FF KIZLAR KULÜBÜ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amannn brakın o estetik güzelini :F:F:F
orjinal hiçbir prçası yok kadının robot gibi birşey birisi tasarlamıs gibi dolasıyor sokakta:F:F
Aa gidin bulent ersoyu falan tartisin be birakin Tuvanami :bhr: zati dizide hiç gosterilmiyor 1 an bilem gösterilmiyor :(

Valla canım istersen kız ama ben Engin ve Tubayı hiç yakıştırmıyorum. Tuba'nın hiç bir partnerini Tubaya yakıştırmıyorum. Bence bu projesinden sonra Kıvanç yada Burak Özçivit ile partner olmalı :)
sende bana kızma ama Burak Özçivit'i allah yazdıysa bozsun diyorum :kiki: ne tip var ne oyunculuk Tuba ve Engin'i çok yakıştırıyorum daha önce Murat Yıldırım'la çok yakıştırmıştım ama Engin ile olan uyumları Murat'la olan uyumlarını bile geçti bence :)
bu diziden sonra bence Kenan'la partner olacak😎

sende bana kızma ama Burak Özçivit'i allah yazdıysa bozsun diyorum :kiki: ne tip var ne oyunculuk Tuba ve Engin'i çok yakıştırıyorum daha önce Murat Yıldırım'la çok yakıştırmıştım ama Engin ile olan uyumları Murat'la olan uyumlarını bile geçti bence :)
@cookies girmesen şaşardım :F @aserat54 ün senaryosunu dün okudum bu gece sıra sende :X
bana bakınn ilk günden saç saça birbirinize girmeyin sakın :F:F:F:F:F

Selam vereyim bare. :F
Ahanda buraya yazıyorum siz kızlardan çok @cookies yazar buraya. :F :A
@cookies çoktan sohbete katıldı cnm :F:F:F

Oyunculuğu tartışılır ama tip nasıl yok ya ? 😱😱 Murat Yıldırım'ı Burçin Terzioğlu dışında kimseye yakıştıramıyorum ben. Tuba'nın dizisini izlememe sebebim de partnerleri ile uyumsuzlukları. Ay nasıl beğeniyorsunuz Engin Akyürek'i pes doğrusu :X Evet Kenan ile çok uyumlu olurlar ama bence Kıvanç ile olacaklar 🙂

Yok tatlım konuşuyoruz :F

Ay sizde ne meraklısınız dedikoduya :F :F

Ara sıra uğrar dedikodu ederiz. :F :A

bana bakınn ilk günden saç saça birbirinize girmeyin sakın :F:F:F:F:F

@cookies çoktan sohbete katıldı cnm :F:F:F

Selam vereyim bare. :F
Ahanda buraya yazıyorum siz kızlardan çok @cookies yazar buraya. :F :A
Ne var be en iyi dedikodular burda artık sabah öğle aksam burdayim :A :A