hahahahah kendisinide katarak kızlar kulubu olusturmus ben göremedim malesef birde konumu kapattılar diyor birtanede resim koymus hemen silip konuyu kapatmıslar göremedim kaçırdım
hahahahah kendisinide katarak kızlar kulubu olusturmus ben göremedim malesef birde konumu kapattılar diyor birtanede resim koymus hemen silip konuyu kapatmıslar göremedim kaçırdım
<Ben daha yokum burada lütfenn kızların arasına girmeye niyetim yok ahanda bu da buradaki son mesajımaaaaaaaaa bizim kızlar baya çene yapmıslar yokluğumda diye girdim konuya @Nisa tatlım bir baktım konuda gözlemci cookies çene yapıyor hahhahaha
genelde her akşam olduğu gibi yine tek basıma takılıyorum odamda tatlım 🙂🙂🙂İyiki görmedin tatlım Topladım, topladım bizimkiler teyzeme gitti kuzenlerle oturuyoruz. Sen ne yapıyorsun? @Çiğdem-
ahhhhh bu yaşta ne yorgunluğu bukadar şekerim ben senin yaşında 3 yıl önce hop oturup hop kalkıyordum vlla tabi şimdi yaşlandık benim yorulmam normal ama seninki değilBende kuzenleri yollayıp yatıcam hemen, çok yorgunum @Çiğdem-
Karadenizliyim evet Orduluyum normalde ama Samsunlu da sayılırım Orduluyum ama Giresun'a iki defa gitmiştim, 6 yıl olacak gideli. Ortak havaalanımız da açılıyor Mart'ta Ordu Giresun olarak bakalım.
aa evet cnm çok gerekli birşeydi ama giresuna havalimanı çünkü trabzon bize çok ters geliyor gitmesi zor oluyordu gerçi ben uçaklardan korkuyorum hahaha sırf bu yüzden 15 saat otobüs yolcuğu çekiyorum istanbul yolundaKaradenizliyim evet Orduluyum normalde ama Samsunlu da sayılırım Orduluyum ama Giresun'a iki defa gitmiştim, 6 yıl olacak gideli. Ortak havaalanımız da açılıyor Mart'ta Ordu Giresun olarak bakalım.
İki saatliğine dışarı çıktık ev arkadaşımla başka bir arkadaşımızla buluştuk, geldik, yemek yaptım yedim bulaşık yıkadım falan buraya anca şimdi bakabildim Muhabbet yine almış yürümüş yetişmek imkansız
aa evet cnm çok gerekli birşeydi ama giresuna havalimanı çünkü trabzon bize çok ters geliyor gitmesi zor oluyordu gerçi ben uçaklardan korkuyorum hahaha sırf bu yüzden 15 saat otobüs yolcuğu çekiyorum istanbul yolunda
ismin neydi senin cnm 🙂🙂🙂
cnm kız varda aktif kız yok malesefforumda kiz az nedense)
ayol o kadar seni bulup videonu koydum bir bakıvercnm kız varda aktif kız yok malesef
@Nisa @Tzira @*Dream* @gizem ak @vadikızı ve ben olmak üzere 6 bayan bir forum için gayet iyi bir sayıdır burda sıkıntı olan şey nisa gelmeden tam anlamıyla aktif olan sadece ben vardım şimdi nisada geldi aktif oluyor ve sizlerinde artık aktif olması lazım izlediğiniz dizi konusuyla kısıtlı kalmamalı cnm şu konudakı bayan üyeler aktif olsa bu foruma yeterde artarda yanı 🙂🙂🙂
7 bayan var saydığım kadarıyla, 6 değil...cnm kız varda aktif kız yok malesef
@Nisa @Tzira @*Dream* @gizem ak @vadikızı ve ben olmak üzere 6 bayan bir forum için gayet iyi bir sayıdır burda sıkıntı olan şey nisa gelmeden tam anlamıyla aktif olan sadece ben vardım şimdi nisada geldi aktif oluyor ve sizlerinde artık aktif olması lazım izlediğiniz dizi konusuyla kısıtlı kalmamalı cnm şu konudakı bayan üyeler aktif olsa bu foruma yeterde artarda yanı 🙂🙂🙂 ama diğer konularda uğraşamayız diyorsanız zaten burayı onun için açtık bu konuda istediğiniz kadar aktif olabilirsiniz burada olmamızda zaten yeter bence biz birbirimize yeteriz 😉😉😉
çok karıştırma cnm7 bayan var saydığım kadarıyla, 6 değil...
Neyi karıştırmayayım? Bir de açık açık yazsan...çok karıştırma cnm