FF Film Kulübü | 2. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Genel Grup A

Hangilerini izleyelim?

• Kullanılan toplam oy
    12
Walk the Line'ı isteyen biri çıktı sonunda. :oley:

Juno'ya destek bulamadım galiba etkinlik dışında kendim izlemem gerekecek. Kötü yorumlanmış demişsin ama komedi için imdb puanı gayet iyi, senaryo Oscar'ı da var. :(

Geçen gün denk gelmişti Her'de çok beğendiğim Phoenix'in aşk oyunculuğunu yine görünce indirdim ama çıkaramayacağız galiba filmi bu gruptan.Bende tek izlerim.:T:

Juno cidden çok vasat yorumlanmış gençlik komedisini çok severim ama vasat denilince birde 11 filmin 7'sini seçince bir kaç tane eleyeyim dedim.:D

Ama filmlerin hepsi yeni bunu çok sevdim.:Z

Geçen gün denk gelmişti Her'de çok beğendiğim Phoenix'in aşk oyunculuğunu yine görünce indirdim ama çıkaramayacağız galiba filmi bu gruptan.Bende tek izlerim.:T:

Juno cidden çok vasat yorumlanmış gençlik komedisini çok severim ama vasat denilince birde 11 filmin 7'sini seçince bir kaç tane eleyeyim dedim.:D

Ama filmlerin hepsi yeni bunu çok sevdim.:Z
Çıkarmaya çalışmamız lazım kampanya düzenleyelim. :D

Valla Juno'daki oyuncuların hemen hepsini çok seviyorum o nedenle filmi sevmem kesin gibi benim. Konusu falan da eğlenceli gözüküyor. :):)

Eski filmler ayrı kategoride, merakla bekliyorsundur o kategoriyi de. :D

Ben seçimlerimi geniş incelemeler sonrasında yorumlarımla belli edeyim. :)

Çıkarmaya çalışmamız lazım kampanya düzenleyelim. :D

Valla Juno'daki oyuncuların hemen hepsini çok seviyorum o nedenle filmi sevmem kesin gibi benim. Konusu falan da eğlenceli gözüküyor. :):)

Eski filmler ayrı kategoride, merakla bekliyorsundur o kategoriyi de. :D

Çok umutlu başladık 2. FF'ye ama bozucan galiba yine.:(
Juno'yu izle sen ama Walk the Line'ı çıkartmalıyız cidden.:DTek izlemek daha az zevkli olur beraber izleyelim daha iyi.:(

Listedeki önerdiğim filmler;
  • Crazy, Stupid, Love
  • Sideways
  • Atonement
  • The Usual Suspects
Filmler arasında 'Crazy, Stupid, Love' filmini izlemiştim. Daha sonra 'The Usual Suspects' filmini izlemiştim. Diğer iki filmi izlememiştim.

Crazy Stupid Love: İyi bir film. İlk başta "ne oluyor" dersiniz ama sonra "ne oldu öyle" dersiniz. Bağlantı mükemmel.

The Usual Suspects: Anlaması güç aslında. Anlatmayayım, izleyin.

Not: Daha tercihlerimi yapmadım. Sadece önerdiğim filmleri yorumladım.

October Sky'ı seçtim, etkilik konusuna gelirsek kesin olarak katılırım veya katılamam diyemem. :)

Oyumu kullandığım filmler şunlar;
  • October Sky: Böyle gençlik dizileri hep dikkatimi çekmiştir. Bir de konusu geçtiğimiz ay yaşanan talihsiz olayla alakalı. Madencilikte geçiyor içinde. Bambaşka hayaller. Gerçek hikayeden esinlenmesi de ayrı bir artı.
  • Sideways: Gördüğüm kadarıyla farklı tatları bir arada bulunduruyor. Bu da ilgi çekici bir durum.
  • The Blind Side: Koca bir adam ve içinde koca bir yürek. Böyle filmlerde genelde bağlantı çok iyi oluyor.
  • Atonement: Yanlış zamanda yanlış yerde bulunmanın bedelleri. Bakalım neler neler olacak.