FF Sanal Survivor 2.Sezon | Şampiyon Orcun_22

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adminim o zaman hiç oynamayalım ilk turda herkes 8 puan aldı öyle değil mi?
yani o zaman 1. maddeye baktığımızda şampiyon alemto oluyor ben o zaman alemtonun şampiyonluğunu kabul ederim haksızlık oooo bu ne ya filan demem:)

edit:alemto'nun hakkı diyenlere gelsin!
alemto zaten iki oyunda birinciydi tebrikler fakat şu da bilinsin ozan admin şampiyonluk kurallarını yazdı ben de oo zaten şampiyonum dedim alemto'nun beni ilk oyunda geçmesini bekledim geçemeyince 3.oyunla uğraşmadım eğer uğraşsaydım üçüncü oyunda ikinci olup hiçbirini konuşturmazdım

bikere adalet olmaması

Kanıt 1 Sen Forumda Daha Eskisin + Moderatorsun

Kanıt 2 Bu oyun Kazanan Belli Olmasindaki en büyük etken oyunlari kazanmaktir genelde alem to en zor oyunlari hep birinci bitirdi ve finalde 2 oyun kazandi sense 1 2-1 senin elenmen lazım

bikere adalet olmaması

Kanıt 1 Sen Forumda Daha Eskisin + Moderatorsun

Kanıt 2 Bu oyun Kazanan Belli Olmasindaki en büyük etken oyunlari kazanmaktir genelde alem to en zor oyunlari hep birinci bitirdi ve finalde 2 oyun kazandi sense 1 2-1 senin elenmen lazım
alemtoyla eskilik bakımdan farkım yok
ikincisi de ya okummamışsın yada anlamamışsın zaten ben istesem puanımı 9 yapardım alemto 8 orçun 7 olurdu admin profiline şampiyon nasıl olunur yazdı onun yazdıklarına göre şampiyon bendim onun için son oyunu oynamadım son oyunda 2 saat sürem vardı çok rahat ikinci olurdum ama uğraşmadım zaten alemto baskette birşey yapamazdı çünkü baya bi uğraştı ve zaten yorumumda alemto birinci olsun o zaman dedim

@xdragxx haksız yere şampiyon olunmaz şöyle olsadı filan demeyi bırak haftasonu performansını sergile tüm gücünle kazanırsan tebrik ederim .Bende şu an OzaN dese sensin şampiyon bu kurala göre dese doğru söylüyor ama baştan söylemediği için ben haksız yere şampiyon olurum .Baskette geçemedim ama bahane bulmadım bak ister inan ister inanma basket 69 yaptım 2 can vardı pc yön tuşlarına bastım ama oyuncu gitmedi oyuncu takıldı ama bunu gidipte böyle söylemedim onun için haftasonu iyi olan kazansın

alemtoyla eskilik bakımdan farkım yok
ikincisi de ya okummamışsın yada anlamamışsın zaten ben istesem puanımı 9 yapardım alemto 8 orçun 7 olurdu admin profiline şampiyon nasıl olunur yazdı onun yazdıklarına göre şampiyon bendim onun için son oyunu oynamadım son oyunda 2 saat sürem vardı çok rahat ikinci olurdum ama uğraşmadım zaten alemto baskette birşey yapamazdı çünkü baya bi uğraştı ve zaten yorumumda alemto birinci olsun o zaman dedim

sende iyi bi performans gösterdin ama istesem şunu yapardım bunu yapardımla olmuyo bu işler yapsaydın.

yani alemto sen de haklısın tek mağdur sen değilsin kurallar keşke daha önce belirlenseydi diyorum

admin bari alemtoyu temsilen beni alsaydın oyuna şuraya bakya oyunlarda fırtınalar estiren alemto yok inanılcak gibi değil

Artık Survivor'ın sonuna geldik herhalde, oyunlarda iki arkadaşıma da başarılar diliyorum, hak eden kazansın, iyi oyunlar. :)

Süre bitti şampiyon oldum :smile: En az benim kadar uğraşan xdragxx panpamı da canı gönülden tebrik ederim :smile: