FF Film Kulübü | 3. Sezon | Genel Sohbet - Yakında Başlıyor!

Kısa bir liste yapayım. @cevaa izlediklerini elesin. :D

Date Night
Crazy, Stupid, Love
The 40 Year Old Virgin
50/50 (komedi-dram ama)
10 Things I Hate About You (2000'in öncesi bir film. Ama başrollerde Heath Ledger ve Joseph Gordon Levitt var.)
Superbad
This is the End (geçen yıl sınıfta arkadaşlar izliyordu da ben izlememiştim. :D)
Knocked Up
We're the Millers (forumda geçen yıl bayağı izlenmişti ama koyayım ben yine, görüp de izlemek isteyen olur belki. :D)
50 First Dates
Hot Fuzz
Zombieland
Death at a Funeral

Neyse bu kadar yeter. :D

Bunları izledim :D

10 Things I Hate About You
This is the End
Knocked Up
We're the Millers
50 First Dates

Ayrıca ilk 3 de yer alan Steve Carell reyiz filmleride listemde zaten onlardan seçilirse güzel olur :D

Yalnız 1 tane komedi yetmez, en az 3-4 tane daha bulalım bence :D

@OzaN @berkann
Ünlem koymadığın için başka üyeyi etiketlemişsin. :D

Zaten komedi için ayrı oylama kategorisi açmamız en azından 3 tane seçileceği anlamına geliyor. :)

Yeri gelmişken oylama kategorilerini de kararlaştıralım yavaş yavaş oylama konularını açmaya başlamam lazım. :):)

Aklımdaki kategoriler:

Komedi: Şu an konuştuğumuz kategori işte. :):)
Oscar Öncesi: Bu yıl Oscar takımı kapsamında izleyeceğimiz önemli filmlerin yönetmenlerinin, öne çıkan oyuncularının daha önceki önemli filmlerinden seçmeler. Oscar öncesi hazırlık niteliğinde olması nedeniyle bu isimde. :)
Kült Top 250 Filmleri: Hepsi Top 250'de yer alan, çoğu 1980 öncesine ait filmler.
Ortaya Karışık: Bu üç kategori dışında kalan önemli filmler. Dünya sinemasından filmler olabilir, önemli oyuncuların önemli filmleri olabilir, daha yakın zamanlı Top 250 filmleri olabilir. Her şey olabilir yani. :):) Muhtemelen en çok aday burada olur ve iki parça halinde yapılır oylama. :)

Toplam 18 tane film seçeceğimizi düşünürsek:
3 komedi
5 Oscar öncesi
5 Kült Top 250
5 ortaya karışık olabilir. Komediyi 3'te tutuyorum çünkü diğer kategorilerden de komedi türünde filmler çıkma şansı yüksek. :)

Siz ne dersiniz? :):)

@berkann @cevaa @Danger UA! @gundix123 @Arslan Bey

16 film olsun bence. Şu an bile 18/18 yapan yok. Okul zamanı izlenmeler daha da düşecektir. :) @OzaN

Bir tane ortaya karışıktan, bir tane Oscar öncesinden çıkartılabilir. :)

16 film olsun bence. Şu an bile 18/18 yapan yok. Okul zamanı izlenmeler daha da düşecektir. :) @OzaN

Bir tane ortaya karışıktan, bir tane Oscar öncesinden çıkartılabilir. :)
Filmleri seçerken az gibi geliyor bir kategoriden sadece 4 tane seçmek ama izleyince zor oluyor. :D Haklısın 16'ya düşürsek daha iyi olur, Oscar sezonuna da bir hafta erken başlamak bile avantaj olur. :):)

Filmleri seçerken az gibi geliyor bir kategoriden sadece 4 tane seçmek ama izleyince zor oluyor. :D Haklısın 16'ya düşürsek daha iyi olur, Oscar sezonuna da bir hafta erken başlamak bile avantaj olur. :):)
Aynen Oscar sezonu dolu dolu geçecek zaten. :D

Ben şimdilik bir aday listesi falan hazırlamadım ama bir tane film önereceğim. :D Film kült ama IMDb Top 250'de yok fakat Hitchcock'un en ünlü filmlerinden birisi The Birds. Bayadır izlemek istediğim bir film. Eğer uygunsa adaylar arasına alabiliriz. :) @OzaN

Ben şimdilik bir aday listesi falan hazırlamadım ama bir tane film önereceğim. :D Film kült ama IMDb Top 250'de yok fakat Hitchcock'un en ünlü filmlerinden birisi The Birds. Bayadır izlemek istediğim bir film. Eğer uygunsa adaylar arasına alabiliriz. :) @OzaN
Ben seni o filmi izledin diye biliyordum. Gerçekten benim de merak ettiğim bir Hitchcock filmi. Dediğin gibi en ünlü filmlerinin başında geliyor. :) Psycho ve Rear Window'dan sonra tabii ki. :)

Kült Top 250'ye mi alsak yoksa ortaya karışık'a mı? (b)

Ben seni o filmi izledin diye biliyordum. Gerçekten benim de merak ettiğim bir Hitchcock filmi. Dediğin gibi en ünlü filmlerinin başında geliyor. :) Psycho ve Rear Window'dan sonra tabii ki. :)

Kült Top 250'ye mi alsak yoksa ortaya karışık'a mı? (b)
Kült Top 250'ye alalım, 5 kült film yeterli bence. :D