Erkekler kulübesinide ben mi açsamFF ERKEKLER kulübü ndn yokki ya
Oku oku gelecek bölüm @xemrexxx seni abin @gözlemci yi ve kardeşin @sokak sanati ni bi odaya hapsetcek @Çiğdem- de o odada bişeyler döndüğünü anlayacak
Erkekler kulübesinide ben mi açsamFF ERKEKLER kulübü ndn yokki ya
Oku oku gelecek bölüm @xemrexxx seni abin @gözlemci yi ve kardeşin @sokak sanati ni bi odaya hapsetcek @Çiğdem- de o odada bişeyler döndüğünü anlayacak
Gerçi o konu kilitlenmiş. Devam edin izin vermiş zaten.Aa bilmiyordum. Ozan izin verince yok sandım. Neyse ya buradan devam edelim fark eder mi? @RüzgarGülü
Cinsiyetini bayan yapman lazım konunun girişinde öyle yazıyorEee ne kazan kaynatıyonuz
Amann eksik kalsın gerçi genelde bu tür konulara kaynanadan çeken kişiler girer ama sizde kaynana yokGerçi o konu kilitlenmiş. Devam edin izin vermiş zaten.
Cinsiyetini bayan yapman lazım konunun girişinde öyle yazıyor
Burası bekarlar yeri hem, arayan bulur hesabı, bilmiyorum ama konunun vizyonunu tam, diğer forumlarda bu iş böyleAmann eksik kalsın gerçi genelde bu tür konulara kaynanadan çeken kişiler girer ama sizde kaynana yok
Ayrıca konuya şöyle bir göz attım da kızlar hiç dedikodudan anlamıyorsunuz ben size dedikodunun kralını yaparım kralını
Hahahaa kaçma dur daha dedikoduyu kızlardan önce biz yapacaktıkBurası bekarlar yeri hem, arayan bulur hesabı, bilmiyorum ama konunun vizyonunu tam, diğer forumlarda bu iş böyle
Neyse ben kaçtım bu konudan adım geçmediği sürece yazmam birşey
Şakasına dedim zaten açmaya niyetim yok Bu konuyu kirletelim biz
aaaaaaaaa bizim kızlar baya çene yapmıslar yokluğumda diye girdim konuya @Nisa tatlım bir baktım konuda gözlemci cookies çene yapıyor hahhahaha
Bnde görmedim acaba ne koydubir resim koymuş bu @destere konuya sildiler konumu kapattılar diyor resmi ben göremedim çokta merak ettim