ya sen ne kadar kendini büyütüyon şu oyunu adam akıllı oynasak ismin geçmez sakin ol
bahane bahane bahane
ya sen ne kadar kendini büyütüyon şu oyunu adam akıllı oynasak ismin geçmez sakin ol
bahane bahane bahane
Üyelik tarihi18.Kasım.2011ne bahanesinden bahsediyon eve 8 de geliyom iftarı aç derken 9 teravi derken 12 ne zaman oynayacam bu oyunu bahaneymiş sen geçen yılki survivor oyunlarına bi bak bahane mi değil mi görürsün
Üyelik tarihi18.Kasım.2011
buraya kadarmış
alemto takas çocuklarduymasın onur hepsi beni yazdılar içlerinden biri bana vermemiş ama illaki vericekler oyun için en azından çabalıyoz hiç çabalamayan var adamlar kardeslerimi satamam diyor yazık valla maviye girdiğime pişman oldum adamlar birlik olmus kim kimi elerse o onu yazıo benim için bittti hepsi
bırak artık kardes lafını hem oyunlarda gayet iyiyim elenmem saçmalık olur burada hiç birinizin puanı bile yok ne diyim sizeSende Kardeşimsin ama Onların ve senin yerin ayrı bende😉
- - - Ekleme - - -
Revanda Takasa vermiş Takas Elenmez İnşallah
bırak artık kardes lafını hem oyunlarda gayet iyiyim elenmem saçmalık olur burada hiç birinizin puanı bile yok ne diyim size
ya ne konusuyon sen saçma saçma alerseniz eleyin ztn siz bu kadroyla biraz zor finali görürsünüz revan hariçKARDEŞ Ben Bugün Bilgisayarı annemden zor aldım kaldırmıştı 1
Takas İşteydi 2
😉
- - - Ekleme - - -
Bundan Sonra Kardeş Mardeş Lafı Bitti😉3😉
Şimdiden ayrılıklar başladı 😎
Geçen sene daha rekabet içindeydik 😎
Geçen seneyi özledim panpa 😎
O zamanki rekabet nerde panpa 😎
Panpa ben daha takımlar belli olduğunda dedim yeneriz diye 😎