Canım cekti gece gecekoku filmin ismiymişben türü korku olarak okudum sonra jeton düştü
sanırım @OzaN bir kazan bulgur pilavının üstüne bir kaşık et koyup bulgur pilavını öyle millete yutturacak
Canım cekti gece gecekoku filmin ismiymişben türü korku olarak okudum sonra jeton düştü
sanırım @OzaN bir kazan bulgur pilavının üstüne bir kaşık et koyup bulgur pilavını öyle millete yutturacak
bir kaşık etimi yoksa bir kazan bulgurumuCanım cekti gece gece
Sanırım bulgurbir kaşık etimi yoksa bir kazan bulgurumu
son üçü hariç dikkatimi çeken film olmadı tabikide en iyisi olağan şüpheliler
ATONEMENT
PERFUME
THE USUAL SUSPECTS
işaretlediklerim
@OzaN bu sefer standartları çokmu aşağı çektin? 8 puanı aşan bir film var
olağan şüphelileri bende ilk başta izleyeceğim, diğerlerini biraz kendimi zorlayarak izleyeceğim gibi
tatilde film izlemek güzel olur
8 puanın üstünde film pek yok ama 7.5 puanın da altında pek film yok. Genel gruplarda eski filmler ve Dünya sineması olmadığı için 8 üstü puanlı ve çoğumuzun izlemediği film bulmak hiç kolay değil. Dizi gibi düşünmeyin filmlerde puan ortalaması çok daha düşük. 7.5 üstü filmler iyidir, hatta 7 üstü filmler de iyidir konusunu, oyuncusunu severseniz.8 puan olayı benimde ilgimi çektiydiEvet @OzaN olay ne???
İşte çok arada izliyorum.Arada film izliyorsun sonuçta.Güzel bir film denk gelirse falan dediğine göre umutsuz vakasın herhalde.
Dediğim gibi 4 tane civarı olacak Dünya sineması, senin sevebileceğin filmler de var.
Filmlere yorum yok mu?
Tamam, ilerleyen sezonlara bekleriz o zaman.
Ben de seçeceğim biraz sonra, kolay olmayacak.
Her hafta 1-2 tane izle istiyoruz ayda 1 tane izlersen umutsuz vaka olarak gözükebilirsin.İşte çok arada izliyorum.Umutsuz vaka anlayışına bağlı, bence umutsuz vaka değilim
ayda 1 film izlersem iyi.Her hafta 1-2 tane izle istiyoruz ayda 1 tane izlersen umutsuz vaka olarak gözükebilirsin.
Eskiden yılda bir bile izlemiyordum ben film sevmem diyordum ama seviyormuşum aslında haberim yokmuş, geç olmadan sen de farket.ayda 1 film izlersem iyi.az önce film konusundaki yorumlarıma baktım izleme sıklıklarım: 23 ocak - 23 haziran - 7 ağustos (üst üste 2 film sarhoştum galiba.ss) - 22 eylül yani sana göre umutsuz vaka bile değilim.
dex bitsin got s. finaline bir girsin diziler çıksın aradan bakarım o zaman.Eskiden yılda bir bile izlemiyordum ben film sevmem diyordum ama seviyormuşum aslında haberim yokmuş, geç olmadan sen de farket.
1.5 - 2 saat aralığında olanları da çok onlardan izle şimdilik. Diziler kısa diyorsun ama arka arkaya izliyorsun. İki veya üç parçaya bölerek izle uzun süre bir şey izlemekten sıkılıyorsan.dex bitsin got s. finaline bir girsin diziler çıksın aradan bakarım o zaman.alıştım böyle kısa dizilere 2-2.5 saat film çok uzun geliyor
Dizi olunca bir de sevdiğim bir dizi olunca su gibi geçiyor zaman.1.5 - 2 saat aralığında olanları da çok onlardan izle şimdilik. Diziler kısa diyorsun ama arka arkaya izliyorsun. İki veya üç parçaya bölerek izle uzun süre bir şey izlemekten sıkılıyorsan.Gerçi yerli dizi de izliyorsun alışık olman lazım senin ya neyse.
İyi film olduktan sonra yne su gibi geçer. Sıkıcı çıkma ihtimali oluyor arada filmin diziye göre dezavantajı orada ama bambaşka bir dünyaya da konuk olabiliyorsun eğer filme bağlanırsan.Dizi olunca bir de sevdiğim bir dizi olunca su gibi geçiyor zaman.Çok nadir özellikle netten açıp yerli dizi izlerim uzun olduğu için, hep güncel saatinde izlerim yerli dizilerimi.
Haftasonunun sonuna kadar.Benim şu sıra sınavlar var akşamada yoğunum hafta sonu ayrıntılı bakarım seçerim.
@OzaN son oy kullanma ne zaman.
O zaman 2 film gözüme çarptı Ekim Düşü ve Kefaret güzele benziyor ikisi de gerçi benim sevdiğim türler yok burda ama güzele benziyor bunlar + olarak Kör Nokta filmi olabilir spor varmış sonuçta.Burada zaten amaç izlemediğin filmler hakkında fikir yürütüp izlemek istediklerini belirlemek.
Neredeyse her tür var burada senin tür hangisi ki?O zaman 2 film gözüme çarptı Ekim Düşü ve Kefaret güzele benziyor ikisi de gerçi benim sevdiğim türler yok burda ama güzele benziyor bunlar + olarak Kör Nokta filmi olabilir spor varmış sonuçta.
Kullandım oyları.Neredeyse her tür var burada senin tür hangisi ki?
Oyları kullanabilirsin istediklerine.
Belli türlerle sınırlama kendini. Yeni türlere alışmaya bak.Kullandım oyları.Bilim-kurgu, fantastik, korku gibi uçuk kaçık.Koku filmi var bi fantastik onu da izlemiştim mesela.
Walk the Line'ı isteyen biri çıktı sonunda.Çılgın Aptal Aşk'ı izlemiştim Emma Stone için ve cidden beğenmiştim güzel romantik Komedi tadında izlenilir...
Walk The Line ise daha dün ündirdiğim bir film.İzlememem iyi olmuş izlemek istiyordum...
The Usual Suspects direk Gerilim yönüyle beni çekti.
Atonement çılgın afişiyle ve konusuyla beni çekti izlenesi duruyor.
Cindirella Man'da çok ilgi çekici duruyor Russel Crowe'u görmem yetti bendede.
Finding Neverland'da Jonny Depp ve Kate Winslet varmış.İzlemek sitiyorum filmi.
The Blind Side yine oyuncularıyla çekti.Sandra Bullack çok olumlu eleştirilmiş izlemesem olmaz.
October Sky'da Jake'yi görmem yetti direk eledim inşallah çıkmaz çıkarsada izlemem her halde.
Sideways çok olumlu yorumlanmış ama çekmedi beni.
Juno'da ise Ellen Page bile kurtaramadı.Çok kötü yorumlanmış genel oalraka ma gençlik filmi oluşu biraz çekmedi değil.
Perfume'e bakmadım bile.
Çok oldu seçtiğim ama ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?