Benim Kasif getirmisti önce, sonra Bayern'e sattim.Hala listede nasıl oluyor o.Niye verim yok almayayım mı.
![]()
Benim Kasif getirmisti önce, sonra Bayern'e sattim.Hala listede nasıl oluyor o.Niye verim yok almayayım mı.
![]()
Düser o düser.
Gerard'i ben aldim adam satila satila bir hal oldu.Verim yok tabi.
Almak istiyorsan 30 ver alabilirsin.![]()
Daha düsmedi listeye. Talibi cok. Hizli olmakta fayda var. 23.00'da hazir olun.Ronaldo satıldı mı ?![]()
Benim Kasif getirmisti önce, sonra Bayern'e sattim.![]()
Fena degil.Yoo sana gitmesine üzüldüm nasıl oynuyor iyimi.![]()
Kaç istiyonDaha düsmedi listeye. Talibi cok. Hizli olmakta fayda var. 23.00'da hazir olun.
Bana verim vermedi.Onu gördüm de oynaya mıyor mu neden sattın gayet iyiymiş durumu.![]()
Ben istemiyorum, almadim cünkü. Fiyati 60 milyoncuk.Kaç istiyon![]()
Bana verim vermedi.
Ben istemiyorum, almadim cünkü. Fiyati 60 milyoncuk.![]()
O kadar para yokBana verim vermedi.
Ben istemiyorum, almadim cünkü. Fiyati 60 milyoncuk.![]()
Ben Messiyi istiyomC. Ronaldo yarin transfer listesinde. Isteyenlere duyrulur.![]()
Onu da bu gece kasifi gönderir getirtirim reyiz sorun degil.Ben Messiyi istiyom
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Abi bir bakar mısın transfer listesine ihtiyacın varsa al indirim de yaparım para lazım banaOnu da bu gece kasifi gönderir getirtirim reyiz sorun degil.![]()
Istedigim oyuncu yok aralarinda.Abi bir bakar mısın transfer listesine ihtiyacın varsa al indirim de yaparım para lazım bana![]()
Kaç vere bilirsin
Ronaldo satıldı mı ?![]()
Kaç vere bilirsin
Ben alcam İNŞALLAH![]()
Bilmem ben hiç oyuna koymadım nasıl oynadığını bilmiyom.Al ya Al olmazsa biraz yetenek antremanına koyup satarsın 😉Çok verimsiz dendi puanıda kötü gibi.22.5 verecektim ama cidden tereddütteyim.
![]()
Bilmem ben hiç oyuna koymadım nasıl oynadığını bilmiyom.Al ya Al olmazsa biraz yetenek antremanına koyup satarsın 😉
Tamam bırakırımTamam neyse.Alalım bari.
22.5'e bırakırsın değil mi.![]()
Hadi hayırlı olsun.Tamam bırakırım
Teklif yapGötürdüm transfer listesinden
![]()