FF Film Kulübü | 2. Sezon | Genel Sohbet

- Rashomon'u izlemiştim. Dönemine göre cidden iyi bir filmdi ama düşük vermiştim. Etkinliğe kalabilirse, tekrar izlemem.
- Public Enemies'i indirmiştim. Biraz da bakmıştım ama eğer olay Johnny Depp'se Finding Neverland'ı izleyelim. Şahsen ikisinin de başını izlemiş biri olarak Finding Neverland'ı seçerim.
- Stanley Kubrick'i her türlü izlerim. Ama başka filmleri de var listemde, bu filmini seçmem ben.
- Juno, komedi olmasına rağmen IMDB'den 7.7 puan almış. İlginç geldi. Seçilirse izlerim.

Bu geceki filmlerden çok izlemek istediğim bir film çıkmadı. :(

- Rashomon'u izlemiştim. Dönemine göre cidden iyi bir filmdi ama düşük vermiştim. Etkinliğe kalabilirse, tekrar izlemem.
- Public Enemies'i indirmiştim. Biraz da bakmıştım ama eğer olay Johnny Depp'se Finding Neverland'ı izleyelim. Şahsen ikisinin de başını izlemiş biri olarak Finding Neverland'ı seçerim.
- Stanley Kubrick'i her türlü izlerim. Ama başka filmleri de var listemde, bu filmini seçmem ben.
- Juno, komedi olmasına rağmen IMDB'den 7.7 puan almış. İlginç geldi. Seçilirse izlerim.

Bu geceki filmlerden çok izlemek istediğim bir film çıkmadı. :(
Rashomon'u izleyen çıkacağını tahmin etmiyordum. :D

Depp'ten ziyade hep Depp hem Bale olması ilgi çekici ama benim de açıkçası çok hevesli olduğum bir film değil. Adını çok duyduğumdan ve başrollerden dolayı ekleyim dedim. İlgi olursa aday olabilir tabii. :)

Benim Top 250'den izlemediğim tek Kubrick filmi bu ve The Killing kaldı. The Killing'in liste dışı kalma durumu olduğundan bu film benim için en uygun Kubrick filmi. :):)

Juno inşallah seçilir yıllardır izlemek istediğim ama bir türlü sıra gelmeyen filmlerden. :D

Kısaltması Favoriforumum FK oluyor.Futbol kulübü gibi.:D

Bu arada dün bir film izledim ama adını vermek istemiyorum.2:30'ta başlayıp 4:30 gibi bitirdim.Uykusuz geceler başlar zaten artık.:D

Kısaltması Favoriforumum FK oluyor.Futbol kulübü gibi.:D

Bu arada dün bir film izledim ama adını vermek istemiyorum.2:30'ta başlayıp 4:30 gibi bitirdim.Uykusuz geceler başlar zaten artık.:D
FK kullanılmıyor ki. FC olsa tamam da. :D
Adını niye vermek istemiyorsun :D Bekleriz etkinliğe. :):)

FK kullanılmıyor ki. FC olsa tamam da. :D
Adını niye vermek istemiyorsun :D Bekleriz etkinliğe. :):)
Körfez FK var 2.ligte oynuyor.:D
Yazın katılabilirsem katılmak isterim.Filmleri kendimiz mi seçip izliyoruz yoksa bir film belirleniyor onları mı izliyoruz?

Edit: Bir aralar yabancı filmlerden acayip bunalıp türk filmlerine sarmıştım.İyi filmler izledim baya.

Son düzenleme:
Körfez FK var 2.ligte oynuyor.:D
Yazın katılabilirsem katılmak isterim.Filmleri kendimiz mi seçip izliyoruz yoksa bir film belirleniyor onları mı izliyoruz?

Edit: Bir aralar yabancı filmlerden acayip bunalıp türk filmlerine sarmıştım.İyi filmler izledim baya.
Burada öneriyoruz işte önce sonra bunları oylamaya açıp belirlenecekleri izleyeceğiz. :):)

Rashomon'u izleyen çıkacağını tahmin etmiyordum. :D

Depp'ten ziyade hep Depp hem Bale olması ilgi çekici ama benim de açıkçası çok hevesli olduğum bir film değil. Adını çok duyduğumdan ve başrollerden dolayı ekleyim dedim. İlgi olursa aday olabilir tabii. :)

Benim Top 250'den izlemediğim tek Kubrick filmi bu ve The Killing kaldı. The Killing'in liste dışı kalma durumu olduğundan bu film benim için en uygun Kubrick filmi. :):)

Juno inşallah seçilir yıllardır izlemek istediğim ama bir türlü sıra gelmeyen filmlerden. :D

Sen izledin mi Rashomon'u? Benim 12 Angry Men'den sonra izlediğim 2. eski filmlerdendi. (siyah-beyazı kast ediyorum.)

Açıkçası çok fazla mafya filmi olmasını istemem. Sevdiğim bir tür değil. :(

Kubrick'in Top 250'deki filmlerini bu yaz bitirmek istiyorum. The Killing listemde yer alan bir film. Ama fark etmez, zaten bu da Top 250'deymiş.

Seçilirse izlerim ama pek seveceğimi düşünmüyorum Juno'yu. :D

Sen izledin mi Rashomon'u? Benim 12 Angry Men'den sonra izlediğim 2. eski filmlerdendi. (siyah-beyazı kast ediyorum.)

Açıkçası çok fazla mafya filmi olmasını istemem. Sevdiğim bir tür değil. :(

Kubrick'in Top 250'deki filmlerini bu yaz bitirmek istiyorum. The Killing listemde yer alan bir film. Ama fark etmez, zaten bu da Top 250'deymiş.

Seçilirse izlerim ama pek seveceğimi düşünmüyorum Juno'yu. :D
Yok izlemedim izlediklerimi önermem zaten tekrardan. :):)

The Killing'i de bir sonraki sezona koyarız. Ya da ikisini de aday koyalım hangisi seçilirse. :D

Yok izlemedim izlediklerimi önermem zaten tekrardan. :):)

The Killing'i de bir sonraki sezona koyarız. Ya da ikisini de aday koyalım hangisi seçilirse. :D

The Killing adından kazanıyor bir kere. :D Neyse benim için fark etmez sonuç olarak hangisi gelirse gelsin izlerim. :)

Sendeyiz. @OzaN :d Bugün 11'lere kalmasın, erken yatacağım. Bir değerlendireyim öyle uyuyayım.😎 :D

44 filmlik listeden bugünkü 7 öneri:

Bicycle Thieves (1948)

İtalyan sinemasının önemli filmlerinden biri. IMDb'de Top 100 içerisinde ve Oscar'da onur ödülü kazanıp, senaryoda yabancı film olmasına rağmen aday olmuş.

Amores perros (2000)

Bu yıl Birdman'i gelecek yıl DiCaprio'lu The Revanant'ı yönetecek Meksikalı yönetmen Alejandro González Iñárritu'nun en önemli filmlerinden biri. Top 250'de ve Oscar adaylığı kazanmış.

Up in the Air (2009)

En iyi film dahil altı dalda Oscar adayı. Oyuncuları George Clooney, Anna Kendrick ve Vera Farmiga bu filmle Oscar adayı olmuşlar.

3:10 to Yuma (2007)

Russell Crowe ve Christian Bale başrollerde. Logan Lerman'ın önünü açan filmlerden biri. İki dalda Oscar adayı.

Changeling (2008)

Clint Eastwood yönetmiş, Angelina Jolie başrolde oynamış. Angelina Jolie'ye Oscar adaylığı kazandırmış film.

Lawrence of Arabia (1962)

Yedi dalda Oscar sahibi kült film.

La Haine (1995)

Top 250'de yer alan Rus filmlerinden biri.

@berkann @gundix123

Filmlerle ilgili olumlu olumsuz fikir belirtenleri etiketlemeye devam ederim. :):)

Bu geceki filmleri, dünkülere oranla daha çok sevdim.

- Bicycle Thieves çoğu zaman gördüğüm bir film. Destek vereceğim.
- Inarruti'nin Birdman'ını izlemeden önce bir filmini daha izlemek mantıklı gibi duruyor. Top 250'deymiş üstelik.
- 3:10 to Yuma da oyuncu kadrosundan dolayı izlemek istediğim filmlerden. Duruma göre, destek verip vermeyeceğim.
- Lawrence of Arabia için ise "n'olur izlemeyelim n'olur" diyebiliyorum sadece. :(
- La Haine'yi hiç duymamıştım ama gayet izlenebilir gözüküyor.

Bicycle Thieves (1948)

İtalyan sinemasının önemli filmlerinden biri. IMDb'de Top 100 içerisinde ve Oscar'da onur ödülü kazanıp, senaryoda yabancı film olmasına rağmen aday olmuş.

Amores perros (2000)

Bu yıl Birdman'i gelecek yıl DiCaprio'lu The Revanant'ı yönetecek Meksikalı yönetmen Alejandro González Iñárritu'nun en önemli filmlerinden biri. Top 250'de ve Oscar adaylığı kazanmış.

Up in the Air (2009)

En iyi film dahil altı dalda Oscar adayı. Oyuncuları George Clooney, Anna Kendrick ve Vera Farmiga bu filmle Oscar adayı olmuşlar.

Russell Crowe ve Christian Bale başrollerde. Logan Lerman'ın önünü açan filmlerden biri. İki dalda Oscar adayı.

Changeling (2008)

Clint Eastwood yönetmiş, Angelina Jolie başrolde oynamış. Angelina Jolie'ye Oscar adaylığı kazandırmış film.

La Haine (1995)

@berkann @gundix123

Filmlerle ilgili olumlu olumsuz fikir belirtenleri etiketlemeye devam ederim. :):)
3:10 To Yuma kovboy filmi değil mi? :D Sanırsam yazdıkların arasında izlediğim tek film. Ailemin kovboy sevmesinin yararı.:D

Bicycle Thieves (1948)

Amores perros (2000)

Up in the Air (2009)

Changeling (2008)

La Haine (1995)

@berkann @gundix123

Lawrence of Arabia hariç diğer filmler ilgi çekici duruyor. Kült film hayranı olmama rağmen o filmi veto ediyorum. :D Eğer listeye alınırsa boşa zaman kaybı olacağına adım kadar eminim. :(

7 filmden en gözüme çarpan film Changeling oldu. Eastwood ismi yetiyor zaten. :D Ayrıca Angelina Jolie'nin daha önce Oscar adaylığı kazandığını bilmiyordum, performansını şimdiden merak etmeye başladım. :D

Daha önce hiç Rus filmi izlediğimi hatırlamıyorum, eğer La Haine filmi listeye girerse ilk defa bir Rus filmi izlemiş olacağım galiba. Bu da kulağa hoş geliyor. :D Bu filme de sıcak bakıyorum şahsen. :)

3:10 to Yuma'nın da zaten başrolleri izlemek için yeterli bir sebep gibi duruyor.

Geriye kalan 3 film de sevebileceğim türde filmlere benziyorlar, listeye girerlerse bir şikayetim olmaz. :)

Lawrence of Arabia'yı açıkçası ben de izlemek istemiyorum ama Top 250'de üst sıralardan izlemediğim neredeyse tek o kaldı. :D Neyse onu ben kendi kendime izlerim bir ara belki. :D