FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

absolutely,şahsen Kyrgiakos'transferiyle büyük hata yaptım çok absürd şekilde büyük bir miktar para ödedim ve takımın para durumu eksilere(-40bin)'e düştü ve çok değerli bir oyuncumuz(ama şerefsiz çıktı) takımı maddi sıkıntılardan dolayı terketti.sözleşmesi devam ediyordum(y*v*ş*kkkkkk)!@?...!asd@?

5-0'lık skor taktiksel hatalarımızın dışında kadromuzun oynatmak istediğimiz hücum futbolu için yetersiz olduğunu gösterdi.İyi hücum futbolu için defansınızın da sağlam olması gerekir.Buradan hareketle kesemizi ardına kadar açtık.Defanstaki problemlerimizi Yobo ile,kaleci sorunumuzu Hasagic ile çözdük.Transferlerdeki uzlaşmacı tutumları ve yardımseverlikleri nedeniyle Emre ve Mustafa'ya teşekkürler.Orta sahada Ragıp Başdağ'ın yerine kaliteli bir eleman alarak transferi sonlandıracağız.Öptük bye.
ne demek :D[/FONT]

@Ozan panpa Cernat için normalde 7.5 milyon verecektim ama Kulüp Fonları € 5.039.925 son paramı buna verip transferi kapatıcam zaten :(

absolutely,şahsen Kyrgiakos'transferiyle büyük hata yaptım çok absürd şekilde büyük bir miktar para ödedim ve takımın para durumu eksilere(-40bin)'e düştü ve çok değerli bir oyuncumuz(ama şerefsiz çıktı) takımı maddi sıkıntılardan dolayı terketti.sözleşmesi devam ediyordum(y*v*ş*kkkkkk)!@?...!asd@?

BENİM KONOUTEDE kaçmasın[8|]tam olarak anlamadım ne olduda kaçtı birşey anlamadım......

Ben de her dalda iyi bir oyuncu var.. Isterseniz indirim de yapabilirim.. :)

yav mustafa nerede şu transfer işini halletsek,kabul etmesse ona göre başka oyunculara bakacam bugünkü antalya maçına yetiştirseydik keşke.

Cernat 9.000.000€ karşılığında Galatasaray'da. Bucaspor'un da yakından ilgilendiği oyuncuyu Galatasaray kaptı. Bu çok iyi teklifi reddedemedik bunun için Bucaspor yönetiminin affına sığınıyoruz.

Takımımıza büyük katkılar sağlayan oyuncumuza da teşekkürü bir borç biliriz.

affetmiyorum ozan rakiplerine yatçam her maç.birkaç adam satıp gelcem ne demek?

neyse dur 85'lik adam arayayım.

ozan bucaleeye çok ayıp ettin düşmanımsın artık 😡
zaten planlarımız vardı artık atağa geçecez forza bucabozbaykuşlar ulaynnn

konoute ile bütçemiz epey geriye düştü ve Ersen martini de alınca danışmandan mesaj geldi oyuncuların kaçabilir diye acil nakite ihtiyaç var.....milyon eser var v.sarı var ve çimşir birşeyi daha unutmuşum Alper Potuk Ve Kaya Var :D

ACİL oyuncularımı alacak yok mu param eksilere düştü oyuncu gidebilir martin işi bozdu yahu acil bndn transfer yapacak yok mu akşam ki maça çıkamıyacaklar adamlar 3-0 hükmen mağlup olacağız 😕:(

Kulübümüz Karabükspor, Kasımpaşa forması giyen Tjikuzu ve İstanbul BB forması giyen Tevfik Köse ile kadrosunu güçlendirmiştir. İki oyuncumuza da yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde transfer konusunda anlaşmazlık yaşadığımız Bucaspor'a yeni transferleri için bol şans diliyoruz.