FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Karabükspordan Kerim Zengin Yiğit Gökoğlan+1.471.250 ye teklif gönderilmiştir çok acil

OzaN KABÜL etmez

GeraertsClub Brugge

[TD="class: leftSide"]
BEL.gif
[/TD]

[TD="class: right"]29[/TD]

[TD="class: left"]Ort[/TD]
[TD="class: right grey"]80[/TD]
[TD="class: right grey"]83[/TD]
[TD="class: right"]81[/TD]
[TD="class: tdMoney right"]13841500€ 13.841.500[/TD]
[TD="class: right rightSide"] [/TD]
YETENEK avcısı yine iyi oyuncu getirmiş:D ama o kadar veremem :D

Kerim Zengin 1.471.250 euroya manisada edit:Yaser yıldızda 1.705.000 a karabükspora satılmıştır güzel takas oldu

Son düzenleme:
Gençlerbirligi takiminda Boz 1.080.000€'ya satiliktir..

Kaliteli Orta Saha Almak İstiyenler Bana Ulaşsın Yada Teklif Sunsun Bu Aralar Oyuncu Göndericeğiz Kadromuzda fazla bulunduğumuzda Hepsi 70 in üstündedir ama fiyatlıdır :)

Gençlerbirliginde Can 3.750.000€'e satiliktir..

Özellikleri:

For: 70
Def: 70

V. SariEskisehirspor

[TD="class: leftSide"][/TD]

[TD="class: right"]23[/TD]

[TD="class: right grey"]69[/TD]
[TD="class: right grey"]74[/TD]
[TD="class: right"]71[/TD]
[TD="class: tdMoney right"]4989950€ 4.989.950[/TD]

KayaEskisehirspor

[TD="class: leftSide"][/TD]

[TD="class: right"]27[/TD]

[TD="class: right grey"]75[/TD]
[TD="class: right grey"]77[/TD]
[TD="class: right"]76[/TD]
[TD="class: tdMoney right"]6924897€ 6.924.897[/TD]

ÇimsirEskisehirspor

[TD="class: leftSide"]
TUR.gif
[/TD]

[TD="class: right"]32[/TD]

[TD="class: right grey"]79[/TD]
[TD="class: right grey"]84[/TD]
[TD="class: right"]81[/TD]
[TD="class: tdMoney right"]15000000€ 15.000.000[/TD]

Çimşir fiyatı sizin için geçerli değildir 11 milyon €dur sizin için ben sadece öteki liglerden alırlar diye yazdım bilginize :)

Kaleci arayışlarımız Kenan Hasagic ile sonlandırılmıştır...Neferian'a teşekkürler.

Karabükspor maçındaki kadrom:

Zapata

Hakan Balta
Bonucci
Neil
Sabri Sarıoğlu

Sezer Öztürk
Arda
Misimovic
Buffel

Cangele
Baros

İstanbul B.B Futbol Kulübünden Kamoyuna:

Takımımızın sevilen oyuncusu Hasagic,Bucaspor Kulübü ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldığından dolayı,Bucaspor Kulübü'ne transfer olmuştur.Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar diler,bu zamana kadar verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca Beşiktaş Kulübünden Ricardo Andrade Quaresma Bernardo'ya teklif yaptığımız söylentileri doğrudur,kulüp yönetimi olarak Quaresma ile ilgilenmekteyiz,BJK menajeri Sn. Mustafa Bey teklifimizi kabul eder ise(bkz: yağ nasıl çekilir)mutlu olacağımızıda belirtmek isteriz.

Saygılarımızla.

Edit:Ben teşekkür ederim reiz.

5-0'lık skor taktiksel hatalarımızın dışında kadromuzun oynatmak istediğimiz hücum futbolu için yetersiz olduğunu gösterdi.İyi hücum futbolu için defansınızın da sağlam olması gerekir.Buradan hareketle kesemizi ardına kadar açtık.Defanstaki problemlerimizi Yobo ile,kaleci sorunumuzu Hasagic ile çözdük.Transferlerdeki uzlaşmacı tutumları ve yardımseverlikleri nedeniyle Emre ve Mustafa'ya teşekkürler.Orta sahada Ragıp Başdağ'ın yerine kaliteli bir eleman alarak transferi sonlandıracağız.Öptük bye.