FF Haxball Süper Ligi | 2.Sezon Sonu Puan Durumu

Kürşat Çağlar Kaan Aykut Orçun ve Cevaa

Bunlar bir grupdur bazıları bu gruba girmek istiyor ama asla giremyeceklerdir.Beni kışkırtma hareketleri başarısız olacaklardır.Burdan duyuruyum o kişiye.

bazıları o gruba mı girmek istiyo
dalga mı geçiyon oraya girmek isteyen senin gibi olsun

kaan955 e tarihi ayarı verdik bakalım bi daha ayar lafını ağzına alabilecek mi çok merak ediyorum

İlk oyundan bahsediyoruz değil mi

İlk oyunda 1 saat yetti bana

Ya olm inanıyon mu buna
çd yerine takası sokar yener

- - - Ekleme - - -

Survivorda yazamadın fark attım hacı 😎
Survivorda yazamadın dedin ya oyunda sonrası olsun yine yazdım

[TD="class: pformstrip, colspan: 6, align: center"]

[TD="class: alt1, width: 45%, align: right"]
[/td][TD="class: alt1, align: left"] AlemTo
Oyun: Bouncy n Bob tüm zamanların en iyi skoru
En iyi skor: 3277 [/td]

[/td]
[TD="class: tcat, width: 3%, align: center"]#[/td][TD="class: tcat, width: 30%, align: center"]Kullanıcı ismi[/td][TD="class: tcat, width: 7%, align: center"]Skor[/td][TD="class: tcat, width: 45%, align: center"]Yorum[/td][TD="class: tcat, width: 15%, align: center"]Tarih[/td][TD="class: tcat, width: 15%, align: center"]oyun zamanı[/td]
[TD="class: alt2, align: center"]
[/td][TD="class: alt2, align: center"] AlemTo [/td][TD="class: alt2, align: center"]3277[/td][TD="class: alt2, align: center"]Sözün Bittiqi An:biggrin: Ben size dedim
[/td][TD="class: alt2, align: center"]07-23-12 19:52[/td][TD="class: alt2, align: center"]13:50[/td]
[/td][TD="class: alt2, align: center"] Cenation [/td][TD="class: alt2, align: center"]2701[/td][TD="class: alt2, align: center"]BAZİNGA! :biggrin:[/td][TD="class: alt2, align: center"]07-21-12 19:41[/td][TD="class: alt2, align: center"]28:22[/td]
[/td][TD="class: alt2, align: center"] xdragxx [/td][TD="class: alt2, align: center"]2544[/td][TD="class: alt2, align: center"]Söz uçar yazı kalır[/td][TD="class: alt2, align: center"]07-21-12 16:02[/td][TD="class: alt2, align: center"]11:11

[/td]
@xdragxx 1 saat yetti diyorsunda o akşam işim olmasa size vermezdim o oyunu işte şimdi oynadım ve Sözün Bittiqi An yazdım

FF | FavoriForumum.NET - Arcade - Bouncy n Bob - Yüksek Skorlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cenation kadar sert konuşmayacağım fakat bu gece aranızdan hiçbirinizin veremiyeceği bir kararın sorumlusu olucağım.

Takas ayar yaptığını zannetmeye devam et
haxball tarihinde beni yendiğin yok
Üstüne .. İsmiyle gelip sony ile yendiğim günün videosu hala duruyor

şimdi ayar geliyo rahat ol kaan

- - - Ekleme - - -

Takas ayar yaptığını zannetmeye devam et
haxball tarihinde beni yendiğin yok
Üstüne .. İsmiyle gelip sony ile yendiğim günün videosu hala duruyor

sadece 1 kez beni yendin bu ne hava be arkadaş
görende sancak 500 maç oynadık hiç yenemedim topu topu 2 maç oynadık 1 i berabere 1 ini sen yendin lig dışında karşıma çıkamazsın zaten yürek ister yürek

ve son şampiyon küme düştü kk team a büyük darbe

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]takas[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]AlemTo[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]çocuklarduymasın[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-13
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hacılar puanlarımız eşit

Hax'in ne kadar günlük performansa bağlı olduğunu gösteren ibretlik bir sezon oldu