FF Film Kulübü | 3. Sezon | İyi Filmler İzlemeye Devam...

@berkann Yürüyen Şato ya da diğer adıyla Howl'un Yürüyen Şatosu'nu izlemeni muhakkak öneririm. Öylesine başyapıt filmi göz ardı etmek olmaz, kesinlikle zaman kaybı olmayacak kült bir anime. :ok:

Bu arada 4.sezonun taaaaa Mart ayında olması kötü olmuş. Ocak gibi olsaymış daha iyi olurmuş. :( :)

@berkann Yürüyen Şato ya da diğer adıyla Howl'un Yürüyen Şatosu'nu izlemeni muhakkak öneririm. Öylesine başyapıt filmi göz ardı etmek olmaz, kesinlikle zaman kaybı olmayacak kült bir anime. :ok:

Bu arada 4.sezonun taaaaa Mart ayında olması kötü olmuş. Ocak gibi olsaymış daha iyi olurmuş. :( :)
Ocak'ta Oscar filmleriyle fazlasıyla meşgul olacağımızdan vakit yok. :):)

10 film, 5 hafta fikri iyiymiş de 2 saatin altında komedi dışında izlenebilecek pek bir yapım yok. Bence 2.5 saat ve üstü olmadıkça 2 saatten uzun süren filmler ilgili azaltmıyorlardır. :)
Neden olmasın. :)

Insomnia, Cell 211, Up in the Air falan hep iki saat altında. Tabii hiç olmayacak değil 10-20 dakika geçenler de olur ama 3 saate yakın olanları çok aza indirmek lazım. Zodiac'ı mesela tek ben izledim. Herkes süreden korkup kaçıyor herhalde. :)

Gerçi arada istisnalar yapabiliriz ama gerçekten çok oy alıyorsa seçmeliyiz çok uzunları. :):)

Son düzenleme:

Forumda ciddi bir anime karşıtlığı var. Senin anime sevenler tarafında olmanı sevindim. Şu ana kadar -önceki etkinliklerde- seçilen animelerde fire vermedim. Bunu da sonradan oylamaya filan katmadan eklettirmiştim OzaN'a. :D Umarım zaman olur da izlerim. Kalanlardan en çok istediğim o zaten. :)

@OzaN süre konusunda da aynı fikirde sayılırız ama anlaşamadık. :D

Etkinliğin resmi süresinin sonuna geldik, daha önceki sezonlarda olduğu gibi telafi etme amaçlı son bir hafta daha veriyoruz. :)

Tablo güncellendi, son durumu paylaşayım. :)

En çok film izleyenler:

1OzaN17/18
2berkann12/18
3Arslan Bey10/18
destere10/18
5Danger UA!8/18
kaan9558/18
cevaa8/18
8Walternatif White7/18
9sokak sanati5/18
sürgünüm5/18
11gundix1233/18

Herkesin izlemediği filmlere bakarak öncelikli tavsiyelerimi söyleyeceğim. İnşallah eksikleri kapamak için vaktiniz vardır bu hafta. :)

@OzaN: O kadar 17 tane izlemişsin. Howl's Moving Castle'ı da izle tam olsun. :):)

@berkann: Walk the Line'ı izlememişsin, etkinliğin en öne çıkanlarından biri. Zodiac'ı da sevebileceğini düşünüyorum aslında ama kimse izlemedi o nedenle pek etkinlik filmi gibi de olmayacak gibi izlesen bile. :(

@Danger UA!: Film izleyemediğin için bir şey diyemiyorum. @gundix123 aynı şekilde. :(

@Arslan Bey: Çok izlenenlerden Bicycle Thieves'i izlememişsin, izlemelisin. :) Onun dışında Horrible Bosses sevebileceğin bir film. :):)

@sokak sanati: Baya eksik film var maalesef. En çok izlenen ve yüksek puan alanları izlemeye bak en azından. :( Amores perros, Dead Poets Society, Kick-Ass, Bicycle Thieves önceliklerin olabilir?

@destere: Amores perros izlemediğin ve yüksek puan alan bir film. Kick-Ass de izleyenlerden yüksek puan aldı ama biraz komedi tarafı olduğu için ısrar etmem. Diğerlerinden de seç, beğen, al artık. :):)

@kaan955: Eski filmleri istemediğin için onlarda ısrar etmeyeceğim. Dead Poets Society ve Horrible Bosses'ı izleyeceğini söylemiştin. Amores perros'u da ekleyebilirsin, izleyenlerden yüksek puan aldı. :) Gerisi sana kalmış. :):)

@cevaa: Bicycle Thieves izleyebilirsin. Amores perros ve Perfume yine izleyebileceğin filmler. Hepsi de izleyenlerden iyi puanlar aldı. :):)

@sürgünüm: Çok eksik var senin de. :( Sırasıyla izlemeni önerdiklerim: (puan ve ilgiye bağlı olarak) Walk the Line, Amores perros, Bicycle Thieves, Dead Poets Society...

@Walternatif White: Etkinliğe sonradan katıldığın için ilk haftalardan eksikler var. Onun dışında Walk the Line, Amores perros, Kick-Ass, Dead Poets Society etkinlikte öne çıkıp izlemediklerin. :)

Bir daha Mart'a kadar bu etkinlik yok arkadaşlar, ona göre izleyelim eksiklerimizi. :D

(Oscar özel olacak tabii ama o biraz daha esnek zamanlı, farklı bir etkinlik olacak. :):))

Filmler arasında 'Horrible Bosses' izlemeyi düşünüyorum zaten. Daha sonra David Fincher etkisiyle 'Zodiac'ı izleyebilirim. Son olarak 'The Deer Hunter' izleyebilirim. Belki ekstradan birkaç film daha izleyerek sezona noktayı koyarım. :)

ilk izleyeceğim film amoros perros olacak ? aslında interstellar olacaktıda ona ulaşamadım netten o yüzden bu film önceliğim :)

Walk The Line 'e müzikal diye önyargılı yaklaştığımdan nedense elim gitmedi izlemeye. Ölü Ozanlar Derneği'ni en yakın zamanda izleyeceğim zaten kitabı müthişti.

@OzaN sanırım animeleri pek sevmiyorsun yoksa böylesine başyapıt bir filmi en sona bırakmak Hayao Miyazaki'ye hakaret. :D etkinlik boyunca tek 10/10 verdiğim film Howl'un Yürüyen Şatosu. Onu geçtim hayatımda 10/10 verdiğim filmlerin sayısı 20 yi geçmez. Hatta çoğu zaman düşük veririm Boyhood gibi. :) Ama o öyle harika bir anime filmi ki...

Filmleri seçipte izlemeyen arkadaşları yargılamak lazım. :( Çok uzun ve çok eski filmler var. 2. hafta full giderken sonraki haftaları es geçtim.

Bugün birini izleyeyim, -izlerim dediklerimden- :)

İzleyeceğim 3 film daha vardı ama ders çalışma dönemine denk geldiği için izleyemedim :D

Oscarlarda full yaparım ama :D

Walk The Line 'e müzikal diye önyargılı yaklaştığımdan nedense elim gitmedi izlemeye. Ölü Ozanlar Derneği'ni en yakın zamanda izleyeceğim zaten kitabı müthişti.

@OzaN sanırım animeleri pek sevmiyorsun yoksa böylesine başyapıt bir filmi en sona bırakmak Hayao Miyazaki'ye hakaret. :D etkinlik boyunca tek 10/10 verdiğim film Howl'un Yürüyen Şatosu. Onu geçtim hayatımda 10/10 verdiğim filmlerin sayısı 20 yi geçmez. Hatta çoğu zaman düşük veririm Boyhood gibi. :) Ama o öyle harika bir anime filmi ki...
Yok animelerle bir problemim yok. Hayao Miyazaki üstad ile en azından. :D Sona kalmasının nedeni kardeşimle beraber izliyoruz animasyonları, animeleri. Ortak zaman uymadı (bir kere izleyecektik, film dosyası bozuk çıktı. :D) İzleyeceğim mutlaka bu hafta. :)

İnternetim geldi.Eğer 1 haftacık daha uzatırsak 15-16 film yapabilirim.:) @OzaN

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evdeki hesap çarşıya uymadı güya hergün 1 film izleyecektim ama iş üstüne iş çıktı doğal olarak 10 film ile noktalamak zorunda kaldım. Artık darısı 4.sezonda fullemeye. :)
İnternetim geldi.Eğer 1 haftacık daha uzatırsak 15-16 film yapabilirim.:) @OzaN

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İzlemeye devam edebilirsiniz, ne zaman biteceğini birkaç gün içinde duyururum. :):)

benim son izlediğim filmlerin puanlarını eklememişsin @OzaN :)
3 saat deer hunter izle puanında güme gitsin ? olacak iş mi ?:))

Yok, bu fedakarlığın elbette kayıtsız kalmayacak. :D

Güncelleyeceğim çok yakında puanları. :):)
az fedakarlıkta bulunmadım şaka gibi sıkıla sıkıla 3 saati aşkın bir film izlemek her canlının harcı değil ? :)) aslında bu tarz hem sıkıcı hem uzun filmleri izleyenlere ödül verilmeli, mesela ayın çilekeşi diye bir ödül muhteşem olur :)

az fedakarlıkta bulunmadım şaka gibi sıkıla sıkıla 3 saati aşkın bir film izlemek her canlının harcı değil ? :)) aslında bu tarz hem sıkıcı hem uzun filmleri izleyenlere ödül verilmeli, mesela ayın çilekeşi diye bir ödül muhteşem olur :)
Ben de aynı fedakarlığı yaptığımdan iyi anlıyorum. :D