FF Haxball Süper Ligi | 2.Sezon Sonu Puan Durumu

görecez kaan955 :D

Kürşat Çağlar Kaan Aykut Orçun ve Cevaa

Bunlar bir grupdur bazıları bu gruba girmek istiyor ama asla giremyeceklerdir.Beni kışkırtma hareketleri başarısız olacaklardır.Burdan duyuruyum o kişiye.

bazıları o gruba mı girmek istiyo :d dalga mı geçiyon oraya girmek isteyen senin gibi olsun :D
kaan955 e tarihi ayarı verdik bakalım bi daha ayar lafını ağzına alabilecek mi çok merak ediyorum :D

İlk oyundan bahsediyoruz değil mi :D
İlk oyunda 1 saat yetti bana :D

Ya olm inanıyon mu buna :D çd yerine takası sokar yener :D

- - - Ekleme - - -

Survivorda yazamadın fark attım hacı 😎 :D
:F:F:F Survivorda yazamadın dedin ya oyunda sonrası olsun yine yazdım :D:D

[TD="class: pformstrip, colspan: 6, align: center"]

[TD="class: alt1, width: 45%, align: right"]
[/td][TD="class: alt1, align: left"] AlemTo
Oyun: Bouncy n Bob tüm zamanların en iyi skoru
En iyi skor: 3277 [/td]

[/td]
[TD="class: tcat, width: 3%, align: center"]#[/td][TD="class: tcat, width: 30%, align: center"]Kullanıcı ismi[/td][TD="class: tcat, width: 7%, align: center"]Skor[/td][TD="class: tcat, width: 45%, align: center"]Yorum[/td][TD="class: tcat, width: 15%, align: center"]Tarih[/td][TD="class: tcat, width: 15%, align: center"]oyun zamanı[/td]
[TD="class: alt2, align: center"]
1st.gif
[/td][TD="class: alt2, align: center"] AlemTo [/td][TD="class: alt2, align: center"]3277[/td][TD="class: alt2, align: center"]Sözün Bittiqi An:biggrin: Ben size dedim :wink:[/td][TD="class: alt2, align: center"]07-23-12 19:52[/td][TD="class: alt2, align: center"]13:50[/td]
2nd.gif
[/td][TD="class: alt2, align: center"] Cenation [/td][TD="class: alt2, align: center"]2701[/td][TD="class: alt2, align: center"]BAZİNGA! :biggrin:[/td][TD="class: alt2, align: center"]07-21-12 19:41[/td][TD="class: alt2, align: center"]28:22[/td]
3rd.gif
[/td][TD="class: alt2, align: center"] xdragxx [/td][TD="class: alt2, align: center"]2544[/td][TD="class: alt2, align: center"]Söz uçar yazı kalır[/td][TD="class: alt2, align: center"]07-21-12 16:02[/td][TD="class: alt2, align: center"]11:11

[/td]
@xdragxx 1 saat yetti diyorsunda o akşam işim olmasa size vermezdim o oyunu işte şimdi oynadım ve Sözün Bittiqi An yazdım :D:D
FF | FavoriForumum.NET - Arcade - Bouncy n Bob - Yüksek Skorlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cenation kadar sert konuşmayacağım fakat bu gece aranızdan hiçbirinizin veremiyeceği bir kararın sorumlusu olucağım.:)

Takas ayar yaptığını zannetmeye devam et:D haxball tarihinde beni yendiğin yok:) Üstüne .. İsmiyle gelip sony ile yendiğim günün videosu hala duruyor:(

şimdi ayar geliyo rahat ol kaan :D

- - - Ekleme - - -

Takas ayar yaptığını zannetmeye devam et:D haxball tarihinde beni yendiğin yok:) Üstüne .. İsmiyle gelip sony ile yendiğim günün videosu hala duruyor:(

sadece 1 kez beni yendin bu ne hava be arkadaş :D görende sancak 500 maç oynadık hiç yenemedim topu topu 2 maç oynadık 1 i berabere 1 ini sen yendin lig dışında karşıma çıkamazsın zaten yürek ister yürek :D

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]takas[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-4[/TD]