Sözün Bittiqi An hacı
Taktiksel hata ranger 4 lig boyu düşüş yaşadı:biggrin:
Durun daha darksaal yener yada berabere kalır bence
Mesajı yanlışlıkla sildik galiba.Uzun zaman sonra sözün bittiqi anı buraya yazmak kısmetmiş.Sözün Bittiqi An .Survivorda çok kişi var daha daha onu söylemek için erken
Survivorda diyorum yüklenmedim ilk oyunda daha çok kişi var ondan sonra geçebileceğini harbiden inanıyor musun? Bu arada ç.d yerine neden takas oynasın benimde 2 puanım gitti orada .Ya olm inanıyon mu buna çd yerine takası sokar yener
- - - Ekleme - - -
Survivorda yazamadın fark attım hacı 😎
Survivorda diyorum yüklenmedim ilk oyunda daha çok kişi var ondan sonra geçebileceğini harbiden inanıyor musun? Bu arada ç.d yerine neden takas oynasın benimde 2 puanım gitti orada .
Yenildiğimi kabül ediyorum lakin oyunu toplam 15 dakika anca oynamışımdır onu diyorumHacım lütfen savunma onu bana ben biliyorum tüm olayı. Survivora gelirsek yenildiğini neden kabul etmiyorsun
Yenildiğimi kabül ediyorum lakin oyunu toplam 15 dakika anca oynamışımdır onu diyorum
Harbiden 15 dk olmuştur .Arada girip çıktım .Oha ne 15 dksı ben seni gördüm hep
Yahu yalan borcum mu var?Bir kerede hacı atıp tutma her oyuna girdiğimde ben seni görmedim cenationu gördümde seni göremedim15 dakika mı full oyunda gözüküyordun
İlk oyundan bahsediyoruz değil miYahu yalan borcum mu var?Bir kerede hacı atıp tutma her oyuna girdiğimde ben seni görmedim cenationu gördümde seni göremedim
Kürşat Ozan'ın cevabına göre hareket ediyoruz İftar sonrası hatırlat özelden konuşalım
kk team a büyük darbe
- - - Ekleme - - -
benden şampiyonluğu alıp dalga geçenler şimdi küme düşüyolar işe bak
- - - Ekleme - - -
kaan955 ve takım arkadaşı fabrika ayarlarına dönmek üzere