Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Ocak'ta Oscar filmleriyle fazlasıyla meşgul olacağımızdan vakit yok.@berkann Yürüyen Şato ya da diğer adıyla Howl'un Yürüyen Şatosu'nu izlemeni muhakkak öneririm. Öylesine başyapıt filmi göz ardı etmek olmaz, kesinlikle zaman kaybı olmayacak kült bir anime.
Bu arada 4.sezonun taaaaa Mart ayında olması kötü olmuş. Ocak gibi olsaymış daha iyi olurmuş.
Neden olmasın.10 film, 5 hafta fikri iyiymiş de 2 saatin altında komedi dışında izlenebilecek pek bir yapım yok. Bence 2.5 saat ve üstü olmadıkça 2 saatten uzun süren filmler ilgili azaltmıyorlardır.
Forumda ciddi bir anime karşıtlığı var. Senin anime sevenler tarafında olmanı sevindim. Şu ana kadar -önceki etkinliklerde- seçilen animelerde fire vermedim. Bunu da sonradan oylamaya filan katmadan eklettirmiştim OzaN'a. Umarım zaman olur da izlerim. Kalanlardan en çok istediğim o zaten.@berkann Yürüyen Şato ya da diğer adıyla Howl'un Yürüyen Şatosu'nu izlemeni muhakkak öneririm. Öylesine başyapıt filmi göz ardı etmek olmaz, kesinlikle zaman kaybı olmayacak kült bir anime.
Bu arada 4.sezonun taaaaa Mart ayında olması kötü olmuş. Ocak gibi olsaymış daha iyi olurmuş.
1 | OzaN | 17/18 |
2 | berkann | 12/18 |
3 | Arslan Bey | 10/18 |
destere | 10/18 | |
5 | Danger UA! | 8/18 |
kaan955 | 8/18 | |
cevaa | 8/18 | |
8 | Walternatif White | 7/18 |
9 | sokak sanati | 5/18 |
sürgünüm | 5/18 | |
11 | gundix123 | 3/18 |
Interstellar daha yeni vizyona girdi, ulaşamazsın yakında.ilk izleyeceğim film amoros perros olacak ? aslında interstellar olacaktıda ona ulaşamadım netten o yüzden bu film önceliğim
Yok animelerle bir problemim yok. Hayao Miyazaki üstad ile en azından. Sona kalmasının nedeni kardeşimle beraber izliyoruz animasyonları, animeleri. Ortak zaman uymadı (bir kere izleyecektik, film dosyası bozuk çıktı. ) İzleyeceğim mutlaka bu hafta.Walk The Line 'e müzikal diye önyargılı yaklaştığımdan nedense elim gitmedi izlemeye. Ölü Ozanlar Derneği'ni en yakın zamanda izleyeceğim zaten kitabı müthişti.
@OzaN sanırım animeleri pek sevmiyorsun yoksa böylesine başyapıt bir filmi en sona bırakmak Hayao Miyazaki'ye hakaret. etkinlik boyunca tek 10/10 verdiğim film Howl'un Yürüyen Şatosu. Onu geçtim hayatımda 10/10 verdiğim filmlerin sayısı 20 yi geçmez. Hatta çoğu zaman düşük veririm Boyhood gibi. Ama o öyle harika bir anime filmi ki...
Evdeki hesap çarşıya uymadı güya hergün 1 film izleyecektim ama iş üstüne iş çıktı doğal olarak 10 film ile noktalamak zorunda kaldım. Artık darısı 4.sezonda fullemeye.
İzlemeye devam edebilirsiniz, ne zaman biteceğini birkaç gün içinde duyururum.İnternetim geldi.Eğer 1 haftacık daha uzatırsak 15-16 film yapabilirim. @OzaN
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yok, bu fedakarlığın elbette kayıtsız kalmayacak.benim son izlediğim filmlerin puanlarını eklememişsin @OzaN
3 saat deer hunter izle puanında güme gitsin ? olacak iş mi ?)
Sağol.Haftasonu 5 tane rahat izlerim zaten.İzlemeye devam edebilirsiniz, ne zaman biteceğini birkaç gün içinde duyururum.
az fedakarlıkta bulunmadım şaka gibi sıkıla sıkıla 3 saati aşkın bir film izlemek her canlının harcı değil ? ) aslında bu tarz hem sıkıcı hem uzun filmleri izleyenlere ödül verilmeli, mesela ayın çilekeşi diye bir ödül muhteşem olurYok, bu fedakarlığın elbette kayıtsız kalmayacak.
Güncelleyeceğim çok yakında puanları.
Ben de aynı fedakarlığı yaptığımdan iyi anlıyorum.az fedakarlıkta bulunmadım şaka gibi sıkıla sıkıla 3 saati aşkın bir film izlemek her canlının harcı değil ? ) aslında bu tarz hem sıkıcı hem uzun filmleri izleyenlere ödül verilmeli, mesela ayın çilekeşi diye bir ödül muhteşem olur