Futbuda beni yenip lider olacağını söyledi maç sonrası 3.olsam bari dendiği gözlendi.. Haxball turnuvası 2 ban sonrası oyuna devam ediceğini adminle bana iletti blok yedi. Haxball ligi 1. Sezon şampiyonluktan edildi, 2.sezon kaan955 maçı öncesi kazanırsa lider olucaktı bir baktıki küme düşmek üzere.. 1.lik hevesim yok dedim ve şimdide Eski Şampiyonu ligde tutuyorum. Belki hepinizden farklıyım ne mesaja imzamı atarım ne arkadan iş çeviririm ne de derneğim var ama sonuç olarak ders verilmiştir.. Sene olmuş 2012 hala beni yenebileceğini idda ediyor.. Evet takas efendi her seferinde seni kışkırtıyormuşum öyle yazdın, bunlar yalan mı kışkırtma mı? Daha showa yeni başlıyoruz izlemede kalın.. KK'nın nihai durumuna en yakın zamanda karar vereceğiz.
Derneğin gereklerini yerine getirmişsin.. Yazdıklarına kendin inanıyormusun diye sorarlar insana.. Mesajımı okumamışsın belliki Kayseri ile beni yenemedin benim mesajlarım gayet net, elinde elle tutulur bir kanıt olmadığına göre eğleniyormuyuz gençler, ne imza ne oyun Eski şampiyonu ligde tutuyorum ve yine yapılandırma tamamlandı hade yoluna..
3-0dan sonra yarım saat muhabbet ettik yine yendim, kanıt olmadan kendini galip zannediyor vs..vs.. Facede bir sheldon vol 3 gelir KK takım üyeleri yerinde hala neyin amaçındasın Ligde küme felan düşen yok sürekli yazıyorsun ama Cenation ligde genç yetenek.. Klavyeden daha fazla yazamıyorum msne gidip takım arkadaşıma sheldon zaferi sunacağım. Bünye alışınca ayar kalmıyor tabi sende haklısın vol 3 gelir sakın oln gençler.
Derneğin gereklerini yerine getirmişsin.. Yazdıklarına kendin inanıyormusun diye sorarlar insana.. Mesajımı okumamışsın belliki Kayseri ile beni yenemedin benim mesajlarım gayet net, elinde elle tutulur bir kanıt olmadığına göre eğleniyormuyuz gençler, ne imza ne oyun Eski şampiyonu ligde tutuyorum ve yine yapılandırma tamamlandı hade yoluna..
dediklerimin hepsi a dan z ye doğru sadece şu yalanını yakalamam yeter sanırım senle normal sezonda oynadığım 2 maçtan birini yenmişim biri berabere ayar vermekten sıkıldım be usta hani kayseriyle hiç yenememiştim seni asıl sen beni normal sezonda yenememizsin
https://fav10.net/f691/ff-futbu-ligi-33-hafta-yorum-sohbet-konusu-125902/
- - - Ekleme - - -
kaan955 e gerekli ayarlar verilmiştir
FAZLA SÖZE GEREK YOK
arkadaşım üstteki mesaja niye cevap veremiyosun sen kendine çok güveniyosan gel 5 maç yapalım bak noluyo futbu yu hafızandan sildin mi ne yaptın cevap verseneKinciliğin kelime anlamını bilmeyen birine nasıl cevap vereyim..Heyecandan 2-0dan 2-2 yapmana izin verdik tamamda 2. Maçta bayağı antremansız gelmişsin.. Sonra .. Nickiyle geldim bu kaan dediğin maç kim bilir neler var üzülüyorum vallaCenation süper ligde niye diretiyorsun anlamıyorum ki kaç defa yazmalıyım