FF Haxball Süper Ligi | 2.Sezon Sonu Puan Durumu

Ciddi ciddi eğleniyormusun? İlk gelen mesajda ki maddelere yalan diyorsan kanıt koy diyorum, arkadaş hala oruçta mı anlamadım ki. Ciddimisin gerçekten vol IVde hazır dergi çıkaracağım bu gidişle.. Ciddi yaz bundan sonra mobil kotam bitmek üzere zaten, pingli pingsiz hertürlü rahat olalım..
ya sen niye üstteki kapağa cevap yazamadın hani seni futbuda yenememiştim kayseriyle kanıt gösterdim cevap yazamıyosun :D işine gelmeyen şeyi görmezden gelmeksizin işiniz zaten ayrıca birazcık kendine güveniyosan teke tek 5 maç teklifimi kabul edersin :D

Hala laf koyduğunu mu zannediyorsun sene olmuş 2012 ibret alalım.. Haxta hertürlü giderim yerine başka biri girmezse ve ping için çabalamazsan hertürlü.. Başımda çok iş var bütün gün bilgisayarın başında olamıyorum ama yarın öğlen işim çıkmazsa beklerim.. Daha da yazma alkole başlayacağım bu gidişle..

Hala laf koyduğunu mu zannediyorsun sene olmuş 2012 ibret alalım.. Haxta hertürlü giderim yerine başka biri girmezse ve ping için çabalamazsan hertürlü.. Başımda çok iş var bütün gün bilgisayarın başında olamıyorum ama yarın öğlen işim çıkmazsa beklerim.. Daha da yazma alkole başlayacağım bu gidişle..

niye daha yazmim gerçekler zoruna mı gidiyo hala cevap veremedin futbu konusundaki yoruma neden??? :D
ayrıca haxball da her türlü senle kapışırım yarın öğle demişsinde ben çalışıyom oruçta paydos süreleri çok kısa öğle de giremiyorum anca akşam olabilir ben her türlü hazırım yeter ki gel sen karşıma çıkmaya cesaretin yetsin gel :D cevapların yetersiz ve saçma laf koyduğumu zannetmiyorum herşey ortada mesajlarıma cevap veremediğini okuyan herkes görüyo rahat ol sen :D KK TEAM VURGUNU YEMİŞTİR FAZLA SÖZE GEREK YOK :D

Dernek aklıma geldi cevap vermiyorum.. Ceza puanı fobim var ondan dolayı gerçekleri yazmıyorum sen bu şekilde devam. Dümdüz daha ayrıntılı anlatırsak giderken sağda dönerken solda olayı yok direk düz hade kolay gelsin. Ligde yen yine bizim tayfadan birine kaptırayım liderliği vurgun yaptık desin hehe öyle düz.

sen çok derneklere takılıyon galiba derneğinizde mutlumusun :d
arkadaşım cevap veremediğin çok açık uzatma özür dile büyüklüğümüzü gösterip kabul ederiz çekinme çünkü battı balık yani gider hesabı gidiyosun :D

Tamam güldük eğlendik, güneş başına mı vurdu 20 mesaj atıyorum sen aynı mesaj devam.. Sizin dernek dedim yine herneyse..

Tamam güldük eğlendik, güneş başına mı vurdu 20 mesaj atıyorum sen aynı mesaj devam.. Sizin dernek dedim yine herneyse..

valla komik oluyosun iyice sen niye şu futbu konusuna cevap veremedin gözünün içine soktum görmezden geliyon ne adamsın ya :d hani seni kayseriyle hiç yenememişim ya o konu :D

Bilgisayara geçince illa verileri attıracaksın ama dernek belli ondan dolayı zorlamıyorum. Laf sokmayı öğrendiğinde gel her ne diyorsanız ona 1 haftadır yok ayar verdim felan gülüyorum felan tamam ciddi ders almalısın.. Daha da yazmıyorum aynı eksende devamsın zaten.

Bilgisayara geçince illa verileri attıracaksın ama dernek belli ondan dolayı zorlamıyorum. Laf sokmayı öğrendiğinde gel her ne diyorsanız ona 1 haftadır yok ayar verdim felan gülüyorum felan tamam ciddi ders almalısın.. Daha da yazmıyorum aynı eksende devamsın zaten.

noldu işine mi gelmedi ayar lafını sen çıkardın şimdi her gün benden ayar yiyon ama bugünkü ayar seni fabrika ayarlarına döndürdü o derece ben laf sokmam laf sokmayı da bilmem kelime oyunu da yapmam sadece doğruları söylerim sende o yok ki arkadaş yalanını kanıtla gösteriyorum oralı bile olmuyon sonra da ben şöyleyim ben böyleyim havasındasın geçecen bu ayakları aklınca dernek mernek diyerekte dalga geçiyon asıl sen aynı eksende devamsın zaten.

belli arkadaşım önceki mesajları okuyan anlar zaten sıkıntıda olduğunu :D

Tamam vermeyi denedin ama yeter bu kadar güldük eğlendik gece gece muhabbette çevirme konuyu:D Chatte konuşamıyoruz napalım kalkıp derneğe mi gideyim.

Tamam vermeyi denedin ama yeter bu kadar güldük eğlendik gece gece muhabbette çevirme konuyu:D Chatte konuşamıyoruz napalım kalkıp derneğe mi gideyim.

hangi dernek :d :d

- - - Ekleme - - -

Derneğin gereklerini yerine getirmişsin.. Yazdıklarına kendin inanıyormusun diye sorarlar insana.. [/B][/SIZE][/COLOR]Mesajımı okumamışsın belliki Kayseri ile beni yenemedin benim mesajlarım gayet net, elinde elle tutulur bir kanıt olmadığına göre eğleniyormuyuz gençler, ne imza ne oyun Eski şampiyonu ligde tutuyorum ve yine yapılandırma tamamlandı hade yoluna..

dediklerimin hepsi a dan z ye doğru sadece şu yalanını yakalamam yeter sanırım :D senle normal sezonda oynadığım 2 maçtan birini yenmişim biri berabere ayar vermekten sıkıldım be usta :D hani kayseriyle hiç yenememiştim seni asıl sen beni normal sezonda yenememizsin :D
https://fav10.net/f691/ff-futbu-ligi-33-hafta-yorum-sohbet-konusu-125902/

- - - Ekleme - - -

kaan955 e gerekli ayarlar verilmiştir
anahtar.jpg

FAZLA SÖZE GEREK YOK

şu kapağa hala cevap beklemekteyim :D