Tamam. Seni mi kıralım: 50 Milyoncuk.Çok ucuz diyorsun kaldır biraz![]()
Tamam. Seni mi kıralım: 50 Milyoncuk.Çok ucuz diyorsun kaldır biraz![]()
40.vererim iki kat kıymetini veriyom daha ne istiyonTamam. Seni mi kıralım: 50 Milyoncuk.![]()
Adam ligin en iyi asistcisi. Sende para bol, bence 50 ver gitsin.40.vererim iki kat kıymetini veriyom daha ne istiyon![]()
50 ne ya benide rezil etmek istiyorsunuz galibaAdam ligin en iyi asistcisi. Sende para bol, bence 50 ver gitsin.![]()
50 ne ya benide rezil etmek istiyorsunuz galibaHadi bak iki katını veriyorum 41.600 gel razılaşalım
![]()
Tamam zaten paradan sıkıldım alıyorum1. Rakibimsin menajerlerde.
2. para bol sende
3. Adam çok iyi
50 son karar.
Istersen 2 gün düşün.![]()
Hayırlı olsun.Tamam zaten paradan sıkıldım alıyorumAma asiste birinci diye alıyorum.Yanlış anlamayın
![]()
Teşekkürler ya bana DC lazımdı Juan Jesus'u satmışsınHayırlı olsun.
Walker'a Hoffenheim'deki tüm emekleri için teşekkür ederiz. Gelecek sezon yine bendesin!![]()
Kyle Walker | Hoffenheim | Bayern Münih | 50.000.000 € | 30 | |
Toni Kroos | Bayern Münih | Aston Villa | 42.000.000 € | 29 | |
Wayne Rooney | Bayern Münih | Real Valladolid CF | 40.000.000 € | 29 | |
Kun Agüero | Manchester City | Bayern Münih | 26.658.113 € | 29 | |
Jérôme Boateng | Bayern Münih | Borussia Dortmund | 50.000.000 € | 27 |
Sattık onu. Ucuza gitti. Aslında satmazdım senin Walkeri alacağını bilseydim.Teşekkürler ya bana DC lazımdı Juan Jesus'u satmışsın
Son yaptığımız transferler
Kyle Walker Hoffenheim Bayern Münih 50.000.000 € 30 Toni Kroos Bayern Münih Aston Villa 42.000.000 € 29 Wayne Rooney Bayern Münih Real Valladolid CF 40.000.000 € 29 Kun Agüero Manchester City Bayern Münih 26.658.113 € 29 Jérôme Boateng Bayern Münih Borussia Dortmund 50.000.000 € 27
{caption}Bayern Münih Transferleri{/caption}
{th} {/th}
{th}Oyuncu{/th}
{th}Eski Takım{/th}
{th}Yeni Takım{/th}
{th=right}Transfer Ücreti{/th}
{th=right}Hafta{/th}
Kazıklanmış gibi mi duruyorum senin gözünde? 😱Sattık onu. Ucuza gitti. Aslında satmazdım senin Walkeri alacağını bilseydim.![]()
Küçük takım olsaydın evet. Sende para çok olduğu için öyle düşünmüyorum.Kazıklanmış gibi mi duruyorum senin gözünde? 😱
Ben hemen koydum 😉Küçük takım olsaydın evet. Sende para çok olduğu için öyle düşünmüyorum.
Gelişecek mi sende bakalım. Hiç antrenmana koymadım.![]()
Tamam bende verdim gitti