FF KIZLAR KULÜBÜ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ooooooo italyada yaşıyorsun demek 🙂🙂🙂
bende halamalrın yanına amerika gitmeye yırtınıyoruz kaç yıldır ama olmuyor
italyada nsıl yaşam türkiyeden farlılıkalr neler 🙂🙂🙂

Genel olarak farklı Türkiye'den, örneğin Pazar günleri hayat duruyor, bizdeki gibi 7/24 yaşamıyorlar yani. Dükkanlar, devlet daireleri falan kafalarına göre açıp kapatıyorlar insanı sinir ediyor çok. Biz liseden arkadaşımla ev tuttuk, öğrenci evi hayatı yaşıyorum bildiğin. :D Süpermarketten alıyoruz alacağımızı, meyve sebze falan bulunuyor. Bologna diye bir şehirde yaşıyorum, İtalya'nın Samsun'u gibi bir yer, hem büyük hem küçük bir şehir yani. Ama denizi olmadığı ve öğrenci çok olduğu için Eskişehir'e de benziyor. Okul biraz zor, ben de alışmaya çalışıyorum işte öyle geçiyor günler. Başka farklılık gelmiyor aklıma. :D

Genel olarak farklı Türkiye'den, örneğin Pazar günleri hayat duruyor, bizdeki gibi 7/24 yaşamıyorlar yani. Dükkanlar, devlet daireleri falan kafalarına göre açıp kapatıyorlar insanı sinir ediyor çok. Biz liseden arkadaşımla ev tuttuk, öğrenci evi hayatı yaşıyorum bildiğin. :D Süpermarketten alıyoruz alacağımızı, meyve sebze falan bulunuyor. Bologna diye bir şehirde yaşıyorum, İtalya'nın Samsun'u gibi bir yer, hem büyük hem küçük bir şehir yani. Ama denizi olmadığı ve öğrenci çok olduğu için Eskişehir'e de benziyor. Okul biraz zor, ben de alışmaya çalışıyorum işte öyle geçiyor günler. Başka farklılık gelmiyor aklıma. :D
aaaaa sende karadenizlisin değilmi samsunu çok iyi bilirim bende giresundan memnun oldum tekrardan cnm sık sık kaynatalım burada arayı soğutmayalım 😉😉😉
@*Dream* @Nisa tzira hadi kızlar ben yemeğe kaçıyorum çok cici bakın kendinize :bhr:

selamlar
konu neolursa olsun ben katılırım canlarım ama etıketlememışsınız küstüm valla

evde eğıldım ben buğün mesajları yenı ğördüm oondan cevap
ğeç ğeldı