The Birds'ü sevdiğine göre eski filmlerin problem olmaması lazım senin için, hepsi kaliteli kültleşmiş filmler. Yine de verilen puanlara göre bakarsın istersen genel olarak beğenilmemişse izlemezsin ama pek sanmam.Bir baktımda listede çok eski film var muhtemelen izlemeyeceğim onları, 50-60 dakikalık eskiler varsa düşünürüm yoksa yok yani.
The birds renklendirilmişti, bir ismi vardı. Üstüne deneme mecburiyetim var ki şanslı bir seçim yapmışım ankette.The Birds'ü sevdiğine göre eski filmlerin problem olmaması lazım senin için, hepsi kaliteli kültleşmiş filmler. Yine de verilen puanlara göre bakarsın istersen genel olarak beğenilmemişse izlemezsin ama pek sanmam.
Şu an o filmi izliyorum. Siyah beyaz iyidir ya baştan korkutucu olsa da farklı bir havası oluyor şimdi bile bazı filmleri bilerek siyah beyaz çekiyorlar, bence alışmaya bak.The birds renklendirilmişti, bir ismi vardı. Üstüne deneme mecburiyetim var ki şanslı bir seçim yapmışım ankette.
Son haftanın filmi 2 saatten fazla, izleyen kesim beğenmiş genel olarak ama bana hitap etmiyor malesef, eğlenemem izlerken.
Şuan öyle bir çılgınlık yapmam için film izlemek için kana susamış olmam gerekiyor. Kapılarını kapatmıyorum şimdilik, çok zorluyorsun çünkü beni. İlerleyen haftalarda belki denerim.Şu an o filmi izliyorum. Siyah beyaz iyidir ya baştan korkutucu olsa da farklı bir havası oluyor şimdi bile bazı filmleri bilerek siyah beyaz çekiyorlar, bence alışmaya bak.
Apartment mesela 5 Oscar kazanmış bir film ve Top 250'de ilk 100 içinde daha ne ismi olsun.
Önyargım yok diyorsun ama direkt ön yargı bu işte.Haftayı tek filmle kapatacağım belli oldu. The Apartment'i izlemem zor. Doğrusu 2 saatlik ve bir de siyah beyaz. Renksiz filmlere karşı önyargım yok ama çok uzun. Sıkılma ihtimalim oluşuyor. İleride izlerim belki.
Renksiz bir film için o kadar süre fazla.Önyargım yok diyorsun ama direkt ön yargı bu işte.
1 | OzaN | 12/12 |
2 | berkann | 9/12 |
Arslan Bey | 9/12 | |
4 | kaan955 | 8/12 |
5 | destere | 7/12 |
6 | Danger UA! | 6/12 |
cevaa | 6/12 | |
8 | sürgünüm | 5/12 |
9 | gundix123 | 3/12 |
10 | sokak sanati | 2/12 |
Tablo uzun bir aradan sonra güncellendi.
Bu hafta yeni film çıkmadı @berkann olmadığından dolayı ve bir hafta ara vermiş olduk fakat kimse eksiklerini kapatmaya yanaşmadı. İlk baştaki katılım düşmeye başladı ama aksine bence en iyi iki film son üç haftada çıktı.
Geriye üç hafta kaldı ve bundan sonra ara vermeden devam edilecek, özellikle şu an için ortalaması çok yüksek giden Amores perros, Walk the Line ve Kick-Ass filmlerini izlemeyenler mutlaka izlesin bence.
Şu an için en çok film izleyenler:
@berkann @Arslan Bey @kaan955 @destere @Danger UA! @cevaa @sürgünüm @gundix123 @sokak sanati
1 OzaN 12/12 2 berkann 9/12 Arslan Bey 9/12 4 kaan955 8/12 5 destere 7/12 6 Danger UA! 6/12 cevaa 6/12 8 sürgünüm 5/12 9 gundix123 3/12 10 sokak sanati 2/12
Çalışmanın sonuçlarını da görürüz inşallah.Hızlandırma çalışmasına başlamıştım zaten. 16 filmmi vardı toplamda.
Çalışmanın sonuçlarını da görürüz inşallah.
Yok 18 film var toplamda.
Evet 6'sı geçti 3'ü kaldı.9 haftamı oluyor o zaman.
ben bu aralar filmlere yine ara verdim ama sanırım daha zamanımız var gibi ? yoksa zaman yok mu ?Tablo uzun bir aradan sonra güncellendi.
Bu hafta yeni film çıkmadı @berkann olmadığından dolayı ve bir hafta ara vermiş olduk fakat kimse eksiklerini kapatmaya yanaşmadı. İlk baştaki katılım düşmeye başladı ama aksine bence en iyi iki film son üç haftada çıktı.
Geriye üç hafta kaldı ve bundan sonra ara vermeden devam edilecek, özellikle şu an için ortalaması çok yüksek giden Amores perros, Walk the Line ve Kick-Ass filmlerini izlemeyenler mutlaka izlesin bence.
Şu an için en çok film izleyenler:
@berkann @Arslan Bey @kaan955 @destere @Danger UA! @cevaa @sürgünüm @gundix123 @sokak sanati
1 OzaN 12/12 2 berkann 9/12 Arslan Bey 9/12 4 kaan955 8/12 5 destere 7/12 6 Danger UA! 6/12 cevaa 6/12 8 sürgünüm 5/12 9 gundix123 3/12 10 sokak sanati 2/12
Şu an izlemediğin 5 film var 6 film daha gelecek ama sen birini daha önceden izlemişsin (Dead Poets Society) Bu durumda üç haftada 10 filmin kalıyor. Bence bir 3-4 film daha izle kısa zamanda yoksa birikince kalır çoğu.ben bu aralar filmlere yine ara verdim ama sanırım daha zamanımız var gibi ? yoksa zaman yok mu ?
üç haftada 10 film ?Şu an izlemediğin 5 film var 6 film daha gelecek ama sen birini daha önceden izlemişsin (Dead Poets Society) Bu durumda üç haftada 10 filmin kalıyor. Bence bir 3-4 film daha izle kısa zamanda yoksa birikince kalır çoğu.
Evet kağıt üzerinde haftada üç film baya kolay da iş uygulamaya geçirmekte. Son haftada 9 film kalmış olursa durum kötü.üç haftada 10 film ?
kolay, ben haftada üç film izlesem geriye en sevmediğim bir tane kalır onuda izlemiş gibi yaparım
ben bir ara son hızla izlemeye başlamıştım haftada 5 film bitirmiştim? sonra baktım arkadaşlar yar gelir dura dura havasında izliyorlar bende frene bastımEvet kağıt üzerinde haftada üç film baya kolay da iş uygulamaya geçirmekte. Son haftada 9 film kalmış olursa durum kötü.