FF En İyi Oyuncu Yarışması--29 Ekim

bnm görevim herkese hatırlatma yapmak ayrıca dünden beri @eskici ile girdiğiniz kirli ittifaklar göz önünde :A
hatirlatmami? sen banada kac sefer bazi kisilerin ismini söyledin o kisiye oy ver dedin. daha bugun neriman icin oy istedin.
@eskici meselesini @sokak sanati söyledi. bende oylarsa oylarim dedim. ben her hafta kertenkeleyi izleyip oyluyorum.iki kisi oyladiktan sonra oylarim

hatirlatmami? sen banada kac sefer bazi kisilerin ismini söyledin o kisiye oy ver dedin. daha bugun neriman icin oy istedin.
@eskici meselesini @sokak sanati söyledi. bende oylarsa oylarim dedim. ben her hafta kertenkeleyi izleyip oyluyorum.iki kisi oyladiktan sonra oylarim
bugün dreamy, pompy,felon,ömer karataş vb. kaç kere etiketledim hepsi bu bölümdeki konularda mevcut hiçkimeye ya da diziye özel muamele yok ortada:D

Yanına mı kalsın fitnenin. Bu hafta zirveyi alt üst edelim görsün. Sanem Çelik'te 1 alacak. Başka ne var bunun izlediği.
oy kullanmamak en dogrusu
FAMİLYA
Uğur Yücel 9
Sezer Avcı 10
Bületn Emrah Parlak 5
Aybüke pusat 7
Murat Ceylan 7
Cansu Tosun 8
Güven Kıraç 6
Şükran Ovalı 9
Erkan Kolçak Köstendil 9

@Aserat bu diziyi başka izleyen varmıydı :D

EDHO
Sanem Çelik 10
Deniz Çakır 8
Oktay Kaynarca 6
Ozan Akbaba 8
Yunus Emre Yıldırımer 7
Tarık Ünlüoğlu 8
Arzu Gamze Kılınç 9

GÜLÜMSE YETER
Erdal Özyağcılar 8
Yılmaz Kunt 6
Seray Kaya 6
Aslı Bekiroğlu 10
Erkan Sever 8
Aslı Altaylar 8
Evrim Doğan 9
Sermet Yeşil 9

bu dizinin zorunlu oyuncularını değiştireyim diyorum pamir pekinle ona yazılan kızın pek işlevi yok gibi @HarzeM @mrt-06 @gözlemci

Tamam şimdi madem bodrum masalı ve ohayat benim izledin şunlara oy ver:F

Ezgi Asaroğlu
Ceren Moray
Keremcem
Oya Başar
Ahu Sungur
Timuçin Esen
Murat Aygen
Şevval Sam
Hilmicem İntepe
Alperen Duymaz
Ezgin Şenler
Dilan Deniz Çiçek

yanlarına 1 den 10 a kadar rakam yazıcan :F

pazartesiye gel cansu ile hazal oylarını bekliyor :F

devamı da olmalı bu mesajın :D
kullandığın tüm oylar geçersiz sayılacak sokak sanati :) aha bunlar da bugün 16:00-16:30 arasında tüm günlere attığım mesajlar herkese hatırlatma yapıldı reyting sonuçları ve bölüm yorumlarında da hatırlatmalarım var isteyen girip bakabilir.kertenkele konusunda senin ve dosimosinin turabi aşkını bildiğim için esprili yazmış olabilirim destere ve cookies için de paramparçada aynısını yazdım :))) ayrıca herkesin stratej, yapmasına izin veriyorum kara sevdada neslihan atagüle poyraz karayelde burçin terzioğlu vb. diğer birçok dizide 10 puanlar basılıyor kimseye karışmadım herkes özgür oy verirken tek şart izlemek dosimosi sen detaraf tuttuğum saçmalığına ve bu çocukluğa uyacaksan sen de oy kullanma.tavrını düzeltmen de işe yaramayacak Umut bundan böyle oyların geçersiz

İzleyip oy verenler zaten geçersiz sayılır yoksa şike yapmamış olur içi rahat etmez.:kiki: Kendisi hatırlatma yapınca espri yapmış oluyor bizim emekler ile oy toplamamazı göz ardı ediyor. Oy bulmak için çaba harcıyoruz hiç empati özelliği yok arkadaşın.
Ben zaten oy vermiyorum dedim sen mi beni geçersiz kıldığını sanıyorsun. Zavallı bir durum gerçekten.

kullandığın tüm oylar geçersiz sayılacak sokak sanati :) aha bunlar da bugün 16:00-16:30 arasında tüm günlere attığım mesajlar herkese hatırlatma yapıldı reyting sonuçları ve bölüm yorumlarında da hatırlatmalarım var isteyen girip bakabilir.kertenkele konusunda senin ve dosimosinin turabi aşkını bildiğim için esprili yazmış olabilirim destere ve cookies için de paramparçada aynısını yazdım :))) ayrıca herkesin stratej, yapmasına izin veriyorum kara sevdada neslihan atagüle poyraz karayelde burçin terzioğlu vb. diğer birçok dizide 10 puanlar basılıyor kimseye karışmadım herkes özgür oy verirken tek şart izlemek dosimosi sen detaraf tuttuğum saçmalığına ve bu çocukluğa uyacaksan sen de oy kullanma.tavrını düzeltmen de işe yaramayacak Umut bundan böyle oyların geçersiz
turabi askimmi ? :)
istersen eski oylamalarima bak. ben sadece 1 kere 10 verdim ve baska bir yazimda bir seyi test edecem ondan 10 verdim diyede belirttim ve yaptigim testten anladimki saglikli bir oylama yapilmiyor.
turabiye 6 puan vermisim 8 ekimde. bir sonraki hafta 8 vermisim.
kirginlarda kemal karakterine 1 verende var 10 verende. insan az cok kimin ne niyetle puanlama yaptigini biliyor.
Turabiyi survivorda hic sevmezdim. Ben oyunculuga yakistiriyorum. Eger birisi her hafta full ayni puan veriyorsa ayni kisiye sorgulanmali. ben ask laftan anlamaz ve seviyor sevmiyorda iki hafta ust ustu ayni kisiye 10 verdim. puanlarim bölumdeki performanslara göre degisiyor.

ha bide senin espirilerine karsi inatlasma var bende yani seninki dogalsa benimkide öyle ama dedigim gibi sadece bir kere 10 aldi. art niyetli oldugum kanisina vardiginda ve tekrarlaninca sorgulayabilirsin

turabi askimmi ? :)
istersen eski oylamalarima bak. ben sadece 1 kere 10 verdim ve baska bir yazimda bir seyi test edecem ondan 10 verdim diyede belirttim ve yaptigim testten anladimki saglikli bir oylama yapilmiyor.
turabiye 6 puan vermisim 8 ekimde. bir sonraki hafta 8 vermisim.
kirginlarda kemal karakterine 1 verende var 10 verende. insan az cok kimin ne niyetle puanlama yaptigini biliyor.
Turabiyi survivorda hic sevmezdim. Ben oyunculuga yakistiriyorum. Eger birisi her hafta full ayni puan veriyorsa ayni kisiye sorgulanmali. ben ask laftan anlamaz ve seviyor sevmiyorda iki hafta ust ustu ayni kisiye 10 verdim. puanlarim bölumdeki performanslara göre degisiyor.
ben diyeceğimi dedim istersen oy kullanma sen bilirsin ben kimseyi kayırmıyorum bugün oy kullanın diye 20 konuda 50-60 mesaj atmışım.
ksım ayıyla birlikte yeni kurallar geldi daha sistemli olacak zaten ayın ortasında kuralı değiştirmek saçma olacağı ve insanların aklı karışacağı için eklemedim.ben de görüyorum dizinin bölümüne hiç yorum yapmayanları.

İzleyip oy verenler zaten geçersiz sayılır yoksa şike yapmamış olur içi rahat etmez.:kiki: Kendisi hatırlatma yapınca espri yapmış oluyor bizim emekler ile oy toplamamazı göz ardı ediyor. Oy bulmak için çaba harcıyoruz hiç empati özelliği yok arkadaşın.
Ben zaten oy vermiyorum dedim sen mi beni geçersiz kıldığını sanıyorsun. Zavallı bir durum gerçekten.
aa eşşek kadar adamlar 1 etkinlik yüzünden aranızmı bozulucak yarın öbürgün yüz yüze bakıcaksınız yine gülüp eğleniceksiniz oyüzden çocukluk etmeyin umut oy vermeye devam etsin emrede kasımda kurallarını koysun kimse kimseye karışmasın bu işte tatlıya bağlasın yarın öbürgün bir konuda yine gülüp sohbet ediceksiniz unutmayın :A