Oha! Abarttın sende. O kadar da değil.Sizin gibi program kurup hile yapmadık en azından😉Biz Emeğimiz ile yaptık siz tıklama programı ile haram olsun bu oyun size
Sizin gibi program kurup hile yapmadık en azından😉Biz Emeğimiz ile yaptık siz tıklama programı ile haram olsun bu oyun size
Bu kadar çalışmama rağmen takım birincisi oluyorum. Ama takımım yüzünden kaybediyorum
Alper kabul etmiyorsun işte. Sen çok iyi oyuncusun. Ama bu oyunu biz senin yüzünden kaybettik. Dahası var mı? Ben takımım için çalışıyorum. Kendim için değil. Elenen yine ben olmayacağım. Ama ben son 4 kişi için çalıştım. Ama yine olmadı. İnsan emek harcayınca sinirleniyor işteSurvivorda Merve gibisin herşeyi sen yapıyorsun biz kimiz ki senin yanında.
İstiyorsan yap tutan yok. Sizinki de hile değildi zaten.
Alper kabul etmiyorsun işte. Sen çok iyi oyuncusun. Ama bu oyunu biz senin yüzünden kaybettik. Dahası var mı? Ben takımım için çalışıyorum. Kendim için değil. Elenen yine ben olmayacağım. Ama ben son 4 kişi için çalıştım. Ama yine olmadı. İnsan emek harcayınca sinirleniyor işte
Gitar çalsaydım 260 yapardım gençler, hile yaptınız kesin..
Klavyeden yazarak erkek oluyorsak işimiz var, gitar çalsam yapardım o yüzden ders almaya başlıyorum hemen.
Mesaja verecek cevabı olmayınca konuyu değiştirelim derneği,merhaba.
Ev adresimi profiline yazarım derneğindenim, bordoklavyelilere selam olsun.