FF Film Kulübü | 3. Sezon | Genel Sohbet - Yakında Başlıyor!

Siz kafayı puanla bozmuşsunuz :D Şimdi bi filmi izlemeden önce senin benim gibi insanların verdiği puan mı önemli yoksa izledikten sonra senin verdiğin puan mı önemli :D
Benim puanım daha önemli ama benim puan genellikle başka puanlarla örtüşüyorsa beğenmeyeceğim filmlerden kaçmak mantıklı hareket tabii ki. :):)

Kadın oyuncuda zaten adaylık bulunmuyor doğru düzgün. Muhtemelen aralarından biri ödülü alır. :D @OzaN

Pan'ın Labirenti'ni ben çok sevmiştim. Seçilmezse bile izle. :) @Danger UA!
Peki o zaman bu ay içinde izleyeyim ben.:)

Benim puanım daha önemli ama benim puan genellikle başka puanlarla örtüşüyorsa beğenmeyeceğim filmlerden kaçmak mantıklı hareket tabii ki. :):)
Ama yine de @cevaa için birşeyler düşünülebilir.Mesela Scorsese'nin After Hours ve The King of The Comedy filmleri var.Sesli güldüren filmler değil belki ama eğlenceli ve komik filmler sanırım.Yani herkese göre birşeyler olabilir.:) Ya da biraz daha zorlarsak belki Knocked Up,Yes Man,Bruce Almighty.Bunların da puanı iyi sayılır.

Son düzenleme:
Peki o zaman bu ay içinde izleyeyim ben.:)

Ama yine de @cevaa için birşeyler düşünülebilir.Mesela Scorsese'nin After Hours ve The King of The Comedy filmleri var.Sesli güldüren filmler değil belki ama eğlenceli ve komik filmler sanırım.Yani herkese göre birşeyler olabilir.:) Ya da biraz daha zorlarsak belki Knocked Up,Yes Man,Bruce Almighty.Bunların da puanı iyi sayılır.
O tarz seçkin komediler olabilir tabii ama @cevaa daha çok klasik ilişkiler üzerine kurulu saf komedilerle ilgileniyor. :D

Komedi filmini bile seçkin ve puanı yükseklerden seçecekseniz hiç seçmeyin daha iyi :D

Fark etmez bana ama komedide puana bakmaya gerek yok bence. Bir liste hazırlarım. :) @OzaN
Benim için de komedide puandan çok oyuncular önemlidir aslında, bence de sorun olmaz aşırı düşük olmadıktan sonra. Mesela Jim Carrey'nin komedi filmlerinden sevmediğim yok sanırım şu ana kadar çoğunu çok sevdim ama hepsi de 7 altıydı. :D

@berkann @Danger UA! @cevaa isterseniz oylamada komedi kategorisi açayım sizin önerileriniz + benim seçtiğim iyi komedilerden oluşan bir liste olur. Komedi eksiği var cidden etkinlikte, diğer türlü komediler hiç seçilmiyor. :):)

Aynen iyi olur bence de.

Ama liste yaparken puana bakmayın, filmin konusu daha önemli. Puanı düşük olsun hatta, genelde düşük puanlılar daha eğlenceli filmler oluyor :D

Benim için de komedide puandan çok oyuncular önemlidir aslında, bence de sorun olmaz aşırı düşük olmadıktan sonra. Mesela Jim Carrey'nin komedi filmlerinden sevmediğim yok sanırım şu ana kadar çoğunu çok sevdim ama hepsi de 7 altıydı. :D
Jim Carrey'e benden oy çıkmaz. :D Listemde de olmaz. İtici buluyorum. :D

Favorilerim var ama. 😎 Mesela en basitinden Horrible Bosses'ı @cevaa ve benden başkası izlememiştir muhtemelen. Alın bence direk etkinliğe. :D

Etkinlikte hep dram var, içim dışım dram oldu. Komedi ağırlıklı bir sezon yapalım. :D

Jim Carrey'e benden oy çıkmaz. :D Listemde de olmaz. İtici buluyorum. :D

Favorilerim var ama. 😎 Mesela en basitinden Horrible Bosses'ı @cevaa ve benden başkası izlememiştir muhtemelen. Alın bence direk etkinliğe. :D
Jim Carrey itici bulunabilir mi ya. :D

Sen ve @cevaa izlediyse zaten anlamı kalmıyor. :D

Ben bütün filmlerini izledim, istersen koyabilirsin. Jim Carrey gibi bir oyuncuyu izlemek büyük bir keyif. Kimse mahrum kalmamalı. :D