FF Sanal Survivor 3.Sezon | 3.Oyun

tamam tamam yüklenme daha fazla alemtoya yeter bu kadar püf nokta 😉

- - - Ekleme - - -

iyi güldüm ha alemto değil fabrika portakalda vitamin ayarlarına döndü yok böyle bi rezillik :d :F

Normalde 100 yapmak bile insanlık ister zorlamayalım:) 75 yapmışım o bile normal değer püf ayarlandı..

cheat engine ve tıklama programıyla sanırım, cheat süreyi durduruyor öbürüde tıklıyor öyle hatırlıyorum

kırmızı takım ben uğraşmıyorum siz gerekli rekoru kırarsınız 😉

- - - Ekleme - - -

evdekiler tutuyomuş oda basıyomuş sanki uzay mekiği

ahahah aynen. :d Beyin bedava diyorlar bir de. Çarpılacaklar o kadar yeminden sonra. :d

Ben Yemin Ettim çünki doğru söylüyordum. Googledan şimdi yükledim programı. İnanmıyorsanız inanmayın! 1 saniye bile sürmedi

Capslock dernek başkanını fabrika ayarlarına döndürme aman diyim, ayarlar üzerinde ayar yapın durum ortada dikkat edelim lütfen:)

İnanmıyorsan inanma be. Kendi takımımsınız. Size doğru söylerim herhalde. Eğer ben de aklımı kullansam 600ü geçerim. Çok kolay. Önemli olan kendin yapmak

Bu mesajda ne yazmışım. Hala Yemin Ediyorum. Şimdi Yükledim Programı. Herkesi kendiniz gibi sanmayın!!!

- - - Ekleme - - -

Ve en ağırıda ne biliyormusun? Bu oyuna hileyi katanların kendilerinin yalanlarını değil de benim gerçeklerimi inkar etmeleri. Ben doğru söylüyordum. Yalan söyleyen sizdiniz. Ve ne yazık ki, hile yapan bizim takımdan. Üstelik Vadiciler. Sırf kendileri yalan söylüyorlar diye herkesi öyle sanıyorlar. Ben 118 yapmıştım. 160 ne ki?

gordugum en sacma ve gereksız yorumlardan bırı, hıleyı sız cıkartmadınız mı ?

Alemto ıntıhar ettı heralde haber sıtelerıne bakalım :(

Aynen hileyi kendileri çıkardılar bi de konuşuyorlar. :d Püf noktası diye kıvırdılar. :D

Ayrıca Ozan her şeyi serbest bıraktı, her yol mübah. :D

Resmen zirve şansım varken kaybettim. Arada 3 sayı fark vardı. Ve bana inanmasalar da 160ı yapıb geçmiştim şimdi zirveye. Resmen zirveden kendi takımımız indirdi beni