Aa gidin bulent ersoyu falan tartisin be birakin Tuvanami zati dizide hiç gosterilmiyor 1 an bilem gösterilmiyoramannn brakın o estetik güzelini
orjinal hiçbir prçası yok kadının robot gibi birşey birisi tasarlamıs gibi dolasıyor sokakta
Aa gidin bulent ersoyu falan tartisin be birakin Tuvanami zati dizide hiç gosterilmiyor 1 an bilem gösterilmiyoramannn brakın o estetik güzelini
orjinal hiçbir prçası yok kadının robot gibi birşey birisi tasarlamıs gibi dolasıyor sokakta
FF ERKEKLER kulübü ndn yokki ya
sende bana kızma ama Burak Özçivit'i allah yazdıysa bozsun diyorum ne tip var ne oyunculuk Tuba ve Engin'i çok yakıştırıyorum daha önce Murat Yıldırım'la çok yakıştırmıştım ama Engin ile olan uyumları Murat'la olan uyumlarını bile geçti benceValla canım istersen kız ama ben Engin ve Tubayı hiç yakıştırmıyorum. Tuba'nın hiç bir partnerini Tubaya yakıştırmıyorum. Bence bu projesinden sonra Kıvanç yada Burak Özçivit ile partner olmalı
sende bana kızma ama Burak Özçivit'i allah yazdıysa bozsun diyorum ne tip var ne oyunculuk Tuba ve Engin'i çok yakıştırıyorum daha önce Murat Yıldırım'la çok yakıştırmıştım ama Engin ile olan uyumları Murat'la olan uyumlarını bile geçti bence
bu diziden sonra bence Kenan'la partner olacak😎
bana bakınn ilk günden saç saça birbirinize girmeyin sakın
@cookies çoktan sohbete katıldı cnmSelam vereyim bare.
Ahanda buraya yazıyorum siz kızlardan çok @cookies yazar buraya.
Umarım yeni bölüme de yorumlarını geciktirmeden yazarsın. Beklemekten çatlıyorum resmen...
Oyunculuğu tartışılır ama tip nasıl yok ya ? 😱😱 Murat Yıldırım'ı Burçin Terzioğlu dışında kimseye yakıştıramıyorum ben. Tuba'nın dizisini izlememe sebebim de partnerleri ile uyumsuzlukları. Ay nasıl beğeniyorsunuz Engin Akyürek'i pes doğrusu Evet Kenan ile çok uyumlu olurlar ama bence Kıvanç ile olacaklar 🙂sende bana kızma ama Burak Özçivit'i allah yazdıysa bozsun diyorum ne tip var ne oyunculuk Tuba ve Engin'i çok yakıştırıyorum daha önce Murat Yıldırım'la çok yakıştırmıştım ama Engin ile olan uyumları Murat'la olan uyumlarını bile geçti bence
bu diziden sonra bence Kenan'la partner olacak😎
Ara sıra uğrar dedikodu ederiz.
Yok tatlım konuşuyoruz
Ay sizde ne meraklısınız dedikoduyaAra sıra uğrar dedikodu ederiz.
Öylesine geleyim dediydim.Yok tatlım konuşuyoruz
Ay sizde ne meraklısınız dedikoduya
Yok tatlım konuşuyoruz
Ara sıra uğrar dedikodu ederiz.
Ne var be en iyi dedikodular burda artık sabah öğle aksam burdayimSelam vereyim bare.
Ahanda buraya yazıyorum siz kızlardan çok @cookies yazar buraya.
sennn @xemrexxx gelirse ozaman gör şekerim ozaman hepimiz terke delim bu konuyu o tek napıyorsa yapsın burdaYok tatlım konuşuyoruz
suss kızzzzz gerçekten şeker olsa yine çekilmez yanı bu @xemrexxx
kızlar kulubu diyor yalnızNe var be en iyi dedikodular burda artık sabah öğle aksam burdayim
Hahahah Tatlım çocuk sessizce yorumları okuyor
Kendinize erkekler kulübü kurun@Nisa parantez icinde cookiesde var yaziver bare
o değilde tatlım şuna çok güldüm yanı @aserat54 buraya bile gelip senaryosunun tanıtımını yapmısHahahah Tatlım çocuk sessizce yorumları okuyor
Kendinize erkekler kulübü kurun
Erkeklerde dedikodu yok beHahahah Tatlım çocuk sessizce yorumları okuyor
Kendinize erkekler kulübü kurun
ay evde kalmışşsın gelip burada millete laf ediyon bir de.ss