FF Sanal Survivor 3.Sezon Çok Yakında | Başvurular Başladı!

Cena'yla xdragxx yer değiştirecek bi

- - - Ekleme - - -

ya siz dalga mı geçiyosunuz geçen sene birçok oyunu alemto farkla kazanıyodu finalde de oyunlarda 1.ydi banlandı yoksa şampiyondu zaten

Finalde her oyunlarda 1. olsaydı düz mantık 1. zaten

Cena'yla xdragxx yer değiştirecek bi

- - - Ekleme - - -

Finalde her oyunlarda 1. olsaydı düz mantık 1. zaten

sen geçen yılın final oyunlarına bak bakalım en çok puanı kim almış

ayrıca sen tamamiyle şansa şampiyon oldun aynen yunanistan ın euro 2004 teki 1.liği gibi

ya siz dalga mı geçiyosunuz geçen sene birçok oyunu alemto farkla kazanıyodu finalde de oyunlarda 1.ydi banlandı yoksa şampiyondu zaten

1.olmam kesin değildi ama kızdığım nokta benim xdragxx adlı üye arkamdan iş çevirmesi onada öle dedim sonra aramızı düzelttik haxballda ama hala aynı düşünceyle devam ediyor o anladı zaten ne demek istediğimi

ayrıca sen tamamiyle şansa şampiyon oldun aynen yunanistan ın euro 2004 teki 1.liği gibi

Şansına maç kazananı gördümde şansıma şampiyon olanı ilk defa görüyorum.

Oyunların puanlamasında eşitlik vardı. Ve ben final oyununu 45 dakika oynamıştım sen hala şans de

Düşünce aynı yere çıkıyormuş zaten bende anladım anlayacağımı.

Oyunların puanlamasında eşitlik vardı. Ve ben final oyununu 45 dakika oynamıştım sen hala şans de

sen alemto yu bırak beni yenemezsin bu kadar iddaalıyım ki elenene kadar senden çok oyun kazanmışımdır kesin

sen ne anlarsın ya
yunanistan örneğini verdim mesela

Neyi anlayıp anlamayacağımı sana soracak değilim.

Yunanistan şansına şampiyon falan olmadı.Galatasaray'da şansına uefayı aldı o zaman.Her zaman sürpriz isimler kazanabilir.

Yunanistanın şakısı number one ve onunla şampiyon olduysa nasıl şans eseri? Haxballda şampiyonluktan ettim şanstı alemto şans eseri kaybetmiş yine herşey şans iyi valla

Orçun sen oylama 3 puan aldın xdragxx 2 puan ben 1 puan oyunlardaki puanlama ben 1. ama sen gelmişin 45 dakika oynadım diyorsun bana göre şansla olmadın ama oyunların puanlamasında eşitlik oldu diyorsun haydi oldu diyelim o zaman sen 1.olurdun ama hepimizin puanı eşitlendi sonra admin kural koymadığı için bir daha yapılacak finaller dedi ondan sonra ben banlandım ve finallere katılamadım sonra xdragxx ile ikiniz yaptınız ve inşallahda sen kazanırsın diye içimden dedim benim demek istediğim nokta bu.

Senin arkadaşın da haxballda devam edicem diye nick almamış mıydı Lowe adlı üye

Senin arkadaşın da haxballda devam edicem diye nick almamış mıydı Lowe adlı üye

Bak Lowe diyorsun bak bunlar ne güzel nickler Tatlim Mahvoldu adlı üye
.Sana diyeceğim ki senin arkadaşların kimler ?Aykut Abi Kaan Abi deyip dolaşmakla zaten yaşının özelliğini belli ediyorsun
bir zamanlar bana dediğin gibi abi sat şu oyuncuyu diyen sonra satmayınca küfür eden adlı üye

Yunanistanın şakısı number one ve onunla şampiyon olduysa nasıl şans eseri? Haxballda şampiyonluktan ettim şanstı alemto şans eseri kaybetmiş yine herşey şans iyi valla
ya sen ne diyon biz euro 2004 şampiyonluğundan bahsediyoz ne eurovision u

Tamam da ben büyüklerime ne diyeyim?Sen 3 yaş büyüğüne ne diyorsun?Eskiden senle aramızı iyiydi benden de 3 yaş büyüksün abi dememde ne sakınca var?

Tamam da ben büyüklerime ne diyeyim?Sen 3 yaş büyüğüne ne diyorsun?Eskiden senle aramızı iyiydi benden de 3 yaş büyüksün abi dememde ne sakınca var?

Sakınca yokta abi deyip deyip sövmede çok sakınca var
.Demek istediğim sen bir gün abi dersin bir küfür edersin o yapı var sende