FF Film Kulübü | 3. Sezon | İyi Filmler İzlemeye Devam...

ben bir ara son hızla izlemeye başlamıştım haftada 5 film bitirmiştim? sonra baktım arkadaşlar yar gelir dura dura havasında izliyorlar bende frene bastım :)
Senin onlara örnek olman gerekirken durum tersten işlemiş maalesef. :):)

Son hafta en az 5 film daha izlerim, bugünlerde dizilerden başımı kaldıramıyorum. :)

Neden olmasın katılabilirim tabi ama listedeki tüm filmleri izleyebilecek zaman bulmam mümkün değil, haftada 3-4 filmi pek geçemiyorum, bazen hergün günde 1 film izlediğim haftalar da oluyor. Tabi listedeki filmlerden zaten izlemeyi düşündüğüm filmler vardı, kitabını çok beğendiğim Ölü Ozanlar gibi.

Formatı tam anlayamadım, filmi izledikten sonra buraya yorum yapıp puanlıyor muyuz?

Neden olmasın katılabilirim tabi ama listedeki tüm filmleri izleyebilecek zaman bulmam mümkün değil, haftada 3-4 filmi pek geçemiyorum, bazen hergün günde 1 film izlediğim haftalar da oluyor. Tabi listedeki filmlerden zaten izlemeyi düşündüğüm filmler vardı, kitabını çok beğendiğim Ölü Ozanlar gibi.

Formatı tam anlayamadım, filmi izledikten sonra buraya yorum yapıp puanlıyor muyuz?

Listedeki izlediğin filmin konusunu bulup, yorumluyorsun ve yorumunda puanlamayı yapıyorsun.

https://fav10.net/forum/forums/film-bilgileri-yorumları.729/?prefix_id=63

Şu anda bu sezon için açılan film konularını, yukarıdaki linkten görüntüleyebilir, yorum yapabilir ve yorumunda puanlama yapabilirsin.

Haftada 3-4 film izlemek etkinlik için yeterince iyi. Ben haftada çoğunlukla 1-2 film izleyebilirim. Ona rağmen iyi bir durumdayım etkinlikte. :)

@Arslan Bey açıklamış ama ben de açıklayayım. Her hafta iki filmin yorum konusu açılıyor. O hafta o filmleri izlememiz gerekiyor. Tabi geçmiş haftalarda eksiğimiz varsa onları da izleyebiliyoruz. Sadece konusu açılmayan filmleri şzleyemiyoruz. Onlar da açıldıktan sonra izlenebiliyor.Tek kural bu. Bir de puan vermek zorunlu. Puanlamalarını 7.5, 8, 6.5 tarzında ya buçuklu ya da tam olacak şekilde yapmalısın. Yani 7.4 tarzı puanlar verilemiyor. :)

Ve bir de etkinlik sona erdikten sonra ödül töreni tarzında etklinliğin en iyilerini seçiyoruz. (hem verilen puanların ortalamasıyla en iyiler seçiliyor, hem de bizim belirlediğimiz en iyi erkek oyuncu, en iyi senaryo tarzı kategorilerde en iyiler seçiliyor.) :)

Haftada 3-4 film izlemek etkinlik için yeterince iyi. Ben haftada çoğunlukla 1-2 film izleyebilirim. Ona rağmen iyi bir durumdayım etkinlikte. :)

@Arslan Bey açıklamış ama ben de açıklayayım. Her hafta iki filmin yorum konusu açılıyor. O hafta o filmleri izlememiz gerekiyor. Tabi geçmiş haftalarda eksiğimiz varsa onları da izleyebiliyoruz. Sadece konusu açılmayan filmleri şzleyemiyoruz. Onlar da açıldıktan sonra izlenebiliyor.Tek kural bu. Bir de puan vermek zorunlu. Puanlamalarını 7.5, 8, 6.5 tarzında ya buçuklu ya da tam olacak şekilde yapmalısın. Yani 7.4 tarzı puanlar verilemiyor. :)

Ve bir de etkinlik sona erdikten sonra ödül töreni tarzında etklinliğin en iyilerini seçiyoruz. (hem verilen puanların ortalamasıyla en iyiler seçiliyor, hem de bizim belirlediğimiz en iyi erkek oyuncu, en iyi senaryo tarzı kategorilerde en iyiler seçiliyor.) :)
Tamamdır yarın Thé Apartmant ile başlıyorum, onun dışında daha önce izlediğim 4 film var listede. Onları da punlarsam listeye girebilirim tam olarak. Etkinlik ne zaman sona eriyordu, belli bir süre?

Edit: Nedense alıntılama olayını bugün beceremedim. Niye böyle oldu anlamadım da. :D

Tamamdır yarın Thé Apartmant ile başlıyorum, onun dışında daha önce izlediğim 4 film var listede. Onları da punlarsam listeye girebilirim tam olarak. Etkinlik ne zaman sona eriyordu, belli bir süre?

Edit: Nedense alıntılama olayını bugün beceremedim. Niye böyle oldu anlamadım da. :D
3 hafta var etkinliğin tamamlanmasına. :) 3-4 film ortalamasıyla 9-10 film izlesen daha önce izlediklerinle birlikte çoğunu izlemiş olursun filmlerin. :):)

İnternet yok maalesef izleyemiyorum.Tüm filmleri izlemeyi düşünüyordum ama işte.:(

Niye yok ki baya uzun zaman oldu?​
Kısa bir zaman içinde bir daha taşınacağız bir daha nakil işlemi beklememek için buraya bağlatmadık.

Bu hafta etkinliğin son haftası olacak. Ne ara 2 ay geçti? :(

Önümüzdeki haftanın filmlerini de sayarsam, 12/18'im şu an.

Kalan filmler:
The Apartment
All About Eve
Howl's Moving Castle
The Deer Hunter
Walk the Line
Zodiac

Yukarıdaki filmlerden en az 3 tanesini izleyip de bitirmek istiyorum etkinliği ama tabiki zaman olacak mı?

Bu hafta etkinliğin son haftası olacak. Ne ara 2 ay geçti? :(

Önümüzdeki haftanın filmlerini de sayarsam, 12/18'im şu an.

Kalan filmler:
The Apartment
All About Eve
Howl's Moving Castle
The Deer Hunter
Walk the Line
Zodiac

Yukarıdaki filmlerden en az 3 tanesini izleyip de bitirmek istiyorum etkinliği ama tabiki zaman olacak mı?
Zaman çabuk geçiyor. :(

Bu arada etkinlikten konu açılmışken ileriki sezonlar hakkındaki fikrimi de söyleyim.

18 film yapıp 2.5 ay yapmak yerine film sayısını azaltıp zaman aralığının da aynı ölçüde azaltılmasını düşünüyorum. Böyle çok uzayınca belli bir noktadan sonra kopmalar başlayabiliyor.

10 film ve 5 hafta iyi olabilir mesela.

Bir de filmlerin izlenme yüzdesini arttırmak için 2 saati geçen filmlerin minimuma indirilmesini düşünüyorum. 90-130 dakikalık filmlerden seçersek sanırım ilgi daha da iyi olacaktır.

Tabii bir sonraki sezon Mart'ta olacak bunları düşünmek için çok erken. :):)

Aralarında izlemeyi düşündüğüm Zodiac, Horrible Bosses ve The Deer Hunter var. Onlar dışında izleyeceğim yok sanırım. Sezona standart bir bitiriş. :)

Zaman çabuk geçiyor. :(

Bu arada etkinlikten konu açılmışken ileriki sezonlar hakkındaki fikrimi de söyleyim.

18 film yapıp 2.5 ay yapmak yerine film sayısını azaltıp zaman aralığının da aynı ölçüde azaltılmasını düşünüyorum. Böyle çok uzayınca belli bir noktadan sonra kopmalar başlayabiliyor.

10 film ve 5 hafta iyi olabilir mesela.

Bir de filmlerin izlenme yüzdesini arttırmak için 2 saati geçen filmlerin minimuma indirilmesini düşünüyorum. 90-130 dakikalık filmlerden seçersek sanırım ilgi daha da iyi olacaktır.

Tabii bir sonraki sezon Mart'ta olacak bunları düşünmek için çok erken. :):)
10 film, 5 hafta fikri iyiymiş de 2 saatin altında komedi dışında izlenebilecek pek bir yapım yok. Bence 2.5 saat ve üstü olmadıkça 2 saatten uzun süren filmler ilgili azaltmıyorlardır. :)