FF Sanal Survivor 2.Sezon | Şampiyon Orcun_22

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alemto olsa kazanırdı kesin. gerçekten alemto çok daha üstündü sizden ama şans yok adamda
kesin deme zaten orçunla iki oyunda nerdeyse en yüksek puanı aldık birinci oyunu geçmesi imkansızdı katılsaydı büyük hüsran olurdu yani

kesin deme zaten orçunla iki oyunda nerdeyse en yüksek puanı aldık birinci oyunu geçmesi imkansızdı katılsaydı büyük hüsran olurdu yani
ben oyunlardaki son duruma baktım dedim xdragxx şampiyon olur heralde orçun un şampiyon olmasına şaşırdım

ben oyunlardaki son duruma baktım dedim xdragxx şampiyon olur heralde orçun un şampiyon olmasına şaşırdım
orçun 4-0 geriden geldi sonra bir oyunda geçti 3-1 oldu sonra öbür oyunda puan aynıydı ama o daha önce bitirdiği için geçti beni 2-2 benim için de şok oldu ama yenilebilirim diyordum

orçun 4-0 geriden geldi sonra bir oyunda geçti 3-1 oldu sonra öbür oyunda puan aynıydı ama o daha önce bitirdiği için geçti beni 2-2 benim için de şok oldu ama yenilebilirim diyordum
4-0 dan maç mı verilir

Ufff takas bıktım artık.Orçun'un galibiyetini sürklase etmeye çalışıyorsun.AlemTo KV sevmese işin olmazdı.Sende objektiflik yok.

Ohaa Derya güçsüz mü şimdi
Her iki Derya'dan da bahsediyorum

en güçlü değildi
nihat eziyordu oyunlarda
aynı şekilde diğer derya da en güçlü değildi.bak türkiye yunanistanda derya şampiyon oldu ama daha güçlüleri vardı.aslanlar kanaryalarda taner şampiyon oldu çok daha güçlüleri vardı.kızlar erkeklerde merve şampiyon oldu çok daha güçlüleri vardı.ünlüler gönüllülerde derya şampiyon oldu derya güçlüydü ama haketmedi nihat daha iyiydi

İyi de sen en güçlüleri demedin ki zaten güçsüz dedin

adaletli bi şekilde şampiyon olmadı alemto nun hakkıydı eğer alemto yu yenseydi tebrik ederdim o yüzden sen boşver
Akıllı dursaydı ban yemeseydi o zaman.

Mustafa Kemal Atatürk:Ben sporcunun zeki,çevik ve AHLAKlısını severim!

Orçun kazanmasaydı Aykut abim kazanırdı.

adaletli bi şekilde şampiyon olmadı alemto nun hakkıydı eğer alemto yu yenseydi tebrik ederdim o yüzden sen boşver

Nasıl adaletli bir şekilde olmadım diyorsun ben 3.oyunu tam 45 daika oynadım kolum kopana kadar ayrıca tutturmuşsun bir Alemto o da ban yemeseymiş ayrıca xdragxx'in dediği gibi biz geçilmeyek skorlar yaptık.

Nasıl adaletli bir şekilde olmadım diyorsun ben 3.oyunu tam 45 daika oynadım kolum kopana kadar ayrıca tutturmuşsun bir Alemto o da ban yemeseymiş ayrıca xdragxx'in dediği gibi biz geçilmeyek skorlar yaptık.

alemto her türlü geçerdi o skorları rahat ol