FF Film Kulübü | 2. Sezon | Genel Sohbet

@OzaN senin listeni de paylaşsana. :d Ona göre indirmelere başlayacağım. :D

Ya aslında ben Children of Men'i de The Hurt Locker'ı da sevmeyeceğimi tahmin ediyordum ama ikisi de önemli filmler ve izlenmesi gereken filmler bence. Dizilerde sevmediğin bir şeyi bölümlerce hatta sezonlarca izleyemezsin ama filmlerde çok sevmesen bile 2 saat izleyerek bir şeyler kazanabilirsin. O nedenle sevmeyeceğimi bildiğim önemli filmleri de izlemek istiyorum zaman zaman. :)

Senin seveceğini tahmin ettiğim filmleri söyleyim birinci sezondan:

As Good as It Gets
Kramer vs Kramer
To Kill a Mockingbird
Gladiator

The Sting ve The Butch Cassidy ve Sundance Kid ben çok çok sevmedim ama sen sevebilirsin gibime geliyor yine de emin değilim.

Brokeback Mountain ve Princess Mononoke'yi ben de henüz izlemedim o yüzden bir şey diyemem. :)
Gladiator'ü daha önceden izlemiştim yorum yapmak için şimdi tekrarmı izlicem.Hatırladığım kadarıyla süreside çok uzundu.Diğer üç filmi kesin izlerim.:)

44 filmlik listemden 7 tanesini açıklayım. Azar azar tanıtma stratejisi izleyim. :D

İlgi görenleri aday gösteririm ilgi görmeyenleri göstermem. :)

Winter's Bone (2010)

Jennifer Lawrence'a ilk Oscar adaylığını kazandıran film. En iyi film dahil dört dalda Oscar adayı oldu.

Insomnia (2002)

Christopher Nolan'ın diğer filmlerine göre daha az ilgi görmüş iki filminden biri. Al Pacino ve Robin Williams başrollerde.

Gangs of New York (2002)

Scorsese yönetti Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Daniel Day-Lewis gibi yıldızlar oynadı. Toplam 10 dalda Oscar adaylığı almış film.

Rebecca (1940)

Hitchcock'un klasik filmlerinden biri. En iyi film dalında Oscar kazanan tek Hitchcock filmi.

Singin'in the Rain (1952)

Top 250'de ilk 100 içerisinde yer alan kült müzikal film.

Love Actually (2003)

Altın kürede en iyi komedi filmi dalında aday olan dev kadrosuyla dikkat çeken bir romantik komedi. Kadroda Hugh Grant'ten Liam Neeson'a, Rowan Atkinson'dan Andrew Lincoln'e, Emma Thompson'dan Martin Freeman'a, Chiwetel Ejiofor'dan Keira Knightley'e pek çok tanıdık isim var.

Mr. Nobody (2009)

Bu yıl Oscar kazanan aktörlerden Jared Leto başrolde. Farklı bir bilim-kurgu filmi.

@berkann

44 filmlik listemden 7 tanesini açıklayım. Azar azar tanıtma stratejisi izleyim. :D

Winter's Bone (2010)

Jennifer Lawrence'a ilk Oscar adaylığını kazandıran film. En iyi film dahil dört dalda Oscar adayı oldu.

Insomnia (2002)

Christopher Nolan'ın diğer filmlerine göre daha az ilgi görmüş iki filminden biri. Al Pacino ve Robin Williams başrollerde.

Gangs of New York (2002)

Scorsese yönetti Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Daniel Day-Lewis gibi yıldızlar oynadı. Toplam 10 dalda Oscar adaylığı almış film.

Rebecca (1940)

Hitchcock'un klasik filmlerinden biri. En iyi film dalında Oscar kazanan tek Hitchcock filmi.

Love Actually (2003)

Altın kürede en iyi komedi filmi dalında aday olan dev kadrosuyla dikkat çeken bir romantik komedi. Kadroda Hugh Grant'ten Liam Neeson'a, Rowan Atkinson'dan Andrew Lincoln'e, Emma Thompson'dan Martin Freeman'a, Chiwetel Ejiofor'dan Keira Knightley'e pek çok tanıdık isim var.

Mr. Nobody (2009)

Bu yıl Oscar kazanan aktörlerden Jared Leto başrolde. Farklı bir bilim-kurgu filmi.

@berkann

Mr. Nobody ve Singin' in the Rain dkkatimi çekenler. Insomnia yerine Following'i izleyelim, yine Nolan'ın.

Winter's Bone filmini otobüste giderken izleyeyim demiştim ama pek sarmamıştı, bir de dublajlıydı. :D

Mr. Nobody ve Singin' in the Rain dkkatimi çekenler. Insomnia yerine Following'i izleyelim, yine Nolan'ın.

Winter's Bone filmini otobüste giderken izleyeyim demiştim ama pek sarmamıştı, bir de dublajlıydı. :D
Dublajlıysa normal bir de Jennifer'dan dinle istersen. :D

Insomnia kadrosuyla daha çok dikkatimi çekti ama Following de izlenebilir. Süresi de aşırı kısaymış. :):) Bu iki filmi izlersem Nolan'ın tüm filmlerini izlemiş oluyorum. :):)

Dublajlıysa normal bir de Jennifer'dan dinle istersen. :D

Insomnia kadrosuyla daha çok dikkatimi çekti ama Following de izlenebilir. Süresi de aşırı kısaymış. :):) Bu iki filmi izlersem Nolan'ın tüm filmlerini izlemiş oluyorum. :):)

Bende de öyle olacak. :D Following ne zamandır listemde, ama Insomnia'yı izlemeyi hiç düşünmedim. :)

Önerdiklerimin içinde "Intouchables" var. Mesela 8.6 İMDb puanı var. Çok iyi bir dostluk hikâyesi. İzlenebilir yani. :)
İyi film ama ben izledim, sen izlemişsin, @berkann izledi. Sanırım 1-2 kişi daha da izlemişti forumdan. Yani etkinliğe dahil etmenin pek anlamı olmaz gibi. :):)

Bende de öyle olacak. :D Following ne zamandır listemde, ama Insomnia'yı izlemeyi hiç düşünmedim. :)
O kadar filmlerini izledik bence ikisini de izleyelim de tüm filmlerini izledim diyelim rahat rahat. :D

İyi film ama ben izledim, sen izlemişsin, @berkann izledi. Sanırım 1-2 kişi daha da izlemişti forumdan. Yani etkinliğe dahil etmenin pek anlamı olmaz gibi. :):)

O kadar filmlerini izledik bence ikisini de izleyelim de tüm filmlerini izledim diyelim rahat rahat. :D
Kötü olanı sona saklayalım işte. :D

Kötü olmadığını bilmiyoruz ki Al Pacino ve Robin Williams gibi iki sevdiğim isim var benim için pek kötü olacağını sanmam. :D

Ona ayrı bir etkinlik yapmak lazım. X-Men filmlerini koyarsak geriye kontenjan kalmaz. :D
7.2 almış. Çok da kötü sayılmaz ama asıl filmi var, Norveç yapımı diye biliyorum. O da 7.4 almış. İyi bir uyarlama sayılır puanlamalara bakılırsa. Bana uyar. :D

@Almila, @dizi kolik, @Yakamoz-Asi, @cevaa, @Forumdash, @sokak sanati, @ABAY_06 ve @batuhankaralar'ı etiketleyeyim. Belki içlerinden biri etkinliğe katılır. :)

Benzaten katılıyorum 1. sezonda varım ama film önerisinde bulunacak kadar geliştirmedim kendimi.:DSiz bulun ben izlerim.:D

Winter's Bone (2010)

Insomnia (2002)

Gangs of New York (2002)

Rebecca (1940)

Love Actually (2003)

Mr. Nobody (2009)

@berkann

Yakın tarihli olanlar daha dikkatimi çekti 1940 nedir ya.:(

Benzaten katılıyorum 1. sezonda varım ama film önerisinde bulunacak kadar geliştirmedim kendimi.:DSiz bulun ben izlerim.:D

Yakın tarihli olanlar daha dikkatimi çekti 1940 nedir ya.:(
Benim o 7 filmlik listede en çok sevme ihtimalim olan film. Daha eskileri de var 44 filmlik listede. Eskiye karşı önyargılı olmayın o zamanlardan bugüne kadar gelmişse bilin ki harika filmdir. :):)

Benim o 7 filmlik listede en çok sevme ihtimalim olan film. Daha eskileri de var 44 filmlik listede. Eskiye karşı önyargılı olmayın o zamanlardan bugüne kadar gelmişse bilin ki harika filmdir. :):)

Sarmıyor ben.İzlemeye çalıştıklarımın hepsinde sıkıldım.:(Daha eski derken sessiz filmlere doğru gideceğiz galiba.:D