Tamam. Seni mi kıralım: 50 Milyoncuk.Çok ucuz diyorsun kaldır biraz
Tamam. Seni mi kıralım: 50 Milyoncuk.Çok ucuz diyorsun kaldır biraz
40.vererim iki kat kıymetini veriyom daha ne istiyonTamam. Seni mi kıralım: 50 Milyoncuk.
Adam ligin en iyi asistcisi. Sende para bol, bence 50 ver gitsin.40.vererim iki kat kıymetini veriyom daha ne istiyon
50 ne ya benide rezil etmek istiyorsunuz galiba Hadi bak iki katını veriyorum 41.600 gel razılaşalımAdam ligin en iyi asistcisi. Sende para bol, bence 50 ver gitsin.
50 ne ya benide rezil etmek istiyorsunuz galiba Hadi bak iki katını veriyorum 41.600 gel razılaşalım
Tamam zaten paradan sıkıldım alıyorum Ama asiste birinci diye alıyorum.Yanlış anlamayın1. Rakibimsin menajerlerde.
2. para bol sende
3. Adam çok iyi
50 son karar.
Istersen 2 gün düşün.
Hayırlı olsun.Tamam zaten paradan sıkıldım alıyorum Ama asiste birinci diye alıyorum.Yanlış anlamayın
Teşekkürler ya bana DC lazımdı Juan Jesus'u satmışsınHayırlı olsun.
Walker'a Hoffenheim'deki tüm emekleri için teşekkür ederiz. Gelecek sezon yine bendesin!
Kyle Walker | Hoffenheim | Bayern Münih | 50.000.000 € | 30 | |
Toni Kroos | Bayern Münih | Aston Villa | 42.000.000 € | 29 | |
Wayne Rooney | Bayern Münih | Real Valladolid CF | 40.000.000 € | 29 | |
Kun Agüero | Manchester City | Bayern Münih | 26.658.113 € | 29 | |
Jérôme Boateng | Bayern Münih | Borussia Dortmund | 50.000.000 € | 27 |
Sattık onu. Ucuza gitti. Aslında satmazdım senin Walkeri alacağını bilseydim.Teşekkürler ya bana DC lazımdı Juan Jesus'u satmışsın
Son yaptığımız transferler
Kyle Walker Hoffenheim Bayern Münih 50.000.000 € 30 Toni Kroos Bayern Münih Aston Villa 42.000.000 € 29 Wayne Rooney Bayern Münih Real Valladolid CF 40.000.000 € 29 Kun Agüero Manchester City Bayern Münih 26.658.113 € 29 Jérôme Boateng Bayern Münih Borussia Dortmund 50.000.000 € 27
{caption}Bayern Münih Transferleri{/caption}
{th} {/th}
{th}Oyuncu{/th}
{th}Eski Takım{/th}
{th}Yeni Takım{/th}
{th=right}Transfer Ücreti{/th}
{th=right}Hafta{/th}
Kazıklanmış gibi mi duruyorum senin gözünde? 😱Sattık onu. Ucuza gitti. Aslında satmazdım senin Walkeri alacağını bilseydim.
Küçük takım olsaydın evet. Sende para çok olduğu için öyle düşünmüyorum.Kazıklanmış gibi mi duruyorum senin gözünde? 😱
Ben hemen koydum 😉Küçük takım olsaydın evet. Sende para çok olduğu için öyle düşünmüyorum.
Gelişecek mi sende bakalım. Hiç antrenmana koymadım.
Tamam bende verdim gitti