Sorması bile hata olurdu. Hiç oyuna katılmayanların oy vermesi yanlış bence. Buradaki 3 kişi oyunu açıp oynamamış bile. Çünki sona kalınca elenmeyeceklerinden eminlerOylamada şu şöyle yaparsa gibi bir durum olmuş, ben gidip sormuşsundur diye düşündüm ama megerse kime vericeğine dönmüş olay. Olmayan kişinin yerine oy kullanarak sıkıntılı durumdan çıkma tarzında bir davranış gibi gördüm açıkcası. Takas'ın yerinde başkasıda olsa aynı durumda bulunurdum, sadece enteresan.
Evet😉 Onların hatası en iyi adamlarından birini elediler😉emre5757 mi elendi şimdi ?
Sorması bile hata olurdu. Hiç oyuna katılmayanların oy vermesi yanlış bence. Buradaki 3 kişi oyunu açıp oynamamış bile. Çünki sona kalınca elenmeyeceklerinden eminler
Benim derken lafı dediğim tek mesajımı bul Survivordan çekilirimSakin ol genç.Sen diyorsun ya dernek var diye burada takasa 4 kişi atmış acaba bunlar bana değilde niye takasa attılar 😉 sizin dernek değil bizim dernek .Emre hacımın elenmesini istemezdim eğer orada takas riskli olmasadı kendime oy atardım lakin böyle bir durumda mecburen Emre5757 yönünde oldu
Benim derken lafı dediğim tek mesajımı bul Survivordan çekilirim
takas ben oyunu oynamıyorum dedi. 3 kişinin 0 puanı vardı. Bende oynamıyorsan bırak da oynayanlar oynasın dedim. Hala da lafımın üzerindeyim. Ama Emre elendiyine göre bundan sonra lafa gerek yokDiyorsun ya haksızlık oldu diye 😉 bu mesajların hangi yöne gidiyor ?.
takas ben oyunu oynamıyorum dedi. 3 kişinin 0 puanı vardı. Bende oynamıyorsan bırak da oynayanlar oynasın dedim. Hala da lafımın üzerindeyim. Ama Emre elendiyine göre bundan sonra lafa gerek yok