FF Film Kulübü | 3. Sezon | Genel Sohbet - Yakında Başlıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İlk olarak geçtiğimiz yıl Oscar takımı olarak başlayan film etkinliklerimiz bildiğiniz gibi FF Film Kulübü adıyla iki sezon boyunca devam etti. Henüz ikinci sezon tamamlanmış değil fakat tamamlanmak üzere ve artık üçüncü sezon hakkında konuşabiliriz. :)

Bu sezonun önemi yeni Oscar sezonu öncesi yapılacak olan son FF Film Kulübü sezonu olması. Bu sezonun ardından yeniden Oscar dönemine gireceğiz ve Mart ayına kadar sezonun Oscar filmleri ile geçecek, yeni FF Film Kulübü sezonu yapılmayacak.

Bu sezon yaklaşık olarak 3 ay sürecek, muhtemelen yine 18 civarı film olacak. Haftada iki film şeklinde izlenecek ama pekçoğumuz için okul sezonu, ya da yoğun çalışma sezonu olduğu için daha sık ara verilecek ve böylece filmlerde geride kalanlar yetişebilecekler.

3. sezon için filmleri yine birlikte belirleyeceğiz. İlk olarak bu konuda birkaç gün boyunca sizden filmler önermenizi bekleyeceğim. Bu filmlerin izleyip beğendiğiniz filmler yerine izlemeyi düşündüğünüz filmler olması daha iyi olur. Fakat yakın zamanda izleyip, herkesin izlemesini istediğiniz veya az kişinin izlediğini düşündüğünüz ve yeniden izlemeyi düşündüğünüz filmleri de önerebilirsiniz. :)

Sizlerden gelen önerileri aldıktan sonra kendi önerilerimi de ekleyeceğim ve oylamaya sunacağım. (Belki bu kez iki etaplı bir oylama olabilir) Kendi önerilerimin önemli bir kısmı geçen sezon için hazırladığım filmler arasından olabilir.

Bu konuda sizden önerileri bekliyorum. Geçen sezonki aday filmlerden de öneriler yapabilirsiniz. Aday olmalarını garantilemek adına. :)

Geçen sezon aday filmler şöyleydi:
https://fav10.net/forum/threads/ff-film-kulübü-2-sezon-film-seçimi-oylaması-genel-grup-a.223388/
https://fav10.net/forum/threads/ff-film-kulübü-2-sezon-film-seçimi-oylaması-genel-grup-b.223704/
https://fav10.net/forum/threads/ff-film-kulübü-2-sezon-film-seçimi-oylaması-kült-filmler.223609/
https://fav10.net/forum/threads/ff-film-kulübü-2-sezon-film-seçimi-oylaması-dünya-sineması.223512/

Şu anki film kulübünde olanları etiketliyorum. :)

@berkann @Danger UA! @gundix123 @Arslan Bey @sokak sanati @kaan955 @cevaa @destere @Reytinger

Umarım güzel bir sezon olur. :)

Oscar'daki iddialı yönetmenlerin önceki, iddialı filmlerini izleyelim diyeceğim ama muhtemelen kabul edilmez bu. :D

Önceki sezondan seçilemeyen Bicycle Thieves ve All About Eve mutlaka seçilmeli.

Kendim önereceğim filmler çok fazla aralarından birkaçını seçeyim.
Once
Detachment
Celda 211
The Hours
The Ron Clark Story

İnşallah bu sezonda dram filmleri fazla olmaz, komedi de ekleyelim 2-3 tane :D

Benim önerceklerim

Dog Day Afternoon
City Of God
Rain Man
Oceans Twelve
That Awkward Moment
İt's a Boy Girl Thing

Umarım güzel bir sezon olur. :)

Oscar'daki iddialı yönetmenlerin önceki, iddialı filmlerini izleyelim diyeceğim ama muhtemelen kabul edilmez bu. :D

Önceki sezondan seçilemeyen Bicycle Thieves ve All About Eve mutlaka seçilmeli.

Kendim önereceğim filmler çok fazla aralarından birkaçını seçeyim.
Once
Detachment
Celda 211
The Hours
The Ron Clark Story
Bicycle Thieves ve All About Eve adaylarda olacak inşallah seçilirler. :):)

Oscar'lara hazırlık niteliğinde filmler olacak. Ben de o şekilde araştırmayı düşünüyordum. Sade yönetmen değil oyunculara yönelik de olabilir. Mesela bu sene Oscar'ın şimdiden favorilerinden olan Reese Witherspoon'un ilk Oscar'ını aldığı Walk the Line'ı eklemek mantıklı olabilir, sezon içerisinde daha sağlıklı yorum yapmamızı sağlar. :) (Gerçi ben bu durumu önceden görüp geçen sefere seçtirmek istemiştim ama seçilmemişti, halkın takdiri. :D)

Yazdığın filmler hepsi de iyi gözüküyor, hiçbirini de izlemedim. Özellikle The Hours'u gözüme kestirdim, kadro muhteşem. Hem sinemadan hem de televizyon tanıdığım bir sürü harika oyuncu var. :)

The Ron Clark Story tv filmiymiş etkinlik için hafif kalır. :):)

İnşallah bu sezonda dram filmleri fazla olmaz, komedi de ekleyelim 2-3 tane :D

Benim önerceklerim

Dog Day Afternoon
City Of God
Rain Man
Oceans Twelve
That Awkward Moment
İt's a Boy Girl Thing
Komedi olursa bile seçkin komedilerden olur. Seçtiğimiz filmleri izlemiyorsun ki izlesen beğeneceğin çok film çıkacak. :D

Önerdiklerinden ilk üçünü izledim ben. Ama City of God'ı tekrar izleyebilirim. Unuttum baya. :):) Oceans Twelve olmaz çünkü seri filmi. İzleyecek kişinin Ocean's Eleven da izlemesi gerekir. :):)

Bicycle Thieves ve All About Eve adaylarda olacak inşallah seçilirler. :):)

Oscar'lara hazırlık niteliğinde filmler olacak. Ben de o şekilde araştırmayı düşünüyordum. Sade yönetmen değil oyunculara yönelik de olabilir. Mesela bu sene Oscar'ın şimdiden favorilerinden olan Reese Witherspoon'un ilk Oscar'ını aldığı Walk the Line'ı eklemek mantıklı olabilir, sezon içerisinde daha sağlıklı yorum yapmamızı sağlar. :) (Gerçi ben bu durumu önceden görüp geçen sefere seçtirmek istemiştim ama seçilmemişti, halkın takdiri. :D)

Yazdığın filmler hepsi de iyi gözüküyor, hiçbirini de izlemedim. Özellikle The Hours'u gözüme kestirdim, kadro muhteşem. Hem sinemadan hem de televizyon tanıdığım bir sürü harika oyuncu var. :)

The Ron Clark Story tv filmiymiş etkinlik için hafif kalır. :):)

Komedi olursa bile seçkin komedilerden olur. Seçtiğimiz filmleri izlemiyorsun ki izlesen beğeneceğin çok film çıkacak. :D

Önerdiklerinden ilk üçünü izledim ben. Ama City of God'ı tekrar izleyebilirim. Unuttum baya. :):) Oceans Twelve olmaz çünkü seri filmi. İzleyecek kişinin Ocean's Eleven da izlemesi gerekir. :):)

City Of God olur, bide son 2 komedi filmi olursa müthiş olur :D

Evet aklıma bunla geldi:

-Dead Poets Society

-Training Day(Denzel Washington'u çok merak ediyorum çünkü Russell Crowe'un Beatiful Mind filmindeki performansını nasıl geçti de Oscar aldı diye.)

-All About Eve

-Yojinbo

-The Third Man

-Nuovo Cinema Paradiso

-The Apartment

-Pan's Labyrenth

-Donnie Brasco

Hiçbirini izlemedim hepsini çok merak ediyorum artık hangisini seçerseniz. [emoji3]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu etkinlikte kendi seçtiklerimin değil de başkalarının seçtiklerini izlemek istiyorum nedense. The Hours'un kadro muhteşem gerçekten. Kadın oyuncuda ödüller belli bile. :D @OzaN

Ya puanına niye bakıyon, ikiside güzel komedi izleyelim işte :D
İzlemeye değer olduğunu ikna etmek zor düşük puanla. Şimdi bile 8 altı puanlı filmleri izlemek istemiyor bazı arkadaşlar. :D

Evet aklıma bunla geldi:

-Dead Poets Society

-Training Day(Denzel Washington'u çok merak ediyorum çünkü Russell Crowe'un Beatiful Mind filmindeki performansını nasıl geçti de Oscar aldı diye.)

-All About Eve

-Yojinbo

-The Third Man

-Nuovo Cinema Paradiso

-The Apartment

-Pan's Labyrenth

-Donnie Brasco

Hiçbirini izlemedim hepsini çok merak ediyorum artık hangisini seçerseniz. [emoji3]

Çoğu aday olabilir. :)

Pan's Labyrinth olmaz herhalde ben izleyip sevmedim. Forumda diğer arkadaşlardan da izleyenler vardı ama ilgi olursa olabilir tabii. :)

Birbirinizin önerdiği filmlere destek verirseniz farkedip aday etmem kolaylaşır filmleri. :):)
Bu etkinlikte kendi seçtiklerimin değil de başkalarının seçtiklerini izlemek istiyorum nedense. The Hours'un kadro muhteşem gerçekten. Kadın oyuncuda ödüller belli bile. :D @OzaN
Son cümle senin için de geçerli o zaman. :D

@OzaN, senin şu merakla izlemek istediğin Sideways, bu etkinlikte seçilir belki. :D
Onu aday etmeyiz herhalde bu sefer. Sen izledin zaten. :(

İzlemeye değer olduğunu ikna etmek zor düşük puanla. Şimdi bile 8 altı puanlı filmleri izlemek istemiyor bazı arkadaşlar. :D

Pan's Labyrinth olmaz herhalde ben izleyip sevmedim. Forumda diğer arkadaşlardan da izleyenler vardı ama ilgi olursa olabilir tabii. :)

Birbirinizin önerdiği filmlere destek verirseniz farkedip aday etmem kolaylaşır filmleri. :):)

Ben de Pan's Labyrenth'in ilk 15 dakikasını izledim de sarmadı.

Ama en çok istediğim Dead Poets Society.Robin Williams anısına izlemek gerek.

Kadın oyuncuda zaten adaylık bulunmuyor doğru düzgün. Muhtemelen aralarından biri ödülü alır. :D @OzaN

Pan'ın Labirenti'ni ben çok sevmiştim. Seçilmezse bile izle. :) @Danger UA!

Puanı düşük diye film izlenmezmi ya :D

Kim izlemiyormuş isim verde bilelim :D

Kadın oyuncuda zaten adaylık bulunmuyor doğru düzgün. Muhtemelen aralarından biri ödülü alır. :D @OzaN

Pan'ın Labirenti'ni ben çok sevmiştim. Seçilmezse bile izle. :) @Danger UA!
Son cümle derken benim son cümlemi kastetmiştim derdimi anlatamamışım. :D

Ben de Pan's Labyrenth'in ilk 15 dakikasını izledim de sarmadı.

Ama en çok istediğim Dead Poets Society.Robin Williams anısına izlemek gerek.

Robin Williams anısına bir filmin listede olması şart zaten ama Dead Poets Society'i izledim ben. Başka bir filmi olmasını tercih ederim, yine de adaylarda olur. :):)

Puanı düşük diye film izlenmezmi ya :D

Kim izlemiyormuş isim verde bilelim :D
Buradaki hemen herkes. :D Sevdiğin oyuncu falan olursa izlersin de ilgi çekici bir yanı olmayan düşük puanlı filmi izlemenin anlamı yok. Öyle olunca da etkinlik için uygun olmamış oluyor. :)

Robin Williams anısına bir filmin listede olması şart zaten ama Dead Poets Society'i izledim ben. Başka bir filmi olmasını tercih ederim, yine de adaylarda olur. :):)
Tamam o zaman sanırım aynı şeyi kast ediyoruz. :D

En meşhur filmi sayılır o yüzden yazdım.Bir de bayadır izlemek istiyordum kendisi vefat da edince öne almak şart oldu.

Buradaki hemen herkes. :D Sevdiğin oyuncu falan olursa izlersin de ilgi çekici bir yanı olmayan düşük puanlı filmi izlemenin anlamı yok. Öyle olunca da etkinlik için uygun olmamış oluyor. :)

Siz kafayı puanla bozmuşsunuz :D Şimdi bi filmi izlemeden önce senin benim gibi insanların verdiği puan mı önemli yoksa izledikten sonra senin verdiğin puan mı önemli :D