Suskun Felon sen olduğunu söylüyecen mi?AlemTo oyun bitince bu püf noktasını söyleyecek misin?
- - - Ekleme - - -
Hacı size açıklayacağımHelal aga geliştir 300'ü bulsun ! artık oynamasına gerek yok mavi takımın
Suskun Felon sen olduğunu söylüyecen mi?AlemTo oyun bitince bu püf noktasını söyleyecek misin?
Hacı size açıklayacağımHelal aga geliştir 300'ü bulsun ! artık oynamasına gerek yok mavi takımın
Aynı anda iki hesabı niye kullanayım manyak mıyım? Konuyu çarpıtma.
Suskun Felon sen olduğunu söylüyecen mi?
- - - Ekleme - - -
Hacı size açıklayacağım
Tamam AlemTo'nun elini öpebilirsin işteyaa bug bulmuş adminin bunu sayması imkansız bi insan snde 26 kere tıklasın elini öpecem
Tamam AlemTo'nun elini öpebilirsin işte
yaa bug bulmuş adminin bunu sayması imkansız bi insan snde 26 kere tıklasın elini öpecem
ya - hu im - kan - lı sa - ni - se - de 3 ke - re tık - la - ya - bi - lir7000i geçenlerde var 😉 yahu imkansız sanisede 3 kere tık-la-ya-maz
@1'de ne diyor? En fazla tıklayan diyor.En fazla aklını çalıştıran değil.Sen şimdi söyle saniyede 22 tık mı yaptın?Yaptım dediysen inanırım ha başka bir şey dersen sayılmaz zaten.
Mouse tıklanacak oyun değil zaten aklını çalıştır geç geçeceğini pek sanmamda
AlemTo yaptım dediyse yapmıştır ! o kadar !onur imkanlıysa tıklasana
Evet adam resmen mouse ile yapmadım diyor.İlk rekor geldiğinde mouse değiştirdim demişti şimdi başka şeyler diyor.yahu kendiside yapmadım diyor. admin saymayacak o sonucu belli bişey
140 Yaptım Püf Noktasını Buldum Hacı
ya cidden nasıl yaşayabiliyosun merak ediyorum sonra koyun diyince biz suçlu oluyoruz
adam kendiside bug buldum diyor anla şunu
- - - Ekleme - - -
alemto çok uğraşma istersen diskalifiye olcan bu gidişle
Hacı kimseye söyleme buldusan uğraşsınlar sonra burada hile var deyip dursunlar
- - - Ekleme - - -
Diskalife edilecek kişi varsa sensin.Beyin bedava😉 bulan buluyor
Hacı kimseye söyleme buldusan uğraşsınlar sonra burada hile var deyip dursunlar
- - - Ekleme - - -
Diskalife edilecek kişi varsa sensin.Beyin bedava😉 bulan buluyor