FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

İndirdim.,

@677 11 milyon veririm vermesine de,yobo'ya 7 milyon euro önermiş durumdayım,param eksiye düşer.

Tamam o zaman yattı transfer... Ayrıca Sezer Öztürk'ün baktım iyi bir alternatifi yok. 12,5 Milyon €'dan aşağı inemezdim zaten.

İndirdim.,

@677 11 milyon veririm vermesine de,yobo'ya 7 milyon euro önermiş durumdayım,param eksiye düşer.
@678 şimdilik pek bişey veremem bu 5 gollü arkadaşa.
@679 için acele edelim beyler,kapılmasın erkan...
ya abi adamı alamıyorum senden edizi aldığım için onu ihtiyacı olmayan biri aynı fiyata bana satsa olur be nolur :)

Benim param var alabilirim de ben de bugün Beto'yu aldım. Yarın da Orhan Ak için anlaştık. Ben işin içine girsem Erkan'ı alman hafta sonunu bulur.

Serdar Özkan için 1.428.000 teklif gönderilmiştir tüm para bu en fazla 1.471.000

Serdar Özkan için Manisaspor tarafından yapılan 1,428 Milyon € tutarındaki teklif tarafımca reddedilmiştir. Serdar Özkan daha genç ve çok gelişebilir 3,5 Milyon €'dan aşağı satmıyorum.

Ankaragücü'nden 2.728.250 €'ya aldım. Ben gerektiği zaman yardım de ettim küçük takımlara ama babamın hayrına sana Özkan'ı o kadar paraya satamam.

2 VERDİM ben kabül etmedi

@neferet:yoba satılık değilmiş bende teklifte bulunmuştum.......eğer şimdi hemen teklif sunarsan çimşire hemen satarım çimşir operasYonu :D

Yobo'nun özellikleri Bilica'dan düşük,üstelik yaşı da 30'u geçkin.7 milyon euro çok uygun bir rakam.ama biraz daha çıkabilirim.

ÇİMŞİR in fiyatı yabancı kulüpler için epey indirim yaptım..........çimşire....oradaki fiyat gerçeği yansıtmıyor yabancı kulüpler alırsa diye öyle yazıyorum osmanaslan sen niye bu kadar özentisin sana mesaj yazmıştım yukarıda cevap veremdin niyese @661 mesajıma bak....

ya osmanaslan ben sana sorumu cvp istyorum niye özentisin sana o mesajı kopyalıp gösterem okumadın benim mesajı sen büyük ihtimalle cvp veremiyorsun

osmanaslan sen beni mi takip ediyorsun.............bugün bu 3 oldu dünü de saymıyorum birisine diyorum şu oyuncu istiyorum diye ama sen gelip ben hangi oyuncuya ne kadar teklif sundusam iki katı teklif yapıyrsun bunun bir açıklaması var mı ? yoksa özenti mi ?ve alıyorsun oyuncuları

İşte Cvp beklyrum senden kötü düşünmemek amacıyla.....

Erkan Taşkıran için Buca ile daha önce prensipte anlaşılan Manisaspor 1.450.228 teklif göndermiştir hadi be abi sat alayım artık şu adamı

Julio Cesar ve Beto'ya ihtiyacım vardı. Param senden daha fazla olduğu için aldım. Ayrıca Neferet bu iki oyuncuda da önceliği sana verdi. Ama kendi oyuncularını 2 katı fiyatlarla satan sen bu oyunculara birkaç milyon € daha veremedin. Ben aldım. Bu kadar basit.

Bu kadar basit değil sen bunun 1 yapmadın 2 yapmadın hatta 3 yapmadın burada ben artniyet ararım ben şu oyuncuya talibim diyorum fiyat söylüyorum hemen dakika geçmeden iki kat para veriyorsun veremezsin demiyorum niye bana göre hareket ediyorsun.......amacın ne senin......onu anlamış değilim....bir tek bana yapmıyorsun geçenlerde emremreuu yaptım dedim ki hatta seni savundum ama anladım ki sen bunu herkese yapıyorsun.....ben buna özenti değilim....cvp için sağol derdim ama cvbı alamadım......

Emreemreu ile bir sorunum yok benim, hallettik ondan Julio Cesar'ı 10 küsür Milyon €'ya satın aldım :) Senle de sorunum yok. Bir oyuncuya Galatasaray talip olsa ardından Fenerbahçe 2 katı para verip alsa olamaz mı örnek olarak? Çok oluyor böyle, profesyonel davranıyoruz. Bir kişi bir oyuncuyu istedi diye diğeri isteyemeyecek diye bir şey yok.

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi