FF En İyi Oyuncu Yarışması--29 Ekim

izlediniz de mi oyluyorsunuz:F ayrıca turabiye 1 vermezsen seni @vadikızı ile beşik kertmesi ilan ederim eskici melunu :A
Ben zaten oyunculuğunu seviyorum ikisininde. Sen izledin ama Kertenkele dizisini çünkü izlemediysen sayılmıyor. Bence izlemişsindir.:A

İşte bende onu soruyorum. İzledi bence izlemediyse yarına kadar izler.:A
Hepsini izlemedim ama biraz bakmistim yarin sabah biraz daha izlerim sonra Bodrum Masali'ni izlerim ikisini de oylarim :A

Siz kimsiniz de bizim oy hakkimizi elimizden aliyorsunuz haddinizi bilin :A :A

Anlasma tamamdir :A
biz ki safiye sultanız biz ki cennet mekan atamız sultan süleyman hanın, sultan selim hanın ve dahi sultan murad hanın saltanatlarını gördük,hürmetlerini kazandık. biz ki oğlumuz sultan mehmet hanın, torunlarımız sultan ahmed han ve mustafa hanın hükümdarlıklarına tanık olduk. hala bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun hadsiz!!!!!
Muhte%C5%9Fem-Y%C3%BCzy%C4%B1l-K%C3%B6sem-Sultan-11.-b%C3%B6l%C3%BCm-Safiye-Sultan-kolye-ve-ta%C3%A7.jpg

12 ye kadar veririm herhalde öglen 12 yani :A

Bende 1 gibi veririm. Öğlen 1 tabi.:A

biz ki safiye sultanız biz ki cennet mekan atamız sultan süleyman hanın, sultan selim hanın ve dahi sultan murad hanın saltanatlarını gördük,hürmetlerini kazandık. biz ki oğlumuz sultan mehmet hanın, torunlarımız sultan ahmed han ve mustafa hanın hükümdarlıklarına tanık olduk. hala bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun hadsiz!!!!!
Muhte%C5%9Fem-Y%C3%BCzy%C4%B1l-K%C3%B6sem-Sultan-11.-b%C3%B6l%C3%BCm-Safiye-Sultan-kolye-ve-ta%C3%A7.jpg

hulya-avsar-sli.jpg
2016 versiyonuna dön artık.:F

Asli Sultan karsisinda diz cöküp haddinizi bileceksiniz o kadar..
images.jpg

images.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 52507

Ekli dosyayı görüntüle 52507
bu @Çiğdem- gibi çiroz bişiye benziyor :F

tamam. okeye dörduncu arar gibi Kertenkeleye ucuncuyu bulunca basariz puanlari. artik bizim saatler geriye alindi. onuda hesaba katayim. yarin bizim saat 10 olmadan yollarim :A ama hatirlat yine
@Bully ile anlaştık yarına kadar biriniz banlanacak kertenkeleye oy yok:A

bu @Çiğdem- gibi çiroz bişiye benziyor :F

@Bully ile anlaştık yarına kadar biriniz banlanacak kertenkeleye oy yok:A
beni banlayin bari. dokunmayin baskalarina. 2 gundur cok fazla takildim buraya. mola vermis olurum :A

izlediniz de mi oyluyorsunuz:F ayrıca turabiye 1 vermezsen seni @vadikızı ile beşik kertmesi ilan ederim eskici melunu :A
sen insanlara 1 ver diyorsun. seninki nekadar dogruysa bizimkiside okadar dogru :A

Hiçbirşey izlememişim napacaz :A Ayrıca habire oy kullanıyorum sonuçları göemedim bir türlü :A