FF Haxball Süper Ligi | 2.Sezon Sonu Puan Durumu

Lig biraz daha uzun maratonlu olmalı bence iç saha dış saha falan iyi olabilir

hahahaha :D beni son hafta şampiyonluktan eden kaan955 son hafta şampiyonluğu kaybediyo ve şampiyon olan cenation küme düşüyo

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK AYARI VERDİK KK TEAM a GEÇMİŞ OLSUN :d :d :d :d :d :d

kaan955 bizle uğraşmanın bedelini çok fena ödedi fazla üstünüze gelmicem harbi şu durum sözün bittiqi an :d

Futbuda beni yenip lider olacağını söyledi maç sonrası 3.olsam bari dendiği gözlendi.. Haxball turnuvası 2 ban sonrası oyuna devam ediceğini adminle bana iletti blok yedi. Haxball ligi 1. Sezon şampiyonluktan edildi, 2.sezon kaan955 maçı öncesi kazanırsa lider olucaktı bir baktıki küme düşmek üzere.. 1.lik hevesim yok dedim ve şimdide Eski Şampiyonu ligde tutuyorum. Belki hepinizden farklıyım ne mesaja imzamı atarım ne arkadan iş çeviririm ne de derneğim var ama sonuç olarak ders verilmiştir.. Sene olmuş 2012 hala beni yenebileceğini idda ediyor.. Evet takas efendi her seferinde seni kışkırtıyormuşum öyle yazdın, bunlar yalan mı kışkırtma mı? Daha showa yeni başlıyoruz izlemede kalın.. KK'nın nihai durumuna en yakın zamanda karar vereceğiz.:)

Futbuda beni yenip lider olacağını söyledi maç sonrası 3.olsam bari dendiği gözlendi.. Haxball turnuvası 2 ban sonrası oyuna devam ediceğini adminle bana iletti blok yedi. Haxball ligi 1. Sezon şampiyonluktan edildi, 2.sezon kaan955 maçı öncesi kazanırsa lider olucaktı bir baktıki küme düşmek üzere.. 1.lik hevesim yok dedim ve şimdide Eski Şampiyonu ligde tutuyorum. Belki hepinizden farklıyım ne mesaja imzamı atarım ne arkadan iş çeviririm ne de derneğim var ama sonuç olarak ders verilmiştir.. Sene olmuş 2012 hala beni yenebileceğini idda ediyor.. Evet takas efendi her seferinde seni kışkırtıyormuşum öyle yazdın, bunlar yalan mı kışkırtma mı? Daha showa yeni başlıyoruz izlemede kalın.. KK'nın nihai durumuna en yakın zamanda karar vereceğiz.:)
AYAR2.jpg
Fazla söze gerek yok.Bu arada tebrikler Orçun panpa:D

hahaha :d
1.ne yapacağını şaşırmışsın söylediklerini toplasan adam gibi tek elde tutulur şeyin yok
1.futbuda ben hiçbir zaman 1.olamamıştım ki süper finalde herkesten fark yedim adminin ev sahibi avantajını düşürmesiyle :D ki ben seni kayserisporla ligte yenmiş adamım rahat ol :D
2.haxball da son maç heycandan oynayamama rağmen berabere kaldım şampiyonluğun gitmesi önemli değil madalya aldım sonuçta :D
3.haxball turnuvanda benden korktun ve banımı fırsat bilip oyuna almadın turnuva senindi istediğini yapardın ne var bunda bunula mı övünüyon :d
4.ben bu sezon kesinlikle şampiyon olamazdım senin maçından sonra da yenildim önce de yenildim kendini bi halt yapmış mı sanıyon :d
5.SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU ALDIM ALDIM DİYE HAVA BASTIN ŞİMDİ SEN SON HAFTA ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİN :d
6.kk team diye tabir ettiğiniz ikiliyi şu ligte ne hale getidik biri son şampiyon diye lige çıkıp küme düşer diğeri son hafta şampiyonluğu kaybeder :d

VEE SON DEFA ŞUNU SÖYLÜYON YIL OLMUŞ 2012 DİYON KİBİRLİ ŞEKİLDE BENİ YENEMEZSİN DİYON OLUM SENLE 2 MAÇIMIZ VAR NEDİR BU HAVA NEDİR BU KİBİR 1 DEFA BENİ YENDİN 1 1 1 YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM GEL DİYORUM GELEMİYOSUN BENLE 2 MAÇIN VAR 1 İNİ YENDİN NEDİR BY HAVA ARKADAŞ ANLAMADIM GİTTİ

ve de son olarak KK TEAM ı yerin dibine soktuk FAZLA SÖZE GEREK YOK :D

Orcun tebrikler AO olarak sevindirdin beni :)
Kaan955'i de tebrik ederim lag sorunu falan 2. büyük işti

Derneğin gereklerini yerine getirmişsin.. Yazdıklarına kendin inanıyormusun diye sorarlar insana.. Mesajımı okumamışsın belliki Kayseri ile beni yenemedin benim mesajlarım gayet net, elinde elle tutulur bir kanıt olmadığına göre eğleniyormuyuz gençler, ne imza ne oyun Eski şampiyonu ligde tutuyorum ve yine yapılandırma tamamlandı hade yoluna..

Derneğin gereklerini yerine getirmişsin.. Yazdıklarına kendin inanıyormusun diye sorarlar insana.. Mesajımı okumamışsın belliki Kayseri ile beni yenemedin benim mesajlarım gayet net, elinde elle tutulur bir kanıt olmadığına göre eğleniyormuyuz gençler, ne imza ne oyun Eski şampiyonu ligde tutuyorum ve yine yapılandırma tamamlandı hade yoluna..

dediklerimin hepsi a dan z ye doğru sadece şu yalanını yakalamam yeter sanırım :D senle normal sezonda oynadığım 2 maçtan birini yenmişim biri berabere ayar vermekten sıkıldım be usta :D hani kayseriyle hiç yenememiştim seni asıl sen beni normal sezonda yenememizsin :D
https://fav10.net/f691/ff-futbu-ligi-33-hafta-yorum-sohbet-konusu-125902/

- - - Ekleme - - -

kaan955 e gerekli ayarlar verilmiştir
anahtar.jpg

FAZLA SÖZE GEREK YOK

Tebrik etmiştim Orçun panpamı ama yine ediyim tebrikler :)

Ayrıca ben ligde kalıyorum kalmak istemezdim kaanı bu konuda ikna edemedim.

3.Sezonda kvpcilere büyük bir darbe inecektir.Hiç kimsenin şüphesi olmasın.

ya bu leke sana sürüldü artık ligte devam edip etmemen önemli değil artık :d
olayı biliyom rahat olun kk team vurgunu yedi bizden kaan955 bakalım ne dicek üsteki mesaja çok merak ediyorum özür dile kapansın konu çünkü konuştukça batıyosun :D
cenation yine düşmek istiyon ya biz sıkıldık seni düşürmekten başkasını düşürecez artık :d

- - - Ekleme - - -

cenation darbeyi sen mi indirecen sen önce ligte kalmayı öğren darbeymiş :d

- - - Ekleme - - -

adam hırs yapmış beyler dağılın :d :d :d

Biz şerefli köklü insanlarız bize leke düşmez.Unutmayınki burda istatistik bilgilere göre en köklü haxcı benim.Herkes yerini bilmeli derim :)

3-0dan sonra yarım saat muhabbet ettik yine yendim, kanıt olmadan kendini galip zannediyor vs..vs.. Facede bir sheldon vol 3 gelir:) KK takım üyeleri yerinde hala neyin amaçındasın Ligde küme felan düşen yok sürekli yazıyorsun ama Cenation ligde genç yetenek.. Klavyeden daha fazla yazamıyorum msne gidip takım arkadaşıma sheldon zaferi sunacağım. Bünye alışınca ayar kalmıyor tabi sende haklısın vol 3 gelir sakın oln gençler.

3-0dan sonra yarım saat muhabbet ettik yine yendim, kanıt olmadan kendini galip zannediyor vs..vs.. Facede bir sheldon vol 3 gelir:) KK takım üyeleri yerinde hala neyin amaçındasın Ligde küme felan düşen yok sürekli yazıyorsun ama Cenation ligde genç yetenek.. Klavyeden daha fazla yazamıyorum msne gidip takım arkadaşıma sheldon zaferi sunacağım. Bünye alışınca ayar kalmıyor tabi sende haklısın vol 3 gelir sakın oln gençler.

Ellerine sağlık :)

Allah ını seversen üstteki mesaja niye cevap veremedin yalan olmasın işin içinde doğru ve dürüst olun kışkırtıcı mesaj atamayın ki bizde adam gibi yazalım kendinize gelin çünkü karşınızda çocuk yok bakın halinize biri küme düştü biri son hafta şampiyonluğu kaybetti hee bu ligte öyle veya böyle devam edebilir ama biz bu lekeyi sürdük gerisi önemli değil :D
kaan955 üstteki mesaja cevap yok mu ayarı yedin tabi olayı farklı yerlere çekiyon :d beni 1 kez yendi adam her konuda yendim diye seviniyo tmm şampi sakin yendin :d ben yenilmez değilim herkes yenmiştir beni defalarca ama 1 kez yenip bu kadar sevinenei görmedim :d
ÜSTTEKİ MESAJA CEVAP(verebilirsen tabi)

- - - Ekleme - - -

dediklerimin hepsi a dan z ye doğru sadece şu yalanını yakalamam yeter sanırım :D senle normal sezonda oynadığım 2 maçtan birini yenmişim biri berabere ayar vermekten sıkıldım be usta :D hani kayseriyle hiç yenememiştim seni asıl sen beni normal sezonda yenememizsin :D
https://fav10.net/f691/ff-futbu-ligi-33-hafta-yorum-sohbet-konusu-125902/

- - - Ekleme - - -

kaan955 e gerekli ayarlar verilmiştir
anahtar.jpg

FAZLA SÖZE GEREK YOK

Buna cevap bekliyorum

- - - Ekleme - - -

orçun tebrikler bu arada hakettin şampiyonluğu

Kinciliğin kelime anlamını bilmeyen birine nasıl cevap vereyim..Heyecandan 2-0dan 2-2 yapmana izin verdik tamamda 2. Maçta bayağı antremansız gelmişsin.. Sonra .. Nickiyle geldim bu kaan dediğin maç kim bilir neler var üzülüyorum valla:)Cenation süper ligde niye diretiyorsun anlamıyorum ki kaç defa yazmalıyım:D

Kinciliğin kelime anlamını bilmeyen birine nasıl cevap vereyim..Heyecandan 2-0dan 2-2 yapmana izin verdik tamamda 2. Maçta bayağı antremansız gelmişsin.. Sonra .. Nickiyle geldim bu kaan dediğin maç kim bilir neler var üzülüyorum valla:)Cenation süper ligde niye diretiyorsun anlamıyorum ki kaç defa yazmalıyım:D
arkadaşım üstteki mesaja niye cevap veremiyosun :D sen kendine çok güveniyosan gel 5 maç yapalım bak noluyo :D futbu yu hafızandan sildin mi ne yaptın cevap versene :D

- - - Ekleme - - -

yemin ediyom adam ne yazağını şaşırmış ayarın ağa babasını yedi hadi eyvallah benim işim var bu kadarı fazla oldu size :d kaan955 seni bu durumlara düşürmekte varmış bizle uğraşanın sonu kötü olur...

Ciddi ciddi eğleniyormusun? İlk gelen mesajda ki maddelere yalan diyorsan kanıt koy diyorum, arkadaş hala oruçta mı anlamadım ki. Ciddimisin gerçekten vol IVde hazır dergi çıkaracağım bu gidişle.. Ciddi yaz bundan sonra mobil kotam bitmek üzere zaten, pingli pingsiz hertürlü rahat olalım..