi düşün
Ne tarz kadınlardan hoşlanırsin hayalindeki güzel kadın tarifi nedir?
Ne yazdın la ?Detaya girersem forum kurallarına aykırı değil mi çok detaya girmedim de anlaşılır cevapladım bence
Adana ya Urfa kebap tamamen uydurmadır.
Durmasını bilmiyor zaar o yüzden kaybediyor herhaldeOynamasını mı bilmiyormuş o da anlamadım![]()
Bir şarkıcı hakkında düşüncelerim sorulmuş da çok detaya giremedim onu diyorumNe yazdın la ?![]()
Niye elinemi yapışacak ?Soru sormaz o![]()
Kumarda zaten en önemli yer durmasını bilmekDurmasını bilmiyor zaar o yüzden kaybediyor herhalde
Ebru Gündeş de o yüzden reddetmiştir belki onu, Serdar baya aşıktı ona![]()
Sahibesi miNiye elinemi yapışacak ?
Konu sahibesi bizden fazla sormalı
Para mutluluğu satın almaz derler de buna inanmıyorum çok para mutluluk da getirirParanın satın alamayacağı şey nedir?