FF Futbu Ligi 9.Sezon | Transfer Merkezi

Fiorentina'nın genç sağ kanat oyuncusu Juan Cuadrado'yu 6.025.725 €'ye satın aldık ve takımımızı güçlendirdik :)

2 transferle günü kapattık. Henderson ilk maçında müthiş bir performans sergileyerek gelecek için ümit verdi. :)

Jordan HendersonLiverpoolWolfsburg7.532.156 €1
Neal MaupayOGC NizzaWolfsburg1.945.013 €1
Fiorentina'nın genç sağ kanat oyuncusu Juan Cuadrado'yu 6.025.725 €'ye satın aldık ve takımımızı güçlendirdik :)
Eski öğrencimdir, faydalı olacaktır takıma. :)

2 transferle günü kapattık. Henderson ilk maçında müthiş bir performans sergileyerek gelecek için ümit verdi. :)

Jordan HendersonLiverpoolWolfsburg7.532.156 €1
Neal MaupayOGC NizzaWolfsburg1.945.013 €1
Eski öğrencimdir, faydalı olacaktır takıma. :)
Olmaz olur mu, ilk maçta kırmızıyı yedi 4 hafta yok :D

23 yaşındaki, MC oyuncusu Kevin Strootman'ı takımı Roma'dan 20.346.356 €'ya satın aldık.

images

Strootman: "Böyle bir takımı geldiğim için çok mutluyum. Özellikle menajer Berkan'la çalışacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum."

Acil 10 milyon € nakite sıkışığım 2 tane oyuncum transfer listesinde. Duyurulur :)
10 milyon da kredi çektim yine yetmedi Allahın gavuruna param :D

Oha ışık hızıyla :)

Manchester City'nin genç orta saha oyuncusu James Milner'ı 24.941.925 €'lik rekor bir ücretle kadromuza katmanın gururunu yaşıyoruz. Hoşgeldin James!

Son düzenleme:
2 transfere 14 milyon € para harcadık. Ramsey'den oldukça umutluyuz.

Aaron RamseyArsenalWolfsburg9.381.825 €
Jonathan ReisVitesse ArnhemWolfsburg4.759.560 €
Wolfsburg'un tecrübeli menajeri darksaal ofansif isimleri takıma kazandırmaya devam edeceğini açıkladı.

Mandzukic ve Gerard Deulefeu'dan sonra gecen sezonun flas isimlerinden Moussa Sissoko Hoffenheim'de!

Kaşiften ne çıkıyorsa 2 gündür alıyorum.:D

Şuan tanıdığım oyuncum yok hatta bilgi sahibi olduğum oyuncum yok.:FAma takıma yararlı olsunlar...

Bugün bu çıktı bunu aldık.:D

Marco Varatti...

verratti.jpg