FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Kemal Sunal mı Şener Şen mi?

Cem Yılmaz mı Ata Demirer mi Şahan Gökbakar mı Hasan Can Kaya mı?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ben konuya gelene kadar 28 sayfa mesaj olmuş bile :A

Sohbet koyu, ben de ucundan kıyısından giriş yapayım ve soracağım ilk soru en klasiği olsun: BHND? @xdragxx :A
Tanışmamız biraz garip oldu seni erkek sanıyordum başta :A
Yeni dönemde sıfırdan tanıdığım ilk kişi olabilirsin sohbetin de hoş yaşıtmışız da düşüncelerim pozitif yani :A

Hayatında ilk kez tanıdığın/akraban/arkadaṣın veya herhangi bir bağ kurduğun biri vefat ettiğinde nasıl hissettin ilk anda? @xdragxx
İlk büyükbabam ölmüştü ben 10 yaşındayken ama 2-3 senedir hastaydı zaten ölümü pek sürpriz olmadığı için büyük bir yıkım olmamıştı. Üzülmüştüm ama çok üzüldüm dersem yalan olur pek de görmediğim biriydi onun da etkisi olabilir.

Sorgu odasına hoşgeldin. Klasik soru ile başlayalım. BHND? :)
İlk dönemimden kalan nadir kişilerdensin o dönem de severdim bu dönem de severim seni :A Farklı bir tarzın var ama ufak bir depresyon durumun da var gibi bilemedim...

Özellikle gacı konusunda kafanı seviyorum senden yaratıcı sorular bekliyorum bu tarz konularda bu sorgu odasında :A

Kemal Sunal mı Şener Şen mi?

Cem Yılmaz mı Ata Demirer mi Şahan Gökbakar mı Hasan Can Kaya mı?
Şener Şen çok büyük sanatçı ama Kemal Sunal'ın yeri çok ayrı. Bir vs'nin karşısında Kemal Sunal varsa ben duygusal bakarım Kemal Sunal derim.

Ata Demirer 1-2 tipleme etrafında dönüp duruyor aslında hangisini daha çok seversin desen Ata Demirer ama hangisi daha başarılı dersen Cem Yılmaz.

Şahan Gökbakar derim. Hasan Can Kaya bana göre komik bile değil dayanamıyorum adama. Şahan da çok bozdu twitterda 15 yaşında ergen fenomenler gibi takılıyor da Dikkat Şahan Çıkabilir ve Recep İvedik ilk 3 serisinin hatrı var.

Barış manço mu Cem Karaca mı?

Müslüm Gürses mi Ferdi Tayfur mu Orhan Gencebay mı?

İbrahim Tatlıses sever misin?
Barış Manço
Orhan değil zaten. Ferdi de değil ya Müslüm.
Benim için İbo'nun yeri farklıdır :A Tarkan ve İbo dışında bir şey dinlemesem sıkıntı olmaz benim için. 2-3 yaşında dedemin Doğan'ına binip İbo teybi dinleyip direksiyonla oynuyordum :A
------

En sevmediğin oyuncu kadın ve erkek kimler?
Kadınlarda tartışmasız Hazar Ergüçlü
Erkeklerde öyle düşünüyorum da çok dizi izleyen biri olmadığım için aklıma gelmiyor da Can Yaman diyim de demek için dedim bunu :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Aspava hakkında ne düşünüyorsun?

Serdar Ortaç hakkında ne düşünüyorsun?

Ahmet Kaya hakkında ne düşünüyorsun?
Aspava var Aspava var şimdi :A Her yerde gördüğümüz Aspava'ya gitmemeliyiz. Esat Caddesindeki Aspavalar kaliteli oluyor genelde Kızılay'da gidersen tamamen şans işi iyi de çıkabilir vasat da çıkabilir :A
Genel olarak Aspava kültürünü severim ama güzeldir. Fakat çok aç gitmek lazım tadınının çıkması için hafif tok karınla gitsen bile tadı çıkmaz :A

Serdar Ortaç şarkılarını severim kişiliği hakkında da pek bir fikrim yok açıkçası da kumar bağımlılığı bitirdi adamı :A

Serdar Ortaç ve malum şahısın aynı anda sorulması manidar olmuş :A Nefret ederim günahım kadar sevmem :A Forumda siyaset yasak diye pek cevaplayamıyorum da valla biz x'i özledik diyen adamla benim işim olmaz bunu diyebilirim yani. Şarkısını da dinlemem sesi güzelmiş olabilir 100 tane ikamesi var sonuçta :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Esmer mi sarışın mı?

Ester Exposito mu Jennifer Lawrence mı?

Natalie Portman mı Scarlett Johansson mı?
Bu soru zor bir soru aslında. Sarışın aslında da bazen esmerler de çok güzel geliyor bilemiyorum ama totale vurursak sarışın.

Jennifer Lawrance güzel kadın da Ester 1-2 seviye üstte bence.

Tartışmam bunu Scarlett :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aspava var Aspava var şimdi :A Her yerde gördüğümüz Aspava'ya gitmemeliyiz. Esat Caddesindeki Aspavalar kaliteli oluyor genelde Kızılay'da gidersen tamamen şans işi iyi de çıkabilir vasat da çıkabilir :A
Genel olarak Aspava kültürünü severim ama güzeldir. Fakat çok aç gitmek lazım tadınının çıkması için hafif tok karınla gitsen bile tadı çıkmaz :A

Serdar Ortaç şarkılarını severim kişiliği hakkında da pek bir fikrim yok açıkçası da kumar bağımlılığı bitirdi adamı :A

Serdar Ortaç ve malum şahısın aynı anda sorulması manidar olmuş :A Nefret ederim günahım kadar sevmem :A Forumda siyaset yasak diye pek cevaplayamıyorum da valla biz x'i özledik diyen adamla benim işim olmaz bunu diyebilirim yani. Şarkısını da dinlemem sesi güzelmiş olabilir 100 tane ikamesi var sonuçta :A
Aspava’nın olayı ikram zaten dediğin gibi çok aç gidip tıka basa yiyecen :A

Tarkan’ın yeri ayrıdır ama benim en sevdiğim Serdar’dır kumar bağımlılığı mahvetti onu maalesef :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bu arada sizin iftara ne kadar kaldı?
Ben bir eve değilim şu an ama gider gitmez iftar hazırlığı yaparım. Bizim 2 saat kaldı
Benim asıl soru bombardımanım sonraya :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully