Bak şimdi yaşına ve gücüne baktıktan sonra ayrıyetten kaç maç oynamış kaç asist yapmış kaç gol atmış ve ortalamasına bakılır sen sadece yaşına ve gücüne bakıp almışsınAnlamadım hala
Bak şimdi yaşına ve gücüne baktıktan sonra ayrıyetten kaç maç oynamış kaç asist yapmış kaç gol atmış ve ortalamasına bakılır sen sadece yaşına ve gücüne bakıp almışsınAnlamadım hala
Ooo bekliyorum.Kaşifi yeniden göndermedin dimi?C. Ronaldo yarin transfer listesinde. Isteyenlere duyrulur.
Ooo bekliyorum.Kaşifi yeniden göndermedin dimi?
Rica etcem 23:00'dan sonra gonder Ronaldo transfer listesine düşsün öyle gönder.Ben bi kaç kere denedim.Eğer 23:00'dan önce gönderirsen.Ronaldo transfer listesine düşmez.Aksama gönderirim.
Rica etcem 23:00'dan sonra gonder Ronaldo transfer listesine düşsün öyle gönder.Ben bi kaç kere denedim.Eğer 23:00'dan önce gönderirsen.Ronaldo transfer listesine düşmez.
Ben bi kaç kez kaşifi gönderdikten sonra oyuncu düşmedi listeye o yüzden dedim ya :/Oyuncu geldi dün 23de. Az önce kasifi gönderdim, bu aksam 23de düser listeye eminim.
Forvetimizi sattik ve yerine cok iyi bir defans aldik. Umarim verimli olur takim adina..
Kyle Walker Tottenham Hotspur Hoffenheim 28.080.000 €
Mainz'dan transfer atağı.
Milan'ın yetenekli orta sahası Montovilo ve Liverpool'un genç hücum oyuncusu Victor Moses artık Mainz'ın başarısı için ter dökecek...
Param olsa alırdım agaGenç oyuncumuz Gerard Deulofeu transfer listesindedir.
Bugünün işini yarına bırakma.Bu bana kaşiften çıkmıştı.
Sabaha ben alacaktım onu.
Düser o düser.Ben bi kaç kez kaşifi gönderdikten sonra oyuncu düşmedi listeye o yüzden dedim ya :/
Genç oyuncumuz Gerard Deulofeu transfer listesindedir.
Gerard'i ben aldim adam satila satila bir hal oldu. Verim yok tabi.@EnveR Gerard'ı sat bana ama biraz indirim.Kaça bırakırsın.
Almak istiyorsan 30 ver alabilirsin.Bu bana kaşiften çıkmıştı.
Sabaha ben alacaktım onu.
Düser o düser.
Gerard'i ben aldim adam satila satila bir hal oldu. Verim yok tabi.
Ronaldo satıldı mı ?Düser o düser.
Gerard'i ben aldim adam satila satila bir hal oldu. Verim yok tabi.
Almak istiyorsan 30 ver alabilirsin.