Benim Kasif getirmisti önce, sonra Bayern'e sattim.Hala listede nasıl oluyor o.Niye verim yok almayayım mı.
Benim Kasif getirmisti önce, sonra Bayern'e sattim.Hala listede nasıl oluyor o.Niye verim yok almayayım mı.
Düser o düser.
Gerard'i ben aldim adam satila satila bir hal oldu. Verim yok tabi.
Almak istiyorsan 30 ver alabilirsin.
Daha düsmedi listeye. Talibi cok. Hizli olmakta fayda var. 23.00'da hazir olun.Ronaldo satıldı mı ?
Benim Kasif getirmisti önce, sonra Bayern'e sattim.
Fena degil.Yoo sana gitmesine üzüldüm nasıl oynuyor iyimi.
Kaç istiyonDaha düsmedi listeye. Talibi cok. Hizli olmakta fayda var. 23.00'da hazir olun.
Bana verim vermedi.Onu gördüm de oynaya mıyor mu neden sattın gayet iyiymiş durumu.
Ben istemiyorum, almadim cünkü. Fiyati 60 milyoncuk.Kaç istiyon
Bana verim vermedi.
Ben istemiyorum, almadim cünkü. Fiyati 60 milyoncuk.
O kadar para yokBana verim vermedi.
Ben istemiyorum, almadim cünkü. Fiyati 60 milyoncuk.
Ben Messiyi istiyomC. Ronaldo yarin transfer listesinde. Isteyenlere duyrulur.
Onu da bu gece kasifi gönderir getirtirim reyiz sorun degil.Ben Messiyi istiyom
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Abi bir bakar mısın transfer listesine ihtiyacın varsa al indirim de yaparım para lazım banaOnu da bu gece kasifi gönderir getirtirim reyiz sorun degil.
Istedigim oyuncu yok aralarinda.Abi bir bakar mısın transfer listesine ihtiyacın varsa al indirim de yaparım para lazım bana
Kaç vere bilirsin@EnveR Gerard'ı sat bana ama biraz indirim.Kaça bırakırsın.
Ronaldo satıldı mı ?
Kaç vere bilirsin
Ben alcam İNŞALLAH
Bilmem ben hiç oyuna koymadım nasıl oynadığını bilmiyom.Al ya Al olmazsa biraz yetenek antremanına koyup satarsın 😉Çok verimsiz dendi puanıda kötü gibi.22.5 verecektim ama cidden tereddütteyim.
Bilmem ben hiç oyuna koymadım nasıl oynadığını bilmiyom.Al ya Al olmazsa biraz yetenek antremanına koyup satarsın 😉
Tamam bırakırımTamam neyse.Alalım bari.
22.5'e bırakırsın değil mi.
Hadi hayırlı olsun.Tamam bırakırım
Teklif yap Götürdüm transfer listesinden