Yine kime destek istiyorsun sen@dosimosi Yarın akşam verelim oyu.@eskici belki destek olur. Onu soralım birde.
@Maskeli Fedai melun senden ümidi kesmiyorum.
![]()
Yine kime destek istiyorsun sen@dosimosi Yarın akşam verelim oyu.@eskici belki destek olur. Onu soralım birde.
![]()
Yine kime destek istiyorsun sen![]()
Asli'ya 10 Alperen'e 9 verirsen ben de Turabi'ye 10 veririmTurabiye tabi ki.Ben Bodrum Masalı izledim sende dün kertenkeleye baktın sanırım. Turabiye 10 ver bende zaten Alperen yasa aslıya 10 veririm.
![]()
Asli'ya 10 Alperen'e 9 verirsen ben de Turabi'ye 10 veririm![]()
izlediniz de mi oyluyorsunuzTurabiye tabi ki.Ben Bodrum Masalı izledim sende dün kertenkeleye baktın sanırım. Turabiye 10 ver bende zaten Alperen yasa aslıya 10 veririm.
![]()
Asli'ya 10 Alperen'e 9 verirsen ben de Turabi'ye 10 veririm![]()
izlediniz de mi oyluyorsunuzayrıca turabiye 1 vermezsen seni @vadikızı ile beşik kertmesi ilan ederim eskici melunu
![]()
izlediniz de mi oyluyorsunuzayrıca turabiye 1 vermezsen seni @vadikızı ile beşik kertmesi ilan ederim eskici melunu
![]()
Hepsini izlemedim ama biraz bakmistim yarin sabah biraz daha izlerim sonra Bodrum Masali'ni izlerim ikisini de oylarimBen zaten oyunculuğunu seviyorum ikisininde. Sen izledin ama Kertenkele dizisini çünkü izlemediysen sayılmıyor. Bence izlemişsindir.
İşte bende onu soruyorum. İzledi bence izlemediyse yarına kadar izler.![]()
senin oy verme yetkini elinden aldıkHepsini izlemedim ama biraz bakmistim yarin sabah biraz daha izlerim sonra Bodrum Masali'ni izlerim ikisini de oylarim![]()
Hepsini izlemedim ama biraz bakmistim yarin sabah biraz daha izlerim sonra Bodrum Masali'ni izlerim ikisini de oylarim![]()
senin oy verme yetkini elinden aldık![]()
Siz kimsiniz de bizim oy hakkimizi elimizden aliyorsunuz haddinizi bilinsenin oy verme yetkini elinden aldık![]()
Anlasma tamamdirTamam yarın akşama kadar kullan beni ve @dosimosi 'yine etiketle.Bizde oy vereceğiz.
Yarın oy verince bende BM'ye oy veririm.
Ben geri verdim.Kayyum yönetimine yakın biri olarak bizle zıtlaşma.
![]()
Siz kimsiniz de bizim oy hakkimizi elimizden aliyorsunuz haddinizi bilin![]()
Anlasma tamamdir![]()
12 ye kadar veririm herhalde öglen 12 yaniÇok yorma yarın beni. 4-5'e kadar ver oyunu.![]()
biz ki safiye sultanız biz ki cennet mekan atamız sultan süleyman hanın, sultan selim hanın ve dahi sultan murad hanın saltanatlarını gördük,hürmetlerini kazandık. biz ki oğlumuz sultan mehmet hanın, torunlarımız sultan ahmed han ve mustafa hanın hükümdarlıklarına tanık olduk. hala bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun hadsiz!!!!!Siz kimsiniz de bizim oy hakkimizi elimizden aliyorsunuz haddinizi bilin![]()
Anlasma tamamdir![]()
12 ye kadar veririm herhalde öglen 12 yani![]()
biz ki safiye sultanız biz ki cennet mekan atamız sultan süleyman hanın, sultan selim hanın ve dahi sultan murad hanın saltanatlarını gördük,hürmetlerini kazandık. biz ki oğlumuz sultan mehmet hanın, torunlarımız sultan ahmed han ve mustafa hanın hükümdarlıklarına tanık olduk. hala bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun hadsiz!!!!!
![]()
Asli Sultan karsisinda diz cöküp haddinizi bileceksiniz o kadar..biz ki safiye sultanız biz ki cennet mekan atamız sultan süleyman hanın, sultan selim hanın ve dahi sultan murad hanın saltanatlarını gördük,hürmetlerini kazandık. biz ki oğlumuz sultan mehmet hanın, torunlarımız sultan ahmed han ve mustafa hanın hükümdarlıklarına tanık olduk. hala bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun hadsiz!!!!!
![]()
Asli Sultan karsisinda diz cöküp haddinizi bileceksiniz o kadar..biz ki safiye sultanız biz ki cennet mekan atamız sultan süleyman hanın, sultan selim hanın ve dahi sultan murad hanın saltanatlarını gördük,hürmetlerini kazandık. biz ki oğlumuz sultan mehmet hanın, torunlarımız sultan ahmed han ve mustafa hanın hükümdarlıklarına tanık olduk. hala bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun hadsiz!!!!!
![]()
tamam. okeye dörduncu arar gibi Kertenkeleye ucuncuyu bulunca basariz puanlari. artik bizim saatler geriye alindi. onuda hesaba katayim. yarin bizim saat 10 olmadan yollarim@dosimosi Yarın akşam verelim oyu.@eskici belki destek olur. Onu soralım birde.
![]()
bu @Çiğdem- gibi çiroz bişiye benziyorAsli Sultan karsisinda diz cöküp haddinizi bileceksiniz o kadar..
Ekli dosyayı görüntüle 52507
Asli Sultan karsisinda diz cöküp haddinizi bileceksiniz o kadar..
Ekli dosyayı görüntüle 52507
@Bully ile anlaştık yarına kadar biriniz banlanacak kertenkeleye oy yoktamam. okeye dörduncu arar gibi Kertenkeleye ucuncuyu bulunca basariz puanlari. artik bizim saatler geriye alindi. onuda hesaba katayim. yarin bizim saat 10 olmadan yollarimama hatirlat yine
tamam. okeye dörduncu arar gibi Kertenkeleye ucuncuyu bulunca basariz puanlari. artik bizim saatler geriye alindi. onuda hesaba katayim. yarin bizim saat 10 olmadan yollarimama hatirlat yine
beni banlayin bari. dokunmayin baskalarina. 2 gundur cok fazla takildim buraya. mola vermis olurum
sen insanlara 1 ver diyorsun. seninki nekadar dogruysa bizimkiside okadar dogruizlediniz de mi oyluyorsunuzayrıca turabiye 1 vermezsen seni @vadikızı ile beşik kertmesi ilan ederim eskici melunu
![]()