FF Futbu Ligi 9.Sezon | Transfer Merkezi

Ben alabilirim kaça satiyorsun ??

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Yarın satcam fiyatını henüz netleştirmedim yarın 23:00dan sonra satcam :)

Son düzenleme:
Transfer listesine koyduğum kaleciyi sonunda almış biri.:DŞükür ama kaşif çalışmamış sıkıntı.:(

Geçen sezonun başarılı isimlerinden Coutinho'yu kadromuza kattık.

21 yaşındaki genç yıldız menajer darksaal'la çalışmak için heyecanlı olduğunu söyledi.

CoutinhoLiverpoolWolfsburg9.381.825 €3

{th} {/th}
{th}Oyuncu{/th}
{th}Eski Takım{/th}
{th}Yeni Takım{/th}
{th=right}Transfer Ücreti{/th}
{th=right}Hafta{/th}

fm-2014-player-profile-of-coutinho.jpg

Arsenal'den 20 yaşındaki yetenekli AMR oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain'i 11.345.906 € karşılığında satın aldık.

Alex-OxladeChamberlain-Arsenal-Newcastle-Uni_2879678.jpg

ST arayanların dikkatine. Max Kruse satılık listesinde, para konusunda anlaşırız.

Ve sonunda Theo Walcott Bayern Mühin'de!
Bayern Mühin'in menajeri EnveR'den aldığımız bilgiye göre Robben takımdan ayrıldı ve yerine Arsenal'ın AMR oyuncusu olan Theo Walcott 29.823.525 € karşılığında Bayern Mühin'le anlaştı.Theo Walcott bunları söyledi: "Bayern Mühin'de olduğum için çok mutluyum.Bu yılda hadefimiz birinci olmak.Buna başaracağımıza inanıyorum."
gun__1358326550_walcott02.jpg

Son düzenleme:
Ve sonunda Theo Walcott Bayern Mühin'de!
Bayern Mühin'in menajeri EnveR'den aldığımız bilgiye göre Robben takımdan ayrıldı ve yerine Arsenal'ın AMR oyuncusu olan Theo Walcott 29.823.525 € karşılığında Bayern Mühin'le anlaştı.Theo Walcott bunları söyledi: "Bayern Mühin'de olduğim için çok mutluyum.Bu yılda hadefimiz birinci olmak.Buna başaracağımıza inanıyorum."
gun__1358326550_walcott02.jpg

Klasik açıklama. :A