kesin deme zaten orçunla iki oyunda nerdeyse en yüksek puanı aldık birinci oyunu geçmesi imkansızdı katılsaydı büyük hüsran olurdu yani
alemto olsa kazanırdı kesin. gerçekten alemto çok daha üstündü sizden ama şans yok adamda
kesin deme zaten orçunla iki oyunda nerdeyse en yüksek puanı aldık birinci oyunu geçmesi imkansızdı katılsaydı büyük hüsran olurdu yani
alemto olsa kazanırdı kesin. gerçekten alemto çok daha üstündü sizden ama şans yok adamda
ben oyunlardaki son duruma baktım dedim xdragxx şampiyon olur heralde orçun un şampiyon olmasına şaşırdım
orçun 4-0 geriden geldi sonra bir oyunda geçti 3-1 oldu sonra öbür oyunda puan aynıydı ama o daha önce bitirdiği için geçti beni 2-2 benim için de şok oldu ama yenilebilirim diyordum
ben oyunlardaki son duruma baktım dedim xdragxx şampiyon olur heralde orçun un şampiyon olmasına şaşırdım
4-0 dan maç mı verilir
orçun 4-0 geriden geldi sonra bir oyunda geçti 3-1 oldu sonra öbür oyunda puan aynıydı ama o daha önce bitirdiği için geçti beni 2-2 benim için de şok oldu ama yenilebilirim diyordum
ama 3.oyunu ikimizde çok iyi anladık orçun 900 küsür ben 800 küsür yaptım
4-0 dan maç mı verilir
bende biraz şans olsa elenmezdim ama boşver her zamanki gibi güçsüz biri şampiyon oldu
Evet emreemreu'da güçsüz bir yarışmacıydı zaten o yüzden şampiyon oldu
genel yarışmalardan bahsediyorum gerçek hayattaki
Ohaa Derya güçsüz mü şimdi Her iki Derya'dan da bahsediyorum
Ufff takas bıktım artık.Orçun'un galibiyetini sürklase etmeye çalışıyorsun.AlemTo KV sevmese işin olmazdı.Sende objektiflik yok.
en güçlü değildi nihat eziyordu oyunlarda aynı şekilde diğer derya da en güçlü değildi.bak türkiye yunanistanda derya şampiyon oldu ama daha güçlüleri vardı.aslanlar kanaryalarda taner şampiyon oldu çok daha güçlüleri vardı.kızlar erkeklerde merve şampiyon oldu çok daha güçlüleri vardı.ünlüler gönüllülerde derya şampiyon oldu derya güçlüydü ama haketmedi nihat daha iyiydi
Asıl sana noluyo şampiyon belli olmuş burda adama laf atıyosun.
sana noluyo
Akıllı dursaydı ban yemeseydi o zaman.
adaletli bi şekilde şampiyon olmadı alemto nun hakkıydı eğer alemto yu yenseydi tebrik ederdim o yüzden sen boşver
adaletli bi şekilde şampiyon olmadı alemto nun hakkıydı eğer alemto yu yenseydi tebrik ederdim o yüzden sen boşver
Nasıl adaletli bir şekilde olmadım diyorsun ben 3.oyunu tam 45 daika oynadım kolum kopana kadar ayrıca tutturmuşsun bir Alemto o da ban yemeseymiş ayrıca xdragxx'in dediği gibi biz geçilmeyek skorlar yaptık.