FF Film Kulübü | 2. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Genel Grup A

Hangilerini izleyelim?

• Kullanılan toplam oy
    12
son üçü hariç dikkatimi çeken film olmadı tabikide en iyisi olağan şüpheliler

ATONEMENT
PERFUME
THE USUAL SUSPECTS
işaretlediklerim :)

@OzaN bu sefer standartları çokmu aşağı çektin? 8 puanı aşan bir film var :)

olağan şüphelileri bende ilk başta izleyeceğim, diğerlerini biraz kendimi zorlayarak izleyeceğim gibi :)

tatilde film izlemek güzel olur :)
8 puan olayı benimde ilgimi çektiydi :X Evet @OzaN olay ne???
8 puanın üstünde film pek yok ama 7.5 puanın da altında pek film yok. Genel gruplarda eski filmler ve Dünya sineması olmadığı için 8 üstü puanlı ve çoğumuzun izlemediği film bulmak hiç kolay değil. Dizi gibi düşünmeyin filmlerde puan ortalaması çok daha düşük. 7.5 üstü filmler iyidir, hatta 7 üstü filmler de iyidir konusunu, oyuncusunu severseniz. :) Geçen sezon da mesela What's Eating Gilbert Grape, Crash, Kramer vs Kramer gibi izleyenlerin çok beğendiği filmler 8 altındaydı. :):) Ama Dünya sineması ve eski filmlerde çoğunluk 8 üstü olacak onu söyleyim. :):)

Ben de kendi kişisel isteklerimi söyleyim. :)

The Usual Suspects

Bir mucize olmazsa seçilecek gibi gözüküyor. Aslında çok önceden, 3-4 yıl önce izlemiştim ama iyi hatırlıyorum o gün baş ağrısı çekiyordum ve bu nedenle filmi de tam anlayamamıştım. Haksızlık yaptığımı düşündüğüm ve yeniden izlemek istediğim filmlerdendi. House of Cards sonrası ortaya çıkan Kevin Spacey hayranlığı da bunda yardımcı olacaktır. :) Herkes de istiyorken izleyelim bence de. :):)

Atonement

Keira Knightley'den bir film izlemek istiyordum bu film de hep karşıma çıkan bir film. Hazır talibi de çokken izleyelim. Şu an seçilmesi kesin gibi gözüken filmlerden. :):)

Juno

Çoğunluğu ciddi filmlerden oluşacak listeye böyle şirin görünümlü bir film almak lazım. :)

Diğer filmlere eşit mesafedeyim gibi. Hangisi seçilse izlerim, yalnız biraz daha fazla istediklerim:

Walk the Line: Sevdiğim oyuncular arasına giren Reese Witherspoon'un Oscar kazandığı filmi izlemek istiyorum. Fakat forumda talibi hiç yok. Sanırım Witherspoon'u pek bilen olmadığından. Bu yıl Oscarlarda yeniden aday olunca değerlenecek bu film. :):) @Forumdash senin Pamuk da var aslında bu filmde. :D

The Blind Side: Karşıma çok çıkan filmlerden. Forumda Sandra Bullock epey sevilen bir isim zaten. İzlemek için doğru filmlerden olabilir. :)

Sideways: Geçen sefer de yarışa koymuştum fakat ilgi görmemişti, yine tekrarlanıyor aynı durum. Muhtemelen bir sonraki sefer yine aday göstereceğim. :D Nebraska'nın (@destere) yönetmeni Alexander Payne'in en iyi işlerinden biri olarak gösteriliyor ve senaryo Oscar'ı var. Sanırım oyuncu kadrosunda tanıdık isimlerin olmaması film için dezavantaj oluyor.

Perfume: A Story of a Murderer: Forumda çoğu kişi ya izlemiş ya izlemek istiyor anlaşılan. Aslında benim önceliklerimden değildi ama ilgi varken izlenebilir gibi. Adıyla insanı çeken filmlerden. :)

Cinderella Man'i daha önce izledim. Harika filmdi ama bu kadar iyi yeni filmler varken önceliğim olmaz. Yine de duruma göre bakacağız. :)

Crazy, Stupid, Love. izlemek istediğim komedilerden ama önceliği Juno'ya verdim. :):)

October Sky da ilgi çekici ama öncelikli değil yine benim için.

Finding Neverland yine seçilirse memnuniyetle izleyeceğim filmlerden. :):)

Arada film izliyorsun sonuçta. :D Güzel bir film denk gelirse falan dediğine göre umutsuz vakasın herhalde. :(

Dediğim gibi 4 tane civarı olacak Dünya sineması, senin sevebileceğin filmler de var. :D

Filmlere yorum yok mu? :D

Tamam, ilerleyen sezonlara bekleriz o zaman. :):)

Ben de seçeceğim biraz sonra, kolay olmayacak. :(
İşte çok arada izliyorum. :XUmutsuz vaka anlayışına bağlı, bence umutsuz vaka değilim :D

Her hafta 1-2 tane izle istiyoruz ayda 1 tane izlersen umutsuz vaka olarak gözükebilirsin. :D
ayda 1 film izlersem iyi. :D az önce film konusundaki yorumlarıma baktım izleme sıklıklarım: 23 ocak - 23 haziran - 7 ağustos (üst üste 2 film sarhoştum galiba.ss) - 22 eylül yani sana göre umutsuz vaka bile değilim. :(

ayda 1 film izlersem iyi. :D az önce film konusundaki yorumlarıma baktım izleme sıklıklarım: 23 ocak - 23 haziran - 7 ağustos (üst üste 2 film sarhoştum galiba.ss) - 22 eylül yani sana göre umutsuz vaka bile değilim. :(
Eskiden yılda bir bile izlemiyordum ben film sevmem diyordum ama seviyormuşum aslında haberim yokmuş, geç olmadan sen de farket. :D

Eskiden yılda bir bile izlemiyordum ben film sevmem diyordum ama seviyormuşum aslında haberim yokmuş, geç olmadan sen de farket. :D
dex bitsin got s. finaline bir girsin diziler çıksın aradan bakarım o zaman. :D alıştım böyle kısa dizilere 2-2.5 saat film çok uzun geliyor :X

dex bitsin got s. finaline bir girsin diziler çıksın aradan bakarım o zaman. :D alıştım böyle kısa dizilere 2-2.5 saat film çok uzun geliyor :X
1.5 - 2 saat aralığında olanları da çok onlardan izle şimdilik. Diziler kısa diyorsun ama arka arkaya izliyorsun. İki veya üç parçaya bölerek izle uzun süre bir şey izlemekten sıkılıyorsan. :):) Gerçi yerli dizi de izliyorsun alışık olman lazım senin ya neyse. :D

1.5 - 2 saat aralığında olanları da çok onlardan izle şimdilik. Diziler kısa diyorsun ama arka arkaya izliyorsun. İki veya üç parçaya bölerek izle uzun süre bir şey izlemekten sıkılıyorsan. :):) Gerçi yerli dizi de izliyorsun alışık olman lazım senin ya neyse. :D
Dizi olunca bir de sevdiğim bir dizi olunca su gibi geçiyor zaman. :bhr: Çok nadir özellikle netten açıp yerli dizi izlerim uzun olduğu için, hep güncel saatinde izlerim yerli dizilerimi. :D

Dizi olunca bir de sevdiğim bir dizi olunca su gibi geçiyor zaman. :bhr: Çok nadir özellikle netten açıp yerli dizi izlerim uzun olduğu için, hep güncel saatinde izlerim yerli dizilerimi. :D
İyi film olduktan sonra yne su gibi geçer. Sıkıcı çıkma ihtimali oluyor arada filmin diziye göre dezavantajı orada ama bambaşka bir dünyaya da konuk olabiliyorsun eğer filme bağlanırsan. :):)

Burada zaten amaç izlemediğin filmler hakkında fikir yürütüp izlemek istediklerini belirlemek. :D
O zaman 2 film gözüme çarptı Ekim Düşü ve Kefaret güzele benziyor ikisi de gerçi benim sevdiğim türler yok burda ama güzele benziyor bunlar + olarak Kör Nokta filmi olabilir spor varmış sonuçta. :D

O zaman 2 film gözüme çarptı Ekim Düşü ve Kefaret güzele benziyor ikisi de gerçi benim sevdiğim türler yok burda ama güzele benziyor bunlar + olarak Kör Nokta filmi olabilir spor varmış sonuçta. :D
Neredeyse her tür var burada senin tür hangisi ki? :D

Oyları kullanabilirsin istediklerine. :):)

Çılgın Aptal Aşk'ı izlemiştim Emma Stone için ve cidden beğenmiştim güzel romantik Komedi tadında izlenilir...
Walk The Line ise daha dün ündirdiğim bir film.İzlememem iyi olmuş izlemek istiyordum...
The Usual Suspects direk Gerilim yönüyle beni çekti.
Atonement çılgın afişiyle ve konusuyla beni çekti izlenesi duruyor.:D
Cindirella Man'da çok ilgi çekici duruyor Russel Crowe'u görmem yetti bendede.:D
Finding Neverland'da Jonny Depp ve Kate Winslet varmış.İzlemek sitiyorum filmi.
The Blind Side yine oyuncularıyla çekti.Sandra Bullack çok olumlu eleştirilmiş izlemesem olmaz.

October Sky'da Jake'yi görmem yetti direk eledim inşallah çıkmaz çıkarsada izlemem her halde.
Sideways çok olumlu yorumlanmış ama çekmedi beni.
Juno'da ise Ellen Page bile kurtaramadı.Çok kötü yorumlanmış genel oalraka ma gençlik filmi oluşu biraz çekmedi değil.
Perfume'e bakmadım bile.:D

Çok oldu seçtiğim ama ne yapalım.:(

Çılgın Aptal Aşk'ı izlemiştim Emma Stone için ve cidden beğenmiştim güzel romantik Komedi tadında izlenilir...
Walk The Line ise daha dün ündirdiğim bir film.İzlememem iyi olmuş izlemek istiyordum...
The Usual Suspects direk Gerilim yönüyle beni çekti.
Atonement çılgın afişiyle ve konusuyla beni çekti izlenesi duruyor.:D
Cindirella Man'da çok ilgi çekici duruyor Russel Crowe'u görmem yetti bendede.:D
Finding Neverland'da Jonny Depp ve Kate Winslet varmış.İzlemek sitiyorum filmi.
The Blind Side yine oyuncularıyla çekti.Sandra Bullack çok olumlu eleştirilmiş izlemesem olmaz.

October Sky'da Jake'yi görmem yetti direk eledim inşallah çıkmaz çıkarsada izlemem her halde.
Sideways çok olumlu yorumlanmış ama çekmedi beni.
Juno'da ise Ellen Page bile kurtaramadı.Çok kötü yorumlanmış genel oalraka ma gençlik filmi oluşu biraz çekmedi değil.
Perfume'e bakmadım bile.:D

Çok oldu seçtiğim ama ne yapalım.:(
Walk the Line'ı isteyen biri çıktı sonunda. :oley:

Juno'ya destek bulamadım galiba etkinlik dışında kendim izlemem gerekecek. Kötü yorumlanmış demişsin ama komedi için imdb puanı gayet iyi, senaryo Oscar'ı da var. :(