FF KIZLAR KULÜBÜ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyiki görmedin tatlım :F Topladım, topladım bizimkiler teyzeme gitti kuzenlerle oturuyoruz. Sen ne yapıyorsun? @Çiğdem-

Tatlım Yalovada bir yığın iş beni bekliyor. Kulüp işleri, kurdan kaldım ders çalışmaya başlamam lazım off :( @Çiğdem-

aaaaa sende karadenizlisin değilmi samsunu çok iyi bilirim bende giresundan memnun oldum tekrardan cnm sık sık kaynatalım burada arayı soğutmayalım 😉😉😉
@*Dream* @Nisa tzira hadi kızlar ben yemeğe kaçıyorum çok cici bakın kendinize :bhr:
Karadenizliyim evet :D Orduluyum normalde ama Samsunlu da sayılırım Orduluyum ama :D Giresun'a iki defa gitmiştim, 6 yıl olacak gideli. :D Ortak havaalanımız da açılıyor Mart'ta Ordu Giresun olarak bakalım. :D

İki saatliğine dışarı çıktık ev arkadaşımla başka bir arkadaşımızla buluştuk, geldik, yemek yaptım yedim bulaşık yıkadım falan buraya anca şimdi bakabildim :D Muhabbet yine almış yürümüş yetişmek imkansız :D

Karadenizliyim evet :D Orduluyum normalde ama Samsunlu da sayılırım Orduluyum ama :D Giresun'a iki defa gitmiştim, 6 yıl olacak gideli. :D Ortak havaalanımız da açılıyor Mart'ta Ordu Giresun olarak bakalım. :D

İki saatliğine dışarı çıktık ev arkadaşımla başka bir arkadaşımızla buluştuk, geldik, yemek yaptım yedim bulaşık yıkadım falan buraya anca şimdi bakabildim :D Muhabbet yine almış yürümüş yetişmek imkansız :D
aa evet cnm çok gerekli birşeydi ama giresuna havalimanı çünkü trabzon bize çok ters geliyor gitmesi zor oluyordu gerçi ben uçaklardan korkuyorum hahaha sırf bu yüzden 15 saat otobüs yolcuğu çekiyorum istanbul yolunda :kiki::kiki::kiki:
ismin neydi senin cnm 🙂🙂🙂

aa evet cnm çok gerekli birşeydi ama giresuna havalimanı çünkü trabzon bize çok ters geliyor gitmesi zor oluyordu gerçi ben uçaklardan korkuyorum hahaha sırf bu yüzden 15 saat otobüs yolcuğu çekiyorum istanbul yolunda :kiki::kiki::kiki:
ismin neydi senin cnm 🙂🙂🙂

Ben de korkuyorum çok ama mecburen biniyorum işte. Havaalanını bir de denizin üstüne yapıyorlarmış o da beni korkutuyor açıkçası. Biz de Samsun'u kullanıyoruz, Fatsa'dan 1 saate yakın sürüyor gitmek. :D Ben de otobüs yolculuklarını daha çok seviyorum. :D Iraz ismim bu arada. :D

forumda kiz az nedense)
cnm kız varda aktif kız yok malesef
@Nisa @Tzira @*Dream* @gizem ak @vadikızı ve ben olmak üzere 6 bayan bir forum için gayet iyi bir sayıdır burda sıkıntı olan şey nisa gelmeden tam anlamıyla aktif olan sadece ben vardım şimdi nisada geldi aktif oluyor ve sizlerinde artık aktif olması lazım izlediğiniz dizi konusuyla kısıtlı kalmamalı cnm şu konudakı bayan üyeler aktif olsa bu foruma yeterde artarda yanı 🙂🙂🙂 ama diğer konularda uğraşamayız diyorsanız zaten burayı onun için açtık bu konuda istediğiniz kadar aktif olabilirsiniz burada olmamızda zaten yeter bence biz birbirimize yeteriz 😉😉😉

@Nisa @Tzira @*Dream* @gizem ak @vadikızı ve ben olmak üzere 6 bayan bir forum için gayet iyi bir sayıdır burda sıkıntı olan şey nisa gelmeden tam anlamıyla aktif olan sadece ben vardım şimdi nisada geldi aktif oluyor ve sizlerinde artık aktif olması lazım izlediğiniz dizi konusuyla kısıtlı kalmamalı cnm şu konudakı bayan üyeler aktif olsa bu foruma yeterde artarda yanı 🙂🙂🙂
ayol o kadar seni bulup videonu koydum bir bakıver:F

@Nisa @Tzira @*Dream* @gizem ak @vadikızı ve ben olmak üzere 6 bayan bir forum için gayet iyi bir sayıdır burda sıkıntı olan şey nisa gelmeden tam anlamıyla aktif olan sadece ben vardım şimdi nisada geldi aktif oluyor ve sizlerinde artık aktif olması lazım izlediğiniz dizi konusuyla kısıtlı kalmamalı cnm şu konudakı bayan üyeler aktif olsa bu foruma yeterde artarda yanı 🙂🙂🙂 ama diğer konularda uğraşamayız diyorsanız zaten burayı onun için açtık bu konuda istediğiniz kadar aktif olabilirsiniz burada olmamızda zaten yeter bence biz birbirimize yeteriz 😉😉😉
7 bayan var saydığım kadarıyla, 6 değil... :)