Bana uyabilecek film ama izleyen de vardır kesin.
@cevaa izlemediyse bana da uyar.[emoji3]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bana uyabilecek film ama izleyen de vardır kesin.
Çok iyi o zaman. Hem 3 başrolü harika, hem de yan oyuncular çok iyi. Jennifer Aniston kendini gösteriyor yine.
Başka filmden bahsediyor.Çok iyi o zaman. Hem 3 başrolü harika, hem de yan oyuncular çok iyi. Jennifer Aniston kendini gösteriyor yine.
Ünlem koymadığın için başka üyeyi etiketlemişsin.
Filmleri seçerken az gibi geliyor bir kategoriden sadece 4 tane seçmek ama izleyince zor oluyor. Haklısın 16'ya düşürsek daha iyi olur, Oscar sezonuna da bir hafta erken başlamak bile avantaj olur.16 film olsun bence. Şu an bile 18/18 yapan yok. Okul zamanı izlenmeler daha da düşecektir. @OzaN
Bir tane ortaya karışıktan, bir tane Oscar öncesinden çıkartılabilir.
Aynen Oscar sezonu dolu dolu geçecek zaten.Filmleri seçerken az gibi geliyor bir kategoriden sadece 4 tane seçmek ama izleyince zor oluyor. Haklısın 16'ya düşürsek daha iyi olur, Oscar sezonuna da bir hafta erken başlamak bile avantaj olur.
Ben seni o filmi izledin diye biliyordum. Gerçekten benim de merak ettiğim bir Hitchcock filmi. Dediğin gibi en ünlü filmlerinin başında geliyor. Psycho ve Rear Window'dan sonra tabii ki.Ben şimdilik bir aday listesi falan hazırlamadım ama bir tane film önereceğim. Film kült ama IMDb Top 250'de yok fakat Hitchcock'un en ünlü filmlerinden birisi The Birds. Bayadır izlemek istediğim bir film. Eğer uygunsa adaylar arasına alabiliriz. @OzaN
Kült Top 250'ye alalım, 5 kült film yeterli bence.Ben seni o filmi izledin diye biliyordum. Gerçekten benim de merak ettiğim bir Hitchcock filmi. Dediğin gibi en ünlü filmlerinin başında geliyor. Psycho ve Rear Window'dan sonra tabii ki.
Kült Top 250'ye mi alsak yoksa ortaya karışık'a mı?
Madem 16 film olacak bence komedi ile ortaya karışıkı 3 olsun.Diğerleri 5'li kalsın.
Ne dersiniz? @OzaN @gundix123 @cevaa
Önce bir adayları çıkarayım da ona göre bakalım.Madem 16 film olacak bence komedi ile ortaya karışıkı 3 olsun.Diğerleri 5'li kalsın.
Ne dersiniz? @OzaN @gundix123 @cevaa