Tanışmamız biraz garip oldu seni erkek sanıyordum baştaBen konuya gelene kadar 28 sayfa mesaj olmuş bile
Sohbet koyu, ben de ucundan kıyısından giriş yapayım ve soracağım ilk soru en klasiği olsun: BHND? @xdragxx![]()
Ya geç. Neyse ben yavaştan sorulara geçeceğimYoo sadece Baron'a atmayın suçu Bully ve sen de dahil oluyorsunuz neyse artık görmezden geleceğim dediğim gibi
------
Hiç olmadı bu saatten sonra da olmaz anime pek benlik bir şey değil.
İlk büyükbabam ölmüştü ben 10 yaşındayken ama 2-3 senedir hastaydı zaten ölümü pek sürpriz olmadığı için büyük bir yıkım olmamıştı. Üzülmüştüm ama çok üzüldüm dersem yalan olur pek de görmediğim biriydi onun da etkisi olabilir.Hayatında ilk kez tanıdığın/akraban/arkadaṣın veya herhangi bir bağ kurduğun biri vefat ettiğinde nasıl hissettin ilk anda? @xdragxx
İlk dönemimden kalan nadir kişilerdensin o dönem de severdim bu dönem de severim seniSorgu odasına hoşgeldin. Klasik soru ile başlayalım. BHND?![]()
Şener Şen çok büyük sanatçı ama Kemal Sunal'ın yeri çok ayrı. Bir vs'nin karşısında Kemal Sunal varsa ben duygusal bakarım Kemal Sunal derim.Kemal Sunal mı Şener Şen mi?
Cem Yılmaz mı Ata Demirer mi Şahan Gökbakar mı Hasan Can Kaya mı?
Barış MançoBarış manço mu Cem Karaca mı?
Müslüm Gürses mi Ferdi Tayfur mu Orhan Gencebay mı?
İbrahim Tatlıses sever misin?
Kadınlarda tartışmasız Hazar ErgüçlüEn sevmediğin oyuncu kadın ve erkek kimler?
Aspava var Aspava var şimdiAspava hakkında ne düşünüyorsun?
Serdar Ortaç hakkında ne düşünüyorsun?
Ahmet Kaya hakkında ne düşünüyorsun?
Sorulara gelEsmer mi sarışın mı?
Ester Exposito mu Jennifer Lawrence mı?
Natalie Portman mı Scarlett Johansson mı?
Bu soru zor bir soru aslında. Sarışın aslında da bazen esmerler de çok güzel geliyor bilemiyorum ama totale vurursak sarışın.Esmer mi sarışın mı?
Ester Exposito mu Jennifer Lawrence mı?
Natalie Portman mı Scarlett Johansson mı?
Son soru çok tehlikeliAspava hakkında ne düşünüyorsun?
Serdar Ortaç hakkında ne düşünüyorsun?
Ahmet Kaya hakkında ne düşünüyorsun?
Aspava’nın olayı ikram zaten dediğin gibi çok aç gidip tıka basa yiyecenAspava var Aspava var şimdiHer yerde gördüğümüz Aspava'ya gitmemeliyiz. Esat Caddesindeki Aspavalar kaliteli oluyor genelde Kızılay'da gidersen tamamen şans işi iyi de çıkabilir vasat da çıkabilir
Genel olarak Aspava kültürünü severim ama güzeldir. Fakat çok aç gitmek lazım tadınının çıkması için hafif tok karınla gitsen bile tadı çıkmaz
Serdar Ortaç şarkılarını severim kişiliği hakkında da pek bir fikrim yok açıkçası da kumar bağımlılığı bitirdi adamı
Serdar Ortaç ve malum şahısın aynı anda sorulması manidar olmuşNefret ederim günahım kadar sevmem
Forumda siyaset yasak diye pek cevaplayamıyorum da valla biz x'i özledik diyen adamla benim işim olmaz bunu diyebilirim yani. Şarkısını da dinlemem sesi güzelmiş olabilir 100 tane ikamesi var sonuçta
![]()
Detaya girersem forum kurallarına aykırı değil mi çok detaya girmedim de anlaşılır cevapladım bence
Oynamasını mı bilmiyormuş o da anlamadımAspava’nın olayı ikram zaten dediğin gibi çok aç gidip tıka basa yiyecen
Tarkan’ın yeri ayrıdır ama benim en sevdiğim Serdar’dır kumar bağımlılığı mahvetti onu maalesef![]()
Sorulara gel![]()
Terletmeyi severimBu soru zor bir soru aslında. Sarışın aslında da bazen esmerler de çok güzel geliyor bilemiyorum ama totale vurursak sarışın.
Jennifer Lawrance güzel kadın da Ester 1-2 seviye üstte bence.
Tartışmam bunu Scarlett![]()