lodly hıle yapacagını zannetmıyorum neden hıle yapsın
lodly hıle yapacagını zannetmıyorum neden hıle yapsın
revan sen bana hiç samimi gelmiyon ben de senin hile yaptığını düşünüyorum bazı oyunlarda.
Yemin ederim ben hile yapmiyorum. Hile programi oldugunu bile yeni ogrendim Kuran çarpsın ki. Hile yapsam her oyunda 3cu olmam.
Lodrly gizli üye olduğu için gözükmüyor yani şu anda o bu konuda
Biri Lordly. Nasılda teknolojiden iyi anlıyor. Kendini saklamak falan
Bak iste bunu inandiramam. Gercekten yaptim ama inanmiyorsunuz. 160 cok bir rakam degil ki. 120 oluyorda 160 olmuyir mu? Konumuz zaten bu degil. Bu konuda size isbatim yok. Konumuz bizim hergun ugrasip kafa patlattigimiz oyunlara Lorynin 1 dk bile gecmeden gelip bizi gecip birinci olmasi. Yemin ederim 10 saat bile bilgisayarda oldugum oldu ama yinede gecemedim. Bu resmen hile. Açıkca belli oluyor. Bütün parcalari birlestirince anlamak mumkunTakas hacım RevaN'ın bu güne kadar hile yaptığını sanmam sürekli oyunda çünkü lakin o tık olayında kendi ellerimle 160 yaptım demen inandırıcı değil onda sende herkesin yaptığı gibi yaptın söyle düşündün admin o skorları geçerli kabül etmez benim skoru kabül eder diye düşündün ama evdeki hesap çarşıya uymadı onun dışında hile yaptığını sanmıyorum
Hile yoksa diyorum on saattir yazıyorum mesajlarımı görmezlikten geliyorsun pcden vidio çek koy bu kadar basit .Bu arada oyunda olsan bile yine sadece adın gözükmez oyuncu sayısı gözükür😉Yahu profil ayarım gizli bunu kaç kere söyleyebilirim? Bunu anlamamak için insanın gerçekten zekasında sorun olması gerek. 40 kere söyledim profil ayarım aylardır gizli. Çevrimiçi olduğumda aşağıda adım gözükmüyor. Benim o puanları 1 dakikada yaptığım falan yok. Ben de saatlerce uğraşıyorum ama görünmüyor bunu anlamanın nesi zor sorabilir miyim?
Bi de tıp okuyorum diyor revan. Bunu alayamayan tıp öğrencisi. Bir de 17 yasında nasıl tıp okunuyor onu da anlamadım. Gerçi azerbaycanda tıp okusan nolacak orda bisey mi oğretiyolarmış. Türkiyedeki eğitimin % 1'i etmez. Azerbaycandakiler türkiyeye kaçıyor bizim fakülte azeri dolu. Parayı bastırıp gelmişler. Sürekli sınıfta kalıp duruyorlar...
- - - Ekleme - - -
Sadece modlar ve admin çevrimiçi olduğumu görebiliyor bunu anlamanın nesi zor yahu
Yahu profil ayarım gizli bunu kaç kere söyleyebilirim? Bunu anlamamak için insanın gerçekten zekasında sorun olması gerek. 40 kere söyledim profil ayarım aylardır gizli. Çevrimiçi olduğumda aşağıda adım gözükmüyor. Benim o puanları 1 dakikada yaptığım falan yok. Ben de saatlerce uğraşıyorum ama görünmüyor bunu anlamanın nesi zor sorabilir miyim?
Bi de tıp okuyorum diyor revan. Bunu alayamayan tıp öğrencisi. Bir de 17 yasında nasıl tıp okunuyor onu da anlamadım. Gerçi azerbaycanda tıp okusan nolacak orda bisey mi oğretiyolarmış. Türkiyedeki eğitimin % 1'i etmez. Azerbaycandakiler türkiyeye kaçıyor bizim fakülte azeri dolu. Parayı bastırıp gelmişler. Sürekli sınıfta kalıp duruyorlar...
- - - Ekleme - - -
Sadeceme modlar ve admin görebiliyor bunu anlamanın nesi zor yahu[/QUOTE
tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam tamam 😀d😀d
Konuyu saptırma. Başaramazsın. Yanindaki ogrenciler umurumda degil. Ben kendimi biliyorum. Oyundan ayrilma sebebin diskalifiye olmamak. Herkes seni kendi gitti diye hatirlamasini istiyorsunYahu profil ayarım gizli bunu kaç kere söyleyebilirim? Bunu anlamamak için insanın gerçekten zekasında sorun olması gerek. 40 kere söyledim profil ayarım aylardır gizli. Çevrimiçi olduğumda aşağıda adım gözükmüyor. Benim o puanları 1 dakikada yaptığım falan yok. Ben de saatlerce uğraşıyorum ama görünmüyor bunu anlamanın nesi zor sorabilir miyim?
- - - Ekleme - - -
Sadece modlar ve admin çevrimiçi olduğumu görebiliyor bunu anlamanın nesi zor yahu
Hile yoksa diyorum on saattir yazıyorum mesajlarımı görmezlikten geliyorsun pcden vidio çek koy bu kadar basit .Bu arada oyunda olsan bile yine sadece adın gözükmez oyuncu sayısı gözükür😉