Kırmızı Takım baya kötü gidiyor, bu gidişle birleşmeye tam kadro giderek tarihi rekor kıracağız.yani en kötü yine takımlar bitmeye kalırız sanırım
@mrt-06 domuzu koy ver gitsin ayoll dedğin gibi naparsa yapsın
Kırmızı Takım baya kötü gidiyor, bu gidişle birleşmeye tam kadro giderek tarihi rekor kıracağız.yani en kötü yine takımlar bitmeye kalırız sanırım
@mrt-06 domuzu koy ver gitsin ayoll dedğin gibi naparsa yapsın
Senin hain amaçlarına çomak sokmak bu saatten sonra benim boynumun borcudur.Kırmızı Takım baya kötü gidiyor, bu gidişle birleşmeye tam kadro giderek tarihi rekor kıracağız.Tabi ben sinsi buna izin vermem, ne yapar eder bir kişi de olsa elerim @DarkLeqenDKafamda kurgular var.
Benzine göre ilerleyip puan kazanıyorsun puanı ayalıyordan kastım o.Benzinleri kendi kafasına göre koyuyor tamam da skoru kendi kafasına ayarlıyor derken?İlah mı bu oyun bizim nasıl oyanayacağımızı bilecek.
Birkaç haftaya nasıl çomak sokacaksın göreceğim seni, mecburiyet tatlım.Senin hain amaçlarına çomak sokmak bu saatten sonra benim boynumun borcudur.
Senin hain amaçlarına çomak sokmak bu saatten sonra benim boynumun borcudur.
Kırmızı Takım baya kötü gidiyor, bu gidişle birleşmeye tam kadro giderek tarihi rekor kıracağız.Tabi ben sinsi buna izin vermem, ne yapar eder bir kişi de olsa elerim @DarkLeqenDKafamda kurgular var.
@mrt-06 @DarkLeqenD ve benim gözüm üstünde ayoll bir hatanda idam kararın çıkar @Yiğitt kırmızı gruptan kimin adamınsan daha kurtramaz seni ayollBenzine göre ilerleyip puan kazanıyorsun puanı ayalıyordan kastım o.
Çok yakında açıklayacağım...@mrt-06 @DarkLeqenD ve benim gözüm üstünde ayoll bir hatanda idam kararın çıkar @Yiğitt kırmızı gruptan kimin adamınsan daha kurtramaz seni ayoll
Polat'ın adamı olduğun çok belli.Çok yakında açıklayacağım...
Kırmızı Takım candır, Mavi Takım patlıcandır.Polat'ın adamı olduğun çok belli.
Sen adisin.Kırmızı Takım candır, Mavi Takım patlıcandır.
Sizin takımda ama oda İçerde@mrt-06 @DarkLeqenD ve benim gözüm üstünde ayoll bir hatanda idam kararın çıkar @Yiğitt kırmızı gruptan kimin adamınsan daha kurtramaz seni ayoll
Kıskançlıktan çatlıyorsun biliyorum.Sen adisin.
Sen beni kıskan ulan 2 oyundur seni ezik gibi eziyorum.Kıskançlıktan çatlıyorsun biliyorum.
Asıl böylelerinden korkacaksın.@mrt-06 a bak sen ayoll yapamıyorum diye yakınıyor bizi geçip 5.sıraya geçmiş
😱😱😱 @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD
30 A geliyorum benzin bitiyor yoruldum ayoll 5 dakıka uğraş skor az gelsinAsıl böylelerinden korkacaksın.Misal ben 'benden umudu kesin' demiştim şuan 2.yim.
30 hangi 30? 30k yol mu yapıyorsun yoksa? 😱30 A geliyorum benzin bitiyor yoruldum ayoll 5 dakıka uğraş skor az gelsin
puanım 32 ama tam 30 a gelince tükeniyorum dahada geçemedim30 hangi 30? 30k yol mu yapıyorsun yoksa? 😱
Boşuna yılan demiyoruz kendisine, tatlı yılanım benim o@mrt-06 a bak sen ayoll yapamıyorum diye yakınıyor bizi geçip 5.sıraya geçmiş
😱😱😱 @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?